Lager stuffer ideer for nørder

Jeg elsker å gi strømper. De trenger ikke å pakkes inn, og strømpen er et flott sted å skjule noen alvorlig god gave tyvegods. Jeg har lært mye om hva som fungerer og hva som ikke så langt som lager fylling. Godteri er ikke det beste alternativet; sjokolade smelter foran bålet, og annet godteri ender opp med å sitte rundt i spiskammeret til det endelig blir kastet akkurat i tide for å gi plass til neste ferie. Sokker med høytidsstema er ofte strømpefavoritter, selv om jeg anbefaler å ha dem vasket og klare til å bruke slik at mottakeren kan ta dem på med en gang.

Hvis du fremdeles leter etter strømpeutstoppere eller kanskje kollegaer eller vertinne gaver til favorittgeeksene dine, her er forslagene mine. Geekend-bidragsyter Edmond Woychowsky tilbyr også to gaveideer. (Sjekk også ut TechRepublics 2010 Geek Gift Guide.)

Nicoles lagerfylte valg

 • Dum kitt går alltid bra, og det beste er at den trenger årlig utskiftning fordi den blir skitten og grov. Gå for den fancy typen, som Super Magnetic Putty ($ 14) fra Uncommon Goods.
 • Disse midlertidige tatoveringssettene for robot og dinosaur ($ 12) vil hjelpe noen med å beholde freden mens de venter på at høytidsmiddagen skal lage mat.
 • Hvert sett med hodetelefoner i huset mitt har samtidig mistet de myke svampete tingene som hindrer hardplasten i å skjære inn på siden av hodet ditt. Jeg ble veldig spent da jeg fant Heklede hodetelefoner ($ 35). Selv om de er på restordre til begynnelsen av januar, tror jeg det er verdt å bestille dem nå og legge et trykt bilde av dem i noen. Si, noen du elsker nok til å ønske å redde fra hodeskader, eller som du ønsker skulle ha hodetelefonene sine, slik at du ikke trenger å høre på spillene de spiller.
 • Jeg favoriserer å gi ting som er nyttige og bli brukt. Alle trenger postforsyninger, og disse konvoluttene med baconsmak ($ ​​7) kommer garantert til å bli brukt.
 • Barn vil elske et sjablongsett for roboter ($ 10).
 • Pimp ut noen nerdete tur med 20-sidig uklar terningkast ($ 9, 95).
 • Williams-Sonoma har Star Wars-kakekuttere ($ 19, 95) og pannekakeformer ($ 19, 95)! Dette er gode strømpefyltere for alle nørder, enten de er unge eller gamle, mannlige eller kvinnelige.
 • ModCloth har virkelig morsomme Ice Cube-skuffer for kunstig intelligens ($ 9.99). Du kan til og med gi det til nerdete barn å bruke som en form til å lage andre ting (som robotformede fargestifter!).
 • Ta en titt på Etsy for å få gode strømper til steampunk-viften i livet ditt. Hun vil helt sikkert elske å finne et flott stykke, som det viktorianske Ride Locket Necklace ($ 20), pakket inn i silkepapir og gjemmer seg i strømpetåen.

Edmonds strømper-ideer

 • Abby Normal Soap in a Jar er en god ren moro.

  Filmen Young Frankenstein fra 1974 forandret for alltid landskapet til skrekkfilmer. Det var historien om en, om ikke gal, en manisk vitenskapsmann, den humrende gulebackassistenten og monsteret han skapte. Dette eksemplet med filmatisk gull fikk aldri en oppfølger, men det skapte mange ensomme linjer, inkludert "Hvis monsteret fikk en del av den rart fulle hjernen din, hva fikk du da fra monsteret?" og "Abby noen, Abby normal." Og nå flere tiår senere, har filmen også skapt såpe. Såpe? Ja, såpe!

  Endelig, tilgjengelig fra apene på ThinkGeek, er hjerneformet Abby Normal Soap in a Jar ($ 19.99). De to glyserin såpekakene, er, hjerner lukter faktisk ganske hyggelig; dette betyr enten at jeg liker bringebær eller at jeg er en zombie - la meg sjekke nekrologene og komme tilbake til deg.

  Selv om jeg ikke er noe for fancy såpe (og, nei, det betyr ikke at jeg er en fremmed for såpe - det betyr bare at jeg helst ikke vil lukte som råvarer), overga jeg en hjerne til beboeren såpe nerd. Du kan vanligvis gjenkjenne såpe-nørder ved deres lange hår og små føtter og deres tendens til å si "Takk, lege" når du snakker om dørkloppere.
 • USB-fan i juni i fjor var den hotteste platen, og juli og det meste av august var ikke mye bedre. Når det gjelder høsten, er nettene kule, men luftbevegelsen er bedre i en hule. Å si at klimaanlegget var overbelastet er som å si at vannet er vått. Og fordi komforten på serverne er viktigere enn komforten for folket, la oss bare si at det ville være kvalt på kontoret hvis det ikke var for noe min kone fant på Kmart: en USB-fan fra OceanAire ($ 8) ).

  Jeg er vanligvis ikke en for ikke-datarelaterte USB-dingser som USB-drikkekjøler, USB-drikkevarmere eller USB-Lava-lamper, selv om juryen fremdeles er ute på USB Rocket Launcher (hva kan jeg si, jeg er far til to), men USB-viften kom virkelig godt med. Det er stille, vinkelen er justerbar, og den kommer i en stilig svart finish.

  Dessverre har jeg ikke klart å finne denne fan på nettet, så du må se etter den neste gang du er på Kmart. Selv om du ikke finner modellen jeg eier, kan det være verdt pengene å prøve en hvis du kan finne den. Her er noen andre modeller: ThermalTake Mobile Fan II ekstern USB-kjølevifte ($ 11, 90), Kensington FlyFan USB-vifte ($ 9, 99), og SYBA USB-vifte ($ 15, 99).

Flere strømper-ideer

 • Space Food Sampler ($ 19.99)
 • Star Wars 4 GB Flash-stasjoner ($ 39.99)
 • Space Slug Oven Mitt ($ 19.99)
 • Star Trek Classic Spock Ears ($ 3, 99)
 • Star Trek Enterprise Pizza Cutter ($ 24.99)
 • Despair Inc., 2011 tilpasset kalender ($ 12.99)
 • Simpsons Internet on Computer tee skjorte ($ 12.99)
 • Siste øyeblikk bærbare strømpepapper (fra CNET News.com)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com