Siri kan bli et bedre forretningsverktøy ved å gi smarte svar på avviste samtaler

Video: Digitale assistenter ... på mindre enn to minutter Bruker du en digital assistent som Siri eller Alexa? Har du noen gang vært nysgjerrig på hvordan de fungerer? Finn ut her ... på mindre enn to minutter

Siri kan snart gjøre det lettere å avslå samtaler ved å sende den som ringer en tekstmelding som forklarer hvorfor mottakeren ikke klarte å hente telefonen, ifølge en Apple-patentsøknad sendt inn torsdag.

Denne funksjonen kan være spesielt nyttig for forretningsfolk som bruker mye tid på møter eller på reise. Patentet beskriver hvordan Siri kan bestemme hva brukeren gjør på det tidspunktet, når en samtale kommer inn, for eksempel om telefonen er i Forstyrr ikke eller flymodus, eller om de bruker en treningsovervåkningsapp og i midten av en treningsøkt. Siri ville deretter lage en tekstmelding ved hjelp av denne informasjonen for å sende til den som ringer hvis samtalen blir avvist. Brukeren vil kunne sjekke meldingen først for å forsikre seg om at det er greit å sende.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Akkurat nå, når en bruker mottar en telefonsamtale, er de eneste alternativene vanligvis å akseptere eller avvise samtalen, bemerket patentet. Imidlertid gir "en enkel avvisning av samtalen ingen informasjon til den som ringer om brukerens status eller grunnen til at brukeren ikke kan svare på samtalen, " heter det i patentet. "For eksempel kan det hende den som ringer ikke vet om brukeren avslår samtalen fordi brukeren kjører, deltar på et møte, eller ganske enkelt ikke vil hente samtalen. Det er således ønskelig å skaffe en digital assistent som kan muliggjøre intelligent avvisning av en innkommende samtale på en mer informativ og kommunikativ måte. "

Systemet kan potensielt brukes både med iPhones og CarPlay, i henhold til tegningene som er funnet i applikasjonen. En tegning viser et anrop fra en ektefelle som kommer inn mens du kjører, hvoretter Siri kunne lage en melding om at brukeren kjører hjem, og hvor lang tid det vil vare til de kommer.

Siri ville være i stand til å lage meldinger basert på innringerens forhold til brukeren, viste patentet. For eksempel vil en samtale fra brukerens sjef tilby gatenavnet som deres destinasjon, snarere enn "hjemme", som det fremgår av Apple Insider.

Det er viktig å merke seg at dette bare er en patentsøknad for nå, og ikke betyr at Apple nødvendigvis vil lage denne funksjonen for Siri. Men det kan være en fordel for forretningsbrukere hvis selskapet forfølger det.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Torsdag sendte Apple inn en patentsøknad for et system som tillater Siri å generere tekstmeldinger for brukere som avviser en samtale som tilbyr innringeren en grunn til at.
  • Funksjonen kan være bra for forretningsbrukere som bruker mye tid på møter eller på reise.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com