StarCraft II Beta invaderer nettområdet

De siste par månedene har StarCraft II: Wings of Liberty Beta vært tilgjengelig for en utvalgt gruppe spillere. (Spillet blir utgitt 27. juli 2010.) Jeg er heldig nok til å ha fått en Beta-nøkkel, så jeg deler mine erfaringer om Blizzards nyeste spill.

Installasjon

Blizzard bruker et nedlastingsprogram / installasjonsprogram som ligner det som ble brukt i World of Warcraft (WoW) . Dette installasjonsprogrammet henter spillfiler fra jevnaldrende eller, hvis ingen er tilgjengelige, fra Blizzards servere. Ved å trekke fra jevnaldrende kan du få spillfilene raskere, og dermed begynne å spille raskere. I tillegg trenger du ikke nødvendigvis å gå til butikken og kjøpe platene; du kan bare kjøpe en digital lisens på nettet.

Logg Inn

StarCraft II bruker den nylig oppdaterte Battle.Net-påloggingen som er den samme som WoW ; Dette er bra for WoW- spillere fordi de ikke trenger å huske enda et spillpålogging.

StarCraft II er også autentisererklare, så de av dere med en Battle.Net-autentisator vil fortsatt være sikre mot hackere.

Du blir bedt om å opprette et tegn første gang eller velge et tegn i påfølgende pålogginger. I det minste under Betaen ser det ut til at spillerne bare har lov til å opprette ett tegn per konto. Jeg mistenker at dette vil endre seg med løslatelsen; Ellers ville dette være en overflødig funksjon.

løp

StarCraft II bringer tilbake alle tre løpene fra StarCraft og utvidelsespakken. Disse er:

Terrans

Terrans er etterkommere av en fremtidig jord hvor de cybernetisk forbedrede og genetiske mutantene er blitt kastet av verden, og de danner sine egne planetariske regjeringer på verdenene der de bosetter seg. Regjeringene som er dannet, slåss ofte mellom hverandre, men de har vært i stand til å skape sporadiske allianser. Disse endrede menneskene blir ofte sett i spillet inne i drevne kampdrakter og pansrede kjøretøyer som tanks og romskip. Disse menneskene har også utviklet noen psioniske evner, sannsynligvis på grunn av kybernetikk og genetisk tinkering.

Zerg

Zerg er et løp av insektoider og er vanligvis antagonistene i StarCraft . Zergs mest bemerkelsesverdige egenskap er deres evne til å omforme larvene og dronene sine i hvilken enhet eller bygning de trenger. Over det lever Zergene som en del av en kollektiv bevissthet og assimilerer andre raser i sitt genom. Zerg er i sin baseutvidelse begrenset av et biomatterteppe som kalles "kryp", som slippes ut fra settefiskanlegget og gir næring til deres strukturer.

Protoss

Protoss er en fysisk imponerende humanoidart, og er også det mest teknologisk avanserte løpet i StarCraft . Protoss-enheter er enten pansrede medlemmer av sin art eller robotdroner. Protoss bygninger og enheter er sterkt pansrede og har kraftige angrep, men er også dyrere å lage.

Spillutvalg

Det neste skjermbildet etter tegnvalg er et Beta-velkomstskjermbilde. Jeg er ikke sikker på hva dette blir erstattet med i den endelige versjonen, og det var forvirrende å komme forbi første gang jeg så det. Blizzard har offentliggjort at enspillerkampanjen ikke vil være tilgjengelig i Beta, så det eneste alternativet for spillere er å gå til flerspiller-delen ved å klikke på Multi-Player-knappen øverst på skjermen. Selv om dette teknisk sett er flerspiller, dekker det også tilpassede spill med et hvilket som helst antall menneskelige spillere og AI-spillere.

Den største delen av Multi-Player-skjermen tas opp av ligaer og rangeringssystemer. Blizzard har gjort en stor innsats i dette spillet for å bekjempe alle roboter, kodeoppfangning / injeksjon eller andre juksemetoder og har bygget dette rangeringssystemet rundt den tilliten. Spillere som starter, vil få sjansen til å spille i Practice League i fem kamper før de går opp til selve stigen. For spillere som er mer selvsikre, kan de hoppe over Practice League.

En mye mindre del av skjermen for flere spillere inneholder et par knapper som gjelder tilpassede spill. Som jeg sa, kan Custom Games ha enhver kombinasjon av menneskelige og AI-spillere, begrenset i antall bare av kartet som er valgt å spille. Hver spiller (og spillverten for AI-spillere) kan velge sitt foretrukne løp og en farge for å representere dem. Verten er også i stand til å kontrollere kartinnstillingene og AI-vanskeligheter, invitere spillere og åpne spillet for publikum.

Spilllobbyen er der verten kan legge til spillere for Human- eller AI-spillere.

gameplay

Spillskjermen er lagt opp som omtrent alle andre RTS-spill på markedet. Systemalternativer inkludert meny og hjelp er øverst til venstre, ressurser er øverst til høyre, en minimap er nede til venstre, og kontekstfølsomme områder om enheten eller bygningen som er valgt er nede i midten og til høyre. Også plassert på venstre side av skjermen er en indikator for ledige "konstruksjon" -typenheter. Med dette mener jeg SCV for Terrans, Drones for Zerg og Probes for Protoss.

Musfunksjonalitet er også veldig lik de fleste andre RTS-spill. Venstreklikk velger enheten eller bygningen, og høyreklikker angrep. Det er også flere tilleggsalternativer avhengig av hva du velger å klikke på i nedre høyre hjørne. Det midterste panelet gir statistikk, for eksempel helse.

Som alle RTS-spill som jeg noen gang har spilt, er målet å drepe de andre spillerne. For å oppnå dette, må du samle mineraler og Vespene Gas. Å samle mineraler gjøres direkte av enheter i mineralfeltene, men å samle Vespene Gas krever en bygning over toppen av Vespene Geyser (jeg bruker begrepet "bygninger" løst avhengig av rase) samt enheter.

Merk: Sørg for å sjekke TechRepublic-galleriet mitt til StarCraft II Beta.

Del tankene dine om StarCraft II

Hvis du har en Beta-nøkkel for StarCraft II, hva synes du om spillet? Hvis du har spilt det første StarCraft, er du spent på dette nye spillet? Vei med kommentarene nedenfor.

Hvor de nørdige tingene er. Trenger du en pause fra det daglige slipet? Registrer deg deretter på TechRepublics Geekend-nyhetsbrev, levert hver fredag. Du vil få skravling uten tema om alt nerdete, inkludert science fiction, filmer, spill, bøker, plass, dingser og mer. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com