Ta samarbeid internt igjen med Teambox On-Premise

Mens mange bransjer flytter samarbeid til skyen, er det fremdeles organisasjoner som ønsker en samarbeidsplattform i egen bedrift. Teambox fikk tilbakemeldingene fra kundene sine og tok det dristige steget for å gi ut Teambox On-Premise.

Teambox On-Premise inkluderer de samme funksjonene og brukeropplevelsen som Teambox's Software as a Service (SaaS) -versjon, selv om funksjonene er pakket inn i et virtuelt apparat som kan installeres på en virtuell maskin bak en brannmur. Hvis du aldri har jobbet med Teambox, inkluderer det kalender, gruppeprat, oppgaveledelse og notater; det muliggjør også enkel fildeling ved hjelp av Dropbox, Box eller Google Drive. Teambox On-Premise inkluderer et API for å integrere løsningen med andre bedriftsapplikasjoner.

Å ta Teambox inne i bedriften betyr:

  • Lagring av data internt på selskapseide og sikrede maskiner kontra skyen;
  • Bruke ditt eksisterende bedriftsnettverk og sikkerhetsinfrastruktur under din ledelse; og
  • Bruke din eksisterende maskinvare.

Teambox On-Premise betyr også at selskaper kan oppfylle de strenge kravene til compliance-programmer, inkludert HIPAA, Data Privacy (European Union), Sarbanes-Oxley og PCI (kredittkortbehandling). Så er det også tilfelle av IT-avdelinger som ønsker full kontroll over servicenivåavtalene (SLA) de har med interne kunder og ikke ønsker en tredjeparts skyleverandør av noen stripe. Minste Teambox-kjøp på stedet er 25 seter.

Installasjon og konfigurasjon

Utfordringen for Teambox er å holde Teambox On-Premise-installasjonen enkel for ikke å skattlegge IT-ressurser. Faktisk rangerer jeg installasjons- og konfigurasjonsoppgaver som make-or-break for denne løsningen.

Etter å ha installert en Oracle VirtualBox på en av testmaskinene mine på hjemmekontoret (et skrivebord uten merkevarenavn som kjører Windows 8), lastet jeg ned en kopi av det virtuelle apparatet Teambox On-Premise til testmaskinen. Det er en nedlastning på 1, 3 GB. Du må deretter importere den til Virtual Box. Figur A viser dialogboksen Importer virtuelt apparat. Figur A

Importer dialogboksen Innstillinger for Virtual Appliance Appliance (Klikk på bildet for å forstørre.)
Teambox On-Premise har enkel å følge installasjonsdokumentasjon, selv om du har liten eller ingen erfaring med virtuelle apparater. (Min erfaring med VirtualBox frem til dette tidspunktet var å bruke den på en av Mac-maskinene mine til å kjøre Windows eller Linux for andre skriveprosjekter.) Ikke overdriv installasjonen fordi VirtualBox og Teambox On-Premise virtual appliance gjør det meste av arbeidet som så lenge du følger instruksjonene. Teambox On-Premise støtter også VMware som en virtuell maskin. Figur B viser et eksempel på Oracle VirtualBox Manager som kjører Teambox On-Premise. Figur B

Oracle VirtualBox Manager som kjører Teambox On-Premise (Klikk på bildet for å forstørre.)

Etter å ha fullført importen av Teambox On-Premise til Oracle VirtualBox, gikk jeg over til en annen PC i hjemmet mitt, godtok lisensavtalen og ba om godkjenning.

Da jeg konfigurerte utgående e-post, var bare SMTP tilgjengelig uten IMAP-alternativ. Det er egentlig ikke en showstopper. Den gode nyheten var at jeg klarte å konfigurere den med Google Apps for Business-e-posten min. Da hadde jeg ingen problemer med å konfigurere det til mitt personlige webdomene. Teambox On-Premise-installasjonen mer enn oppfyller løftene (i det minste ved å bruke VirtualBox). Figur C viser Teambox lokalsjef. Figur C

Teambox On-Premise Manager (Klikk på bildet for å forstørre.)

Å sette opp resten av arbeidsområdet vil være kjent for alle Teambox-brukere. Hvis du aldri har satt opp et Teambox-nettsted, er det et trinn-for-trinn som er lett å følge. Etter å ha fått nettstedet fullt live på hjemmenettverket, kunne jeg til og med få tilgang til det med Teambox iPhone-appen.

Alt i alt var jeg imponert over hvordan Teambox pakket installasjonen. En strømbruker med riktig tilgang kan utføre installasjonen uten å skattlegge IT-avdelingen. Disse enkle maskinvarekravene for installasjon og utenfor hyllen gjør også Teambox On-Premise ideelt for SMB eller større organisasjoner som ruller ut Teambox på avdelingsnivå.

Sikkerhet

Sikkerhet er det området der du trenger å søke IT-avdeling samarbeid og støtte for å sikre at Teambox On-Premise-installasjonen er sikker. Det er støtte for standard virksomhetssikkerhetsverktøy, inkludert LDAP, oAuth og Active Directory.

Testing av sikkerhet bør definitivt være på listen over handlinger hvis du piloterer Teambox på stedet for bruk i bedriften. Dessverre vil ikke mitt nåværende oppsett av hjemmenettverket la meg teste Teambox On-Premises bedriftssikkerhetsfunksjoner fullt ut.

Ta samarbeid tilbake i bedriften

Hvis du vil bringe samarbeid ut av skyen, anbefaler jeg å utforske Teambox On-Premise som et alternativ. Den samler de beste av Teambox-samarbeidsfunksjonene, tilbyr en enkel å følge installasjon og gir støtte for standard enterprise sikkerhetsfunksjoner uten å bytte brukere.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com