Bør du bry deg om hastigheten på bedriftens sidebelastning?

Teknologibytte skjer så raskt. Så gjør forventningene våre.

For eksempel var det ikke så lenge siden at noen av oss med glede brukte oppringtforbindelser for å få tilgang til nettet. Det er fordi vi ikke var klar over at forbindelsen snart ville virke like treg som erosjon. Vi visste ikke at det attraktive motstykket, Mr. Broadband, ventet rett rundt hjørnet på oss, med hans nesten øyeblikkelige tilgang til informasjon.

Vi er fortsatt like i bryllupsreise-fasen med smarttelefoner akkurat nå. Fordi de kan gi oss veibeskrivelser eller restaurantanbefalinger, og gi oss timer med tankeløs rekreasjon mens vi venter på legekontoret, ser vi ikke ut til at mange sider lastes saktere enn de gjør på tradisjonelle dataenheter.

Faktisk sa den nylig utgitte SOASTA 2013 nettsted- og mobilapp-rapporten at 76 prosent av de spurte amerikanerne var villige til å vente 10 sekunder på en sideinnlastning på smarttelefonene sine. Hvor gjennomførte de denne undersøkelsen, Mayberry? Jeg antar bare at siden ikke kommer til å laste inn etter 5 sekunder. Det er ingen måte jeg holder meg på i 10.

(En interessant sideanmerkning: Utviklerne som var blant de spurte, var imidlertid ikke enige i 10-sekunders ventetid. En utvikler jeg snakket med holder seg til "Holy Grail" for hastigheter på nettsidene - alt under tre sekunder.)

Jeg tror det er trygt å si at når folk har kommet forbi sin første ærefrykt for å kunne slå opp ruta-poengsummer fra deres favorittvannhull, kommer de til å kreve raskere sidebelastning på sine mobile enheter. Dette betyr at de nettstedene det fremdeles tar over ti sekunder å laste, kommer til å bli grøftet og / eller assosiert med negative følelser fra forbrukeren.

Faktisk sa 28 prosent av de spurte at de ville besøke en konkurrents nettsted hvis de blir møtt når den langsomme skjermbelastningen; 18 prosent ville ikke besøke det krenkende nettstedet igjen.

Dude, det er mange tapte sjanser.

Hva kan du gjøre?

Sakte belastninger på websiden på mobile enheter kan skyldes flere årsaker. Ryan Bordreaux, TechRepublic's Web Designer-blogger, sier "Mens store grafikk- og multimediainnhold som innebygde videoer bidrar til latenstidfaktoren, er det andre som selve mobilenheten, det trådløse nettverket, mobilnettet, mobilleverandøren og plasseringen av den mobile enheten i forhold til nærmeste aktive signal. "

For mobilnettsteder kan det være lurt å se på hvilke faktorer webdesigneren din kan påvirke, som å kutte ned på stort grafikk- og multimediainnhold. Ryan foreslår at designere bruker en "fossefall" -tilnærming, der mesteparten av innholdet lastes i løpet av de første sekundene, mens annet innhold tar lengre tid. (Det vil si at alt ikke-JavaScript-aktivert innhold lastes først, mens det medierike innholdet fremdeles laster eller bufres.) Dette gir i det minste brukeren noe som kan indikere at siden lastes inn.

Du bør prøve å logge deg på bedriftens nettsted fra en mobilenhet og telle sekundene til den lastes inn. Det kan gi deg noe å tenke på.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com