Slack lanserer nytt globalt partnerprogram for sin samarbeidsprogramvare

14 skråstrekommandoer hver Slack-bruker trenger å vite Finn ut hvordan du kan være en Slack ninja med skråstrekommandoer.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Samarbeidsprogramvareselskapet Slack har introdusert et nytt globalt servicepartnerprogram for bedriften.

Programmet gir bedrifter teknisk opplæring, salgsinnsats og support til markedet.

Bedrifter som deltar i programmet bruker Slack for å konsolidere arbeidsflyt, få tilgang til informasjon og justere teamene sine. I gjennomsnitt bruker kunder som betaler for Slack mer enn ni timer hver dag på tilkoblingen til tjenesten, inkludert omtrent 90 minutter aktivt ved bruk av Slack. Noen av måtene de bruker den populære samarbeidsprogramvaren inkluderer å rulle ut nye forretningsprosesser og tilrettelegge for nye ansattes atferd.

"Når markedet fortsetter å tilpasse seg nye måter å jobbe på, ser vi en enestående vekst i etterspørselen etter tjenester som gjør det mulig for kunder å utnytte Slack til å drive organisasjonsomfattende transformasjon, " sier Richard Hasslacher, Slacks leder for global kanal og allianser, i en skriftlig uttalelse. "Vi utvider vårt fokus til å samarbeide med en ny bølge av selskaper som utvider og supplerer våre tjenester evner på tvers av alle bransjer."

VPN-brukspolicy (TechRepublic Premium)

Første globale tjenestepartnere

Slacks første sett med deltagende partnere tilbyr en rekke tjenester, inkludert løsningsdesign, optimalisering av forretningsprosesser, endringsledelse og sluttbrukeradopsjon.

Opprinnelige amerikanske partnere inkluderer:

  • Robots & Pencils - Med kontorer i Nord-Amerika og London, hjelper Robots & Pencils selskaper med å bygge integrasjoner på Slack-plattformen for å drive digital innovasjon og samarbeid på tvers av bedriften.
  • Cprime— Dette selskapet blander Agile, Atlassian og cloud-ekspertise for å hjelpe team med å definere nye måter å samarbeide og oppnå bedre resultater med Slack.
  • Onix— Dette selskapet betjener organisasjoner over hele Nord-Amerika, og hjelper organisasjoner med å endre måten de jobber på med Slack-plattformen.

"Fordi adopsjonen av Slack er så høy blant sluttbrukere, vil introduksjon av Slack i et selskaps verktøysett åpne for muligheten til å rulle ut nye prosesser, " bemerket en Slack-representant. "Vårt første sett med deltagende partnere tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert løsningsdesign, optimering av forretningsprosesser, endringsledelse og sluttbrukeradopsjon."

Slack gir et enkelt sted for meldinger, verktøy og filer, for å spare tid og samarbeide med hverandre. Innenfor Slack-systemet er det nettsteder, kanaler og direktemeldinger. "Kanaler" kan deles opp av team, prosjekt, klient eller noe annet relevant for organisasjonen din, "teammedlemmer" kan bli med og forlate kanaler etter behov, i motsetning til lange e-postkjeder. "Tråder" holder sidesamtaler frem for å spore emnet eller prosjektet for hånden.

Detaljert samarbeid

Brukere har muligheten til å samarbeide utover kolleger, og dele med selskaper og bedrifter, kunder, leverandører og partnere og bringe alle inn i samme rom. "Ansikt til ansikt og skjerm" refererer til tale- eller videosamtaler direkte fra Slack, brukere kan også dele skjermbilder. Det inkluderer også integrert fildeling, med dra-og-slipp-PDF-er, bilder, videoer og andre filer direkte i slakk. Kolleger kan gi tilbakemeldinger og lage et arkiv.

Slack, brukt av mer enn 85 000 betalte team og kan skryte av 10 millioner aktive brukere daglig, har strategiske partnere som inkluderer Google Cloud, salgsstyrke, servicenow, Atlassian, arbeidsdag, oracle, SAP.

Eksisterende og tilpassede apper

Slack App Directory har mer enn 1500 apper som kan integreres i Slack. Brukere kan også bygge en app ved å bruke Slacks API-er for å optimalisere verktøyene du stoler på.

Sikkerhet

Det tilbyr sikkerhet og beskyttelse, overholdelse av sikkerhetsstandarder inkludert SOC 2 Type II, ISO 27001 og HIPAA; single-sign-on via industristandard autentiseringsprotokoller; støtte for tofaktorautentisering; kryptering av data under transport og i ro, og integrert med best-i-klassen DLP, EMM, eDiscovery og arkivpartnere.

Slack bruker proprietære Slack for å holde dataene sikre, men samarbeider også med større sikkerhets- og compliance-selskaper for å oppfylle delte kunders krav.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com