Tekniske selskaper finner kreative måter å gi tilbake

Salesforces Philanthropy Cloud gjør det enklere for ansatte å gi tilbake Finn ut hvordan Salesforces Philanthropy Cloud bruker AI for å gi halvannen million måter for de ansatte å delta i bedriftsfilantropi.

VELTE ansatte plukket mandarin appelsiner til en matbank i Santa Barbara. Arbeidere på Aadya kjøpte sunne røtter dukker til barn i Detroit fra et oppstart leketøy selskap. Omintracs ansatte vil plassere kranser på gravene til militærveteraner på Wreaths Across America Day 14. desember.

Fra og med november og strekker seg gjennom denne måneden, markerer teknologiselskaper høytiden med donasjonsstasjoner, økonomiske bidrag og frivillige prosjekter.

Salesforce har noen av de største globale ambisjonene om å gjøre en forskjell. På Dreamforce startet Salesforce et år med tiltak for bærekraftige utviklingsmål fra FN - 17 globale mål som måler kollektiv fremgang mot verdens største utfordringer.

I løpet av det neste året vil Salesforce donere 17 millioner dollar for å forskuttere SDG-ene gjennom tilskudd til nonprofit-partnere og firmakamper til donasjoner til ansatte.

I følge Deloitte ønsker millennials, baby boomers, pensjonister og Gen Xers å støtte sosialt påvirkningsarbeid i bedriftssektoren, noe som kan gi et konkurransefortrinn i ansettelser.

Tekniske selskaper kan styrke lokalsamfunnene og bygge en mer lojal arbeidskraft ved å etablere meningsfulle sosiale påvirkningsprogrammer. Her er noen av måtene ansatte og ledere gir tilbake denne sesongen.

Unike frivillige prosjekter

Mange selskaper holder seg til ferieprosjekter som mat og leketøystasjoner. Andre finner måter å støtte mennesker og dyr i nød.

Nettsikkerhetsselskapet ReliaQuest sponser Bike Build, et arrangement som setter sammen sykler for fosterbarn i Tampa. Ideelle sykler holder den årlige begivenheten for å gi barna sin aller første sykkel. ReliaQuest-ansatte vil også hjelpe på arrangementet.

Ansatte i Sigstr støtter en hunderedningsgruppe med kampanjen "Dogs First, Sigstr Second". Justin Keller, visepresident for markedsføring for markedsføringsplattformen for e-postsignatur, sa at teammedlemmene møter kunder på en målkonto-liste, og selskapet gir en donasjon for å redde en hjemløs hund på den ansattes vegne.

Programvareutviklingsselskapet Chetu støttet et treplantingsinitiativ i India forrige måned. Teammedlemmer meldte seg frivillig med Mission 100 Crore Tree Plantation for å legge til trær i en region med dårlig luftkvalitet.

Chetu sa at de ansatte ga over 30 timer til initiativet forrige måned og vil fortsette å investere i dette initiativet i fremtiden.

Gi teknisk kompetanse

Mange selskaper bruker sitt spesielle tekniske ferdighetssett for å støtte årsaker.

DataRobot, et kunstig intelligensfirma, har et AI for Good-program som jobber med utdanningsinstitutter, sykehus og ideelle organisasjoner.

Selskapet deler teknologi, tid og ressurser med organisasjonene for å sikre at maskinlæringsapplikasjonene deres genererer reell, langsiktig verdi.

Legacybox vil hjelpe familier i Sør-California med å bevare minner fra høytiden og hele året ved å donere 100 000 dollar i digitaliseringssett til innbyggere i lokalsamfunn som er i fare for branner. Beboere kan få lysbilder, filmer og lydopptak konvertert til digitalt format som nedlasting, på en zip-stasjon eller en DVD.

Ada, et markedsføringsautomasjonsfirma, inngikk samarbeid med en teknisk-sentrisk nonprofit for å utvikle Chalmers chatbot designet for Torontos hjemløse samfunn. Denne tjenesten gir 24/7 tilgang til informasjon om hvor du kan skaffe deg gratis måltider og klær, samt åpen lyplass.

"Hos Ada er vi inspirert av vår navnebror Ada Lovelace, hvis arv påminner oss om å utfordre normer og bringe nye tanker til å hjelpe til med å løse viktige sosiale problemer, " sa Ruth Zive, Adas markedssjef.

Det digitale bankselskapet Quontic adresserer hjemløshet i Den Dominikanske Republikk.

Selskapet sender en gruppe på 35 ansatte til øya i fire dager for å bygge to hjem for to hjemløse familier. Quontic CIO Patrick Sells sa at serviceprosjektet passer med selskapets virksomhetsoppdrag å gi pantelån til familier og innvandrere med lav inntekt.

"Denne turen vil også fungere som en tid for teambuilding og strategiarbeid, men viktigst av alt minne oss alle om det kritiske arbeidet vi gjør hver dag på kontorene våre for å hjelpe familier som de vi serverte på turen, " sa han.

Frivillige fra SE2 hjelper med vedlikehold av nettsteder for United Way of Greater Topeka Christmas Bureau, en nonprofit som forbinder giverfamilier med mennesker i nød i høytiden.

Tilbake i 2011 bygde SE2 en responsiv webapplikasjon for å takle de administrative prosessene som samfunnsadopsjonene krevde.

I dag utnytter United Way det nettbaserte systemet til å skanne og indeksere papirapplikasjoner, fange adopter / adopteedata, matche familier og dele informasjon mellom alle involverte parter.

SE2-ansatte gjør forbedringer av systemet hvert år og gir også frivillig tid.

"Dette har vært en fin mulighet for oss å støtte United Way Christmas Bureau de siste flere årene ved å bruke ferdighetene våre for å forenkle og automatisere familiens adopsjonsprosess, " sier Ambrish Patel, en bedriftsarkitekt ved SE2.

Støtte ansattes årsaker

Mange selskaper matcher donasjoner av tid og penger tjent av ansatte gjennom satsingen 1%. Ledet av Salesforce bygger dette initiativet filantropi ved å be selskaper om å gi årlige donasjoner av 1% av produkt, egenkapital, overskudd eller tid til veldedige organisasjoner.

Sky-kommunikasjonsplattformen Twilio er et selskap med 1 prosent løfte. Til dags dato har 232 ansatte i Twilio gitt til eller meldt seg frivillig til Pledge 1% -programmet, noe som har resultert i $ 56, 333, 00 i donasjoner til 145 veldedighetsorganisasjoner.

"Gjennom vårt 1% -initiativ matcher vi ansattes donasjoner og frivillig tid til ideelle organisasjoner etter eget valg. Vi legger til et ekstra løft mellom 18. november og 18. desember, " sier Erin Reilly, selskapets sjef for samfunnseffekt.

Det reklametekniske selskapet Media Math er også medlem av Pledge 1% -bevegelsen. Selskapets filantropiske divisjon fokuserer på 13% av menneskene som lever på mindre enn $ 2 per dag gjennom et Campaigns Count-prosjekt.

"For hver 20 kampanje i plattformen vår, finansierer MediaMath.org en synsparende kirurgi for personer som lider av svaksyn eller hvis blindhet kan behandles, " sier Michael Quinn, grunnlegger og direktør for selskapets filantropiske arm.

I september nådde selskapet en milepæl: finansiering av operasjoner for 5000 mennesker i noen av de fattigste regionene i verden.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com