Smarte byer forventet å investere $ 80B i teknologier i 2018

Fordelene med smart transport i en smart by Å redusere trafikken er et sentralt mål for mange byer, og smart transport er en enkel måte å utføre denne oppgaven.

Over hele kloden forventes utgifter til smart byteknologi å ramme 80 milliarder dollar i år, og vokse til 135 milliarder dollar innen 2021, ifølge en ny rapport fra International Data Corporation (IDC).

Byer transformerer seg digitalt for å forbedre miljømessige, økonomiske og sosiale aspekter av bylivet. IDC definerer smart byutvikling som bruk av smarte initiativer kombinert for å utnytte teknologiinvesteringer over en hel by, med vanlige plattformer som øker effektiviteten, data blir delt på tvers av systemer og IT-investeringer knyttet til smarte oppdrag.

"Smart Cities har nylig utviklet seg fra en samling av diskrete flaggskip-prosjekter til en betydelig markedsmulighet som vil drive betydelige teknologiinvesteringer i 2018 og utover, " sier Serena Da Rold, programleder i IDCs kundeinnsikt og analysegruppe. "IDC mener at de strategiske prioriteringene vi identifiserte vil drive digital transformasjon på tvers av byer i alle størrelser, men vår forskning viser at det kan være betydelige forskjeller i fokus for investeringer på tvers av regioner. Den nye utgiftsguiden er et kraftig verktøy for å hjelpe leverandører med å identifisere hvor de beste mulighetene ligger for hver spesifikk brukssak nå og i løpet av de neste årene. "

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

I år projiserer IDC fokuset for smarte initiativer vil være intelligent transport, datadrevet offentlig sikkerhet og spenstig energi og infrastruktur. De to største brukssakene, målt ved verdensomspennende forbruk, er intelligent trafikk og transitt og fast visuell overvåking, etterfulgt av smart utendørsbelysning og miljøovervåking.

Prioriteringene skifter imidlertid avhengig av region. Intelligent trafikk og transitt forventes å være topp prioriteringene for investeringer i USA, Japan og Vest-Europa. I Kina vil fast visuell overvåking være den ledende bruksaken, og den er den nest største i USA. I Japan vil miljøovervåkning være viktigere enn fast visuell overvåking, ifølge IDC-rapporten.

Ruthbea Yesner, visepresident for IDC-regjeringens innsikt og smarte byprogrammer, sa: "IDC har en virkelig innovativ tilnærming til å størrelse det globale Smart City-markedet ved å identifisere 41 viktige brukssaker som vil ha mest innvirkning på lokal regjering de neste tre årene., og dimensjonere og forutsi vekst. Denne tilnærmingen gir teknologileverandører et detaljert blikk på muligheten i byer og gir utsikt til nisjeområder og brede markedsløsninger. "

USA vil oppleve det større smarte byteknologimarkedet, med forventet utgifter til å nå 22 milliarder dollar i år. Kina blir nummer to med utgifter til nesten 21 milliarder dollar, ifølge IDC-rapporten.

Smart Cities og IoT-nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smarte byer, som inkluderer innovasjoner i IoT, 5G, sikkerhet, dataanalyse, mobilapper og mer. tors

Registrer deg i dag

Se også:

 • 5 leksjoner fra IoT-ledere som skaper bærekraftige, smarte byer (TechRepublic)
 • Verdens smarteste byer: Hva IoT og smarte regjeringer vil bety for deg (TechRepublic)
 • Smarte byer: Den smarte personens guide (TechRepublic)
 • 4 bedriftsundervisning fra ledere som forvandler dagens byer (TechRepublic)
 • Hvordan ikke gjøre en smart by: La tusen blomster blomstre i stedet for å ha en plan (ZDNet)
 • Slik blir du en smart byekspert: Abonner på TechRepublics nyhetsbrev (TechRepublic)
 • Et reimaginert byliv er visjonen som fremmer de nyeste URBAN-X-startups (TechRepublic)
Bilde: iStock / chombosan

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com