Programvarejobber forventes å vokse dobbelt så raskt som generelle jobber i USA

5 mest etterspurte tekniske jobber og ferdigheter Den stadig skiftende teknologibransjen søker alltid topp talent, men disse jobbene er i størst behov for ansatte, ifølge Hired.

Programvareindustrien overgår den samlede amerikanske økonomien, ifølge en rapport som BSA Foundation lanserte i dag.

"Det er klart fra vårt arbeid at det ikke er mangel på stillinger i noen av en rekke forskjellige programvarejobber, fra tradisjonell koding til nye felt som AI og dataanalyse, " sa Chris Hopfensperger, administrerende direktør i Software.org, BSA Foundation .

Etter hvert som gjennomsnittlig lønn for programvarejobber øker, hvilket fremgår av studiens økning i 2018 til en gjennomsnittlig lønn på $ 114 000 i året, vokser disse stillingene dobbelt så raskt som alle jobber i hele USA.

"Programvare er i ferd med å transformere hver bransje, så vi ser etterspørsel etter programvarearbeidere i alle økonomiske sektorer, fra landbruk og produksjon og energi til helsevesen, " sa Hopfensperger.

Den amerikanske programvarebransjen vokste nesten dobbelt så raskt som den stigende amerikanske økonomien, og bidro med 1, 6 billioner dollar til den totale verdien amerikansk tilførte bruttonasjonalprodukt (BNP) i 2018. I 39 av de 50 statene vokste programvarens økonomiske innvirkning med dobbelt sifre, og i Nevada, South Dakota og Wyoming vokste den med mer enn 30% fra 2016 til 2018. Programvarejobber vokser også utover tradisjonelle tech-knutepunkter, og spesielt den raskeste veksten i programvarejobber de to årene skjedde i Nevada, South Dakota, Wyoming, New Hampshire, South Carolina og Montana.

"Programvare skaper arbeidsplasser i hver stat og i enhver økonomisk sektor, og dobbelt så raskt som landsgjennomsnittet, " sa Victoria Espinel, president for Software.org: BSA Foundation og president og administrerende direktør i BSA. "Nå må vi sørge for at alle som ønsker en programvarejobb kan få en, uavhengig av kjønn, rase eller hvor de bor."

I følge rapporten er nesten én av ti amerikanske jobber i programvareindustrien, og støtter 14, 4 millioner totalt amerikanske. jobber, opp 7, 3% de siste to årene. (Til sammenligning vokste amerikanske jobber generelt over samme periode med 3%.) Rapporten sporer programvarens innvirkning på den amerikanske økonomien med data og analyse fra The Economist Intelligence Unit (EIU), utforsker veksten i programvareindustrien mellom 2016 og 2018 og måler sine bidrag til verdiøkende BNP, jobbvekst og lønnsvekst i alle 50 stater.

"Programvarejobber er ikke bare teknologisektorjobber, " sa Hopfensperger. "De produserer jobber, jobber innen helsevesenet og landbruket. Og ettersom programvare gir nye løsninger i de andre sektorene, trenger programvareselskaper arbeidere som kan ta med seg ektefellekompetanse for å løse nye digitale gåter. Det betyr at vi trenger flere programvarearbeidere flere steder enn noen gang tidligere.

"Åpne programvarejobber overgår imidlertid tilgjengelige arbeidere, men allikevel må ledere i næringslivet og regjeringen investere i teknisk opplæring for å hjelpe arbeidere med å få de ferdighetene de trenger for fremtidens jobber. Det vil sikre at programvaren fortsetter å gi livsforbedrende gjennombrudd og økonomiske gevinster. "

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com