AT&T utfører: 4 av 10 av våre iPhone-salg til bedrifter

Dette er et gjestepost fra Larry Dignan fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Larry på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

AT & T's Ron Spears, administrerende direktør i telekommunikasjonsselskapets Business Solutions-enhet, sa at Apples iPhone har nok av trekkraft i bedriften og i noen tilfeller erstatter et kjøp av en bærbar PC.

Spears 'kommentarer, som ble fremsatt på Barclays Capital Communications, Media and Technology-konferansen torsdag, kaster litt sjeldent lys over Apples virksomhetssalg via AT&T. Apple har stille en bedriftssalg, men virksomhetssalget er i beste fall en avrundingsfeil i forhold til forbrukerenhetene.

Her er hva Spears hadde å si da han ble spurt om iPhone-rollen i bedriften:

Fire av ti salg av iPhone gjøres til bedriftsbrukere. Da iPhone kom ut, var det folk flest hørte det første året fra '07 til '08 oh my God, det er ikke BlackBerry sikkert. Dette kommer ikke til å fungere på bedriftsområdet.

På slutten av dagen er det bare programvare. Det er alt det er. Og da 3G kom ut i '08 hadde de løst omtrent 80% av sikkerhetsproblemene. Da 3GS kom ut i fjor sommer, vil de fleste CIOs fortelle deg i dag at de har veldig få problemer rundt sikkerheten de trenger, ettersom de har fått vite at RIM kan gjøre det på grunn av måten RIM gir sin løsning på.

Så bedrifter i dag ser på iPhone som en mobil datamaskin. Det har tilfeldigvis stemmeapplikasjon. Men det som er viktig, er hva du kan gjøre med det, og måten du kan mobilisere arbeidsstyrker og bestemte deler av arbeidsstyrken, ikke hele arbeidsstyrken.

Også : Apples stille iPhone-virksomhetsinnsats gir resultater

Deretter detaljert Spears hvordan AT&T bruker sin iPhone-lineup på bedriftsnivå.

Det meste av vår månedlige rapportering er alt innebygd i en app som blir oppdatert når systemene våre blir oppdatert, og vi henter automatisk. Og når jeg vil se hvor vi sitter fra et økonomisk synspunkt i ABS, ligger det nå på min iPhone som en app. Så det begynner å endre måten du tenker på å styre virksomheten din. Det endrer hastigheten du kan ta beslutninger med.

Han la til at iPhone i utgangspunktet er en dataenhet for bedrifter, og at noen av dem avgir bærbare PC-kjøp hvis en ansatt kan få kjøpt med Apples flaggskipstelefon. "Hvis de har en felttjenestestyrke som trenger en eller to applikasjoner på daglig basis, trenger de å gå ut og bruke $ 1000 eller $ 1200 for en bærbar PC og så bekymre seg for hva slags livssykluskostnader for å følge med den bærbare datamaskinen ?" spurte Spears.

En lignende sak vil sannsynligvis bli laget for iPad. Se også: Tech bigwigs forelsket i Apples iPad, push business case.

Det neste spørsmålet til Spears dreide seg om hvorvidt foretaket også så på Android. Husk at AT&T egentlig ikke har hatt en Android-oppstilling på lenge, men Spears sa:

Jeg har ikke sett Android-plattformen ennå på bedriftsområdet. Ikke å si at det ikke vil komme, men ganske mye den plattformen er bygget med et veldig spesifikt fokus for forbrukerne. Over tid antar jeg at det vil være en utvikling som er vanskelig å ignorere bedriftsområdet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com