Små alternativer for beskyttelse av kontorer og hjemme med ioSafe

Oppbevaring for det lille kontoret og hjemmekontoret (SOHO) kan være en utfordring. Innse det, hver av oss kan være en "server-hugger." Dette betyr at vi vil ha noe konkret for å vite hvor dataene våre bor. Databeskyttelse kan være blant de største utfordringene for SOHO, da ofte utfordringer som begrenset IT-stab og finansiering er tilgjengelig for arkitektsløsninger som lett kan komme til større organisasjoner.

Velge en lagringsenhet på stedet kan være hjørnesteinen i en databeskyttelsesstrategi for SOHO. IoSafe-serien med lagringsenheter markedsføres som katastrofesikker maskinvare for lagring. Jeg begynte nylig å bruke en av enhetene og ble overrasket over tøffheten til disse USB-stasjonene. Her er noen av ytelsesegenskapene til lagringsenhetene:

-Brann og ekstrem varmebeskyttelse opp til 1.550 ° i opptil 30 minutter

- Under vann nedsenkning opp til 10 fot i 3 dager

Denne innhegningen er tøff og tung og er designet for å overleve fysiske katastrofer. Figur A viser en ioSafe. Figur A

Enheten er definitivt tøff med tanke på vann, fuktighet og brannsikring. Den underliggende teknologien er fremdeles en tradisjonell disk, så det er ingen sjokkbeskyttelse som vil være annerledes enn andre lagringsteknologier. Med denne holdbarheten er det ikke nødvendig med en utrolig investering. IoSafe Solo 1.5TB-modellen har en listepris på under $ 400.

Inkludert med ioSafe-enhetene er Data Recovery Service. Denne tjenesten gir en rettsmedisinsk gjenoppretting på enheten i tilfelle en katastrofe om nødvendig. Alle enheter inkluderer ett år med denne tjenesten, og opptil 5 år til kan legges til enheten.

SOHO kan dra nytte av å lage en omfattende løsning som inkluderer en sikkerhetskopi som går utenfor nettstedet, med en tjeneste som Mozy. Andre tilbud fra ioSafe inkluderer systemer med en RAID-konfigurasjon for beskyttelse mot diskfeil, interne harddisker i stedet for eksterne tilkoblinger, og nettverkstilkoblede lagringsdisksystemer (NAS). Andre kreative konfigurasjoner inkluderer å koble ioSafe-enheten til en enhet som muliggjør deling av det USB-festede lagringssystemet for samtidig tilgang. For mindre organisasjoner som også er underlagt et regulatorisk fotavtrykk, gir ioSafe veiledning om bruk av enhetene som en del av en samsvarsstrategi.

Ser du et passform for databeskyttelse i SOHO med denne typen enheter? Del kommentarene nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com