Sprint på CES 2020: All in on the Internet of Things

CES 2020: Trendene og teknologiske forretningsfordeler bør bry seg om Enterprise-teknologier som AI, dataanalyse og 5G, som ligger til grunn for de nyeste IoT-dingsene, smarte enhetene og autonome kjøretøyene og vil være på full visning på CES 2020.

Sprint kom med en rekke kunngjøringer på CES 2020, inkludert flere som viser hvordan teleselskapet fortsetter å gjøre store investeringer i Internet of Things (IoT) og smart city tech.

Sprints IoT-kunngjøringer viker fra maskinvare og tjenester til forbrukere og sluttbrukere til fordel for forretnings IoT og storstilt tilknyttede byinitiativer, noe som videre indikerer at Sprint planlegger å være en del av hva fremtiden til virksomheten IoT måtte være.

"IoT blir sentralt i hvordan virksomheter driver, " sa Ivo Rook, IoT og produktutvikling SVP hos Sprint.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet)

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

For små bedrifter kunngjorde Sprint at det er omdesign og omstart av IoT Factory, en IoT-plattform for små bedrifter. "Sprint IoT Factory tilbyr en one-stop shop for å veilede beslutningstakere gjennom hvert trinn for å nå den beste løsningen for å dekke deres behov, samtidig som de presenterer kostnader på en tydelig måte, " sa Rook.

Sprints IoT-fabrikk er designet for å være så enkel som SMB-er ønsker å lage den, med tilbud som "IoT in a Box" -pakker som er designet for spesielle bransjer så vel som spesialdesignede IoT-løsninger.

Den nye IoT-fabrikken vil etter sigende være lettere å navigere etter kunder på alle teknologiske ekspertisenivåer, noe Sprint håper vil få sin SMB IoT-plattform til å nå flere brukere.

Sammen med å revansjere IoT Factory, kunngjorde Sprint også at det gikk sammen med den smarte betalingsplattformen Wirecard for å gjøre IoT-drevne betalinger og handel til en del av Curiosity IoT-prosjektet. Sprint fokuserer på nå på detaljhandel, og samarbeidet vil arbeide for å "definere og levere fremtidens retailopplevelse, på tvers av alle kanaler, med en enhetlig handelstilnærming, " sa Sprint.

Sprint utvider smarte by IoT-prosjekter

I 2019 lanserte Sprint en rekke smarte byprosjekter over hele USA. Byer inkludert Peachtree Corners, GA, Greenville, SC og Phoenix, ble alle hjem til Curiosity IoT "laboratorier" som lanserer den nyeste IoT-infrastrukturen for testing i simulerte og virkelige omgivelser.

I 2020 planlegger Sprint å utvide på disse initiativene, ikke bare gjennom Wirecard-partnerskapet, men også på en rekke andre måter.

Peachtree Corners Curiosity Lab vil legge til sikkerhetsroboter i rådhuset, hotellkjeder vil integrere trykknappvarslingssystemer, et testkontorbygg vil legge til et AI-drevet forfriskningssenter og tilkoblede sensorer for å overvåke kjøling, og mikroposisjonssensorer vil bli rullet ut for testing av byens store, autonome maskiner.

Greenville vil få en autonom kjøretøystransport som kjører på offentlige veier, smarte trafikklys for å eliminere trafikkbelastning og forbedre utrykningstidene for kjøretøyer, og smarte sensorer på et universitetscampus for overvåking av lys, sikkerhet, vann, mat osv., Og mer.

I Phoenix, hvor Sprint er inngått samarbeid med Arizona State University, vil det første IoT college-pensumprogrammet begynne snart, sammen med testing for smart verktøystanginfrastruktur, og en redesign av nødutrykningskassene på campus for å få dem til å bruke smart IoT-teknologi.

Smart Cities og IoT-nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smarte byer, som inkluderer innovasjoner i IoT, 5G, sikkerhet, dataanalyse, mobilapper og mer. tors

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com