Sony og Intel slår seg sammen om et globalt forum for ny kommunikasjonsinfrastruktur

Intel og AMD kunngjør nye prosessorer på Computex 2019 Intel og AMD presenterte nye prosessorer som vil gjøre vei inn i kommende datamaskiner. Karen Roby og James Sanders diskuterer neste generasjon CPUer.

Teknigigantene Intel, Sony og NTT kunngjorde onsdag kveld at de går sammen om å opprette Innovative Optical and Wireless Network Global Forum (IOWN), et initiativ som tar sikte på å utvikle en ny kommunikasjons- og nettverksinfrastruktur for fremtiden.

I en uttalelse hevdet de at å bygge en ny ryggrad vil gi avanserte muligheter for lavt strømforbruk, ultrabrede båndbredder og ultra-realistisk UI / UX for neste generasjons databehandling.

"Verden nærmer seg grensene for nåværende generasjons kommunikasjons- og infrastrukturteknologi, selv når kravene til strømforbruk, databåndbredde og hastighet for internett eksploderer ved å tilby stadig fremskridende tjenester. For å løse slike sosiale problemer og skape en smart verden, tror vi et paradigmeskifte er påkrevet, "sa tjenestemenn fra det nye forumet i en uttalelse.

Veikart for digital transformasjon (gratis PDF)

Forumet vil arbeide for å øke utviklingen av ny teknologi, spesifikasjoner, retningslinjer, referanser og rammer som er nødvendige for å innføre en mer omfattende kommunikasjons- og nettverksinfrastruktur.

De vil begynne å fokusere først og fremst på et ende-til-ende optisk kommunikasjonssystem som kalles et fotonikknettverk samt digital tvillingberegning, som de mener vil muliggjøre noen av teknologiene og brukstilfellene som trengs for en smart verden.

"Den høye kapasiteten, lave latensen, energieffektiviteten og fleksibiliteten som IOWN tilbyr, åpner for spennende nye muligheter når det gjelder å koble skapere med brukere, samle folk med mennesker og dele høyst realistisk underholdning i sanntid, " sa Sony-president Kenichiro Sa Yoshida.

Håpet er at mer forskning på fotoniske enheter og utstyr vil føre til teknologi med redusert strømbehov, forkortet latenstid og utvidet overføringskapasitet.

Uttalelsen sa at den andre teknologien de vil jobbe med, vil ha applikasjoner innen helsevesen, katastrofeforebygging, utdanning, automatisert kjøring, økonomi og industriell produksjon.

5G mobilnett: En innsideveiledning (gratis PDF)

IOWN vil være basert i USA og medlemskap er nå åpent for andre bransjegrupper eller selskaper. Ledere fra alle de tre selskapene velger det første styret i forumet i løpet av de neste månedene.

Intels administrerende direktør Bob Swan sa at selskapet fikk æren av å samarbeide med store industriaktører som NTT og Sony fordi prosjektet vil "bidra til å definere fremtiden for teknologi."

"Digital transformasjon og vekst av data driver en infrastrukturutbygging som vil dverge den første epoken i skyen definert av hyperskala datasentre. Vi bruker informasjonsteknologi nå på helt nye måter som krever at vi flytter, lagrer og behandler data enda raskere, sikrere og ofte nærmere personen som bruker tjenesten, "sa Swan.

"Kombinasjonen av superrask nettverk og gjennomgripende databehandling med høy ytelse - kantinfrastrukturen for å levere smarte tjenester hvor som helst og når som helst - kan bare oppnås med et dypt nytt tankesett som deles over et globalt økosystem."

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com