SMB har en eksplosiv vekst, men eiere av små bedrifter møter flom av bekymringer

Video: Hvordan Amazon omformer hvordan småbedrifter driver Amazon, endrer forbrukeratferd og til småbedriftseiere gjennom alt fra gratis to-dagers frakt til dominansen av Echo-stemmeassistentproduktene i markedet.

Småbedriftsoptimismen har nådd et høyt etter lavkonjunktur, spesielt blant mannlige bedriftseiere, ifølge Capital Ons nyeste småbedriftsvekstindeks. Den halvårlige rapporten kartla 500 eiere av små bedrifter (SBO) om deres følelser angående dagens økonomi, næringsliv og vekstplaner, heter det i pressemeldingen mandag.

Noen 67% av SBO'ene synes de generelle forretningsforholdene er gode eller utmerkede, noe som er opp 60% fra i fjor, heter det i utgivelsen. Kvinner har historisk sett vært mer optimistiske enn menn, men denne undersøkelsen avslørte en snu i den trenden, ettersom 64% av kvinnene var enige om at forretningsforholdene er gode eller utmerkede, la til utgivelsen.

De viktigste faktorene som drev optimismen var forretningsvekst (65%), nasjonale økonomiske forhold (54%) og forbedret forretningsdrift (51%), heter det i utgivelsen. SBOs nye optimisme ble imidlertid også ledsaget av nye bekymringer.

"Vi har sett optimeringer for små bedrifter fortsette å øke når bedriftseiere drar fordel av en sterk økonomi, " sa Jenn Flynn, sjef for småbedrifter i Capital One, i utgivelsen. "Samtidig er eiere av små bedrifter fortsatt bekymret for skatter, tollsatser og andre områder av økonomisk politikk. Når bedriftsledere balanserer mulighet og risiko, er vi fortsatt opptatt av å tilby løsninger designet for å styrke små bedrifter og drivstoffvekst."

Nesten halvparten (49%) av SBOs siterte kostnadene for helsetjenester som et topp politisk problem, sammen med skattepolitikk (43%), og økonomisk vekst (36%), heter det i utgivelsen. I tillegg er 33% av SBO'ene bekymret for at nye tariffer kan påvirke virksomheten negativt.

Optimismen inspirerer flere bedrifter til å ansette, men reservasjoner vedvarer også i det riket, la utgivelsen til. Mens 33% av SBOs planlegger å ansette i løpet av de neste seks månedene, sa 38% konkurranse fra større virksomheter den største hindringen, ifølge utgivelsen. Økonomiske ressurser (30%), ferdighetsgapet (34%) og et stramt arbeidsmarked (28%) var også de største bekymringene for SBOs evne til å ansette det rette talentet.

Vekstindeksen for småbedrifter forteller oss at bedriftseiere takler utfordringer som ansettelse og oppbevaring med færre ressurser enn større selskaper, "sa Brad Jiulianti, sjef for små visittkort i Capital One, i utgivelsen." Til tross for disse utfordringene, oppfordres vi av den fortsatte optimismen blant bedriftseiere, spesielt gitt den store rollen de spiller i vår nasjons økonomi. "

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Småbedrifters (SBOs) optimisme økte med 60% fra i fjor, drevet av forretningsvekst (65%), nasjonale økonomiske forhold (54%) og forbedret forretningsdrift (51%). - Vekstindeks for småbedrifter, 2018
  • 38% av SBO-er er opptatt av muligheten til å ansette mens de konkurrerer mot store bedrifter som kan tilby mer til kandidater. - Vekstindeks for småbedrifter, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com