Programvareutvikling, ikke-forretningsferdigheter som ble søkt i 2020

5 mest etterspurte tekniske jobber og ferdigheter Den stadig skiftende teknologibransjen søker alltid topp talent, men disse jobbene er i størst behov for ansatte, ifølge Hired.

Mens IT-ferdighetene de siste tiårene var sterkt fokusert på infrastruktur, vil selskapene modne teknologibruk nå, mens en mye sterkere vekt legges på programvareutvikling, ifølge CompTIAs bransjeperspektivrapport for 2020.
Foruten programvareutvikling, søker selskaper kompetanse på tvers av de tre andre områdene i CompTIAs IT-rammeverk - infrastruktur, cybersikkerhet og data.

I mange tilfeller håper selskaper å finne kandidater med en viss grad av arbeidserfaring, "uttalte rapporten, " så det er mindre vilje til å ta en generalist på inngangsnivå og styre dem mot en spesialisering.

Tradisjonelle ferdigheter bærer fortsatt vekt

Mens dataene i Outlook-rapporten er i samsvar med tidligere CompTIA-undersøkelser, "kan det komme en overraskelse for noen å se mer tradisjonelle ferdigheter som går foran selskapene er interessert i nye ferdigheter, '' observerte Seth Robinson, seniordirektør for teknologianalyse hos CompTIA.

Årsaken er at mange selskaper trenger å fokusere på å oppgradere sin eksisterende infrastruktur og ekspertise før de flytter inn i nye felt, "så temaer som cloud computing, nettverk og lagring er i en viss forutsetning for området tingenes internett, '' sa Robinson.

Men han la til at et overraskende funn var at bare 28% av selskapene forventer å fokusere på penetrasjonstesting det kommende året. "Flere selskaper må være proaktive i sikkerhetstestingene sine, så penetrasjonstesting kan for tiden være litt undervurdert, '' sa han.
Tradisjonelle ferdigheter - som nettverk, lagring, databaseadministrasjon eller kvalitetssikring - har alltid vært kritiske, sa Robinson. "Den store endringen på dette området er etterspørselen etter både teknisk dybde og samarbeid med andre tekniske områder eller med forretningsenheter for å lage komplekse systemer."

Det å jobbe med å rekruttere teknikere fortsetter

Samarbeid er en av de såkalte myke ferdighetene som blir av største viktighet, ifølge rapporten. "Utover tekniske ferdigheter, er virksomheter også på jakt etter teknologipersonell som kan snakke virksomhetens språk, og samarbeide med andre avdelinger for å få forretningsdrivende forretningsresultater, " heter det i rapporten. "Ansettelsesferdigheter som kommunikasjon og teamarbeid er ikke lenger forbeholdt de arbeidstakerne på et ledelsesspor, men søker nå på alle nivåer. "

Fokus på ferdigheter som kommunikasjon og forretningsdrift vil tillate teknikere å gå utover en teknologisilo og bli mer integrert i den strategiske retningen til selskapet deres, la Robinson til.

Rapporten påpekte imidlertid mangelen på ferdigheter i markedet for teknologijobber, "det er ingen enkle svar for hvordan selskaper vil fylle disse behovene." Den understreket at "det er enorme muligheter for teknologer på alle felt."
Siden flertallet av selskapene leter etter kompetanse innen tre til 10 år, sa Robinson at de må endre sine tradisjonelle rekrutterings- / treningstaktikker.

"Det tekniske tilbudet er langt mindre enn etterspørselen, så selskaper vil ikke bare være i stand til å dekke sine eksakte behov på det åpne markedet, '' sa han." Det må være en vilje til å se utenfor de normale kildene for tekniske dyktighet, og det må være en vilje til å investere i opplæring for å få arbeidstakerne oppe når de først er i hus. "

Trenden går mot spesialisering, "men dette introduserer absolutt en økonomisk utfordring, '' sa han, siden de fleste selskaper ikke har råd til å bygge store team av spesialister. Så avhengig av selskapets strategi, kan de lene seg mer på generalister, eller de kan utforske forskjellige blandinger av internt / eksternt talent. "Selv for teknikere som spesialiserer seg, er kunnskap på tvers av IT-områdene nødvendig for effektiv drift av komplekse systemer, '' sa Robinson.

Den viktigste tilnærmingen de fleste teknikere tar for karrierevekst er å utdype sine ferdigheter innen deres kompetanseområde, sa han. Men de må ha kunnskap på andre områder utover dette, understreket Robinson, spesielt ettersom teknikere flytter seg fra et ungdomsnivå til et arkitektnivå.

Andre tekniske spådommer

Selskapet anslår også at den globale IT-bransjen vil vokse med en hastighet på 3, 7% i 2020, med et oppsidepotensial i 5, 4% -området og et underetasje på 1, 9%.

Andre trender CompTIA spår for neste år inkluderer:

· "Teknisk vask blekner til fordel for ekte strategi"
· "Arbeidsstedets mangfold vil vokse på mange måter"
· "Tekniske emner vil være front og sentrum i det amerikanske valget"
· "Hype møter virkeligheten med ny teknologi"
· "Kunstig intelligens spiser verden"
· "Teknisk bransjeforskrifter vekker frykt"

Faktorer som kan avspore disse spådommene i 2020? Rapporten siterer lønnskostnader og muligheten til å ansette ansatte med ferdigheter som er i tråd med dagens komplekse teknologikrav, inkludert fremvoksende teknisk dyktighet, som kanalens topp bekymringer.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com