Smarttelefon, Twitter, TV-fjernkontroll: Hvorfor telly må stille inn på sosiale medier

Det store TV-ser-fenomenet er tilbake med show som The X Factor . Kombiner disse målgruppene med umiddelbarheten på Twitter, og du har et kraftig kulturskifte, sier Tony Hallett.

Jeg tilbrakte mye Mobile World Congress i år ved å bruke Twitter - både å lese hva andre sa, fra eller om arrangementet, og legge ut oppdateringer. Men den slags interaksjon med en live-hendelse er ingenting sammenlignet med hva som skjer når sosiale medier og live-tv i økende grad kolliderer.

Kvelden på dag én var min første sjanse til å høre relativt ny Twitter-administrerende direktør Dick Costolo. Han var en av de mer underholdende foredragsholderne på showet - og muligens en av de minst relevante.

Han sa: "Twitter jobber allerede med nesten alt du kommer til å høre om denne uken." Og han argumenterte for større konsistens av erfaring fra en enhet til en annen.

Et par statistikker skiller seg ut fra presentasjonen hans:

  1. Cirka 40 prosent av alle tweets kommer fra mobile enheter.
  2. Cirka 50 prosent av aktive Twitter-brukere twitrer fra mer enn en plattform.

Jeg kan se hvordan disse poengene er sanne - og prosentene vil sannsynligvis øke. Det er mange av oss med en bærbar PC, personlig bærbar PC eller datamaskin, smarttelefon og kanskje et nettbrett eller en netbook. Å bytte fra en til en annen, ofte ved hjelp av en Twitter-app i stedet for Twitter.com-nettstedet, garanterer ikke en ny tanke.

Twitter-administrerende direktør Dick Costolo sier at 50 prosent av aktive Twitter-brukere twitrer fra mer enn en plattform
Foto: David Berkowitz

Hvor mobil og Twitter møtes dyptgående - og det kan være via et nettbrett eller nettverk på et fang i stuen i stedet for en telefon mens du er på farten - er når folk ser på TV.

Over en årrekke har TV-titting blitt tidsforandret. Den store endringen var fremveksten av PVR for å erstatte gamle videoopptakere - mange PVR-er er flere DVR-er, men det er en annen samtale.

Sosiale medier og massesuksessuksess på reality-TV

Vi har hørt mye om verdien av live idrett som innhold som er upåklagelig. Det er sant - og en grunn til at en organisasjon som Sky betaler så mye for sine Premier League-fotballrettigheter. Men de siste årene har også massesuksess suksessen til ...

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com