Del media fra Windows Media Player på Windows 7 til Epic 4G-telefonen

Hvis du er den stolte eieren av en Samsung Galaxy S Epic 4G-smarttelefon, har du mest sannsynlig oppdaget AllShare-applikasjonen, som lar deg dele multimedia med andre enheter. Applikasjonen er utrolig enkel å bruke, men den krever litt oppsett på målenheten.

Jeg viser deg hvordan du kan dele ut musikkbiblioteket ditt til AllShare-enheten fra Windows Media Player. Etter å ha fullført trinnene i denne opplæringen, vil du glede deg over å streame musikk til enheten din fra målkilden.

Hva trenger du

  • Samsung Galaxy S Epic 4G-telefon med en dataplan
  • Trådløs tilgang til nettverket ditt
  • Windows 7-datamaskin med Windows Media Player og filer i musikkbiblioteket ditt

Klar Windows Media Player

Det første du vil gjøre er å sette opp Windows Media Player, slik at den vil strømme musikken til telefonen din. Hvis du ikke konfigurerer den, vil du ikke se maskinen din på telefonen. Slik konfigurerer du Windows Media Player.

1. Åpne Windows Media Player og åpne biblioteket. Høyreklikk på musikkoppføringen fra venstre navigasjon og velg Administrer musikkbibliotek fra det resulterende vinduet ( figur A ). (Hvis du ikke ser ut til å komme til bibliotekskjermen, klikker du på CTRL-1 for å åpne skjermen øyeblikkelig.) Figur A

2. Når det nye vinduet åpnes, må du sørge for at musikkbiblioteket ditt blir lagt til i listen over mapper som skal deles. Hvis det ikke er det, naviger til det og legg til det.

3. Etter at musikkbiblioteket er lagt til, vil du sannsynligvis ha til å aktivere musikkstrømming. For å gjøre dette, klikker du på rullegardinmenyen Stream i bibliotekvinduet og klikker på Aktiver streaming. Dette åpner et nytt vindu ( figur B ) hvor du kan konfigurere streamingalternativene. Figur B

Standard alternativer for streaming av medier lar deg gi brukere tilgang til stjernevurderinger, samt kontrollere foreldrenes rangeringer.

Når du har fullført disse trinnene, er det på tide å fokusere på telefonen.

Søk etter strømmen din

1. Slå av telefonen og åpne AllShare-applikasjonen. I hovedvinduet klikker du på Spill av fil fra serveren på telefonen min. (Det kan ta litt tid før serverlisten fylles.)

2. Når serverlisten er befolket, velger du serveren Windows Media Player er satt opp på og klikker deretter Musikk.

3. Naviger til filen du vil spille, og legg den til i spillelisten din. Du kan ikke legge til en mappe i spillelisten din, men du kan navigere i mappen og sjekke av all musikk du vil legge til. Den beste metoden for å legge til flere sanger i en spilleliste er å klikke på All Music, sjekk alle sangene du ønsker, og klikk deretter Legg til i spilleliste. Etter at spillelisten din er befolket, begynner musikken umiddelbart å spille.

Ikke glem - du kan gjøre nøyaktig det samme med filmer også.

Sammendrag

Den innebygde evnen til å streame musikk fra strømningsdyktige musikkspillere gir Galaxy S en fordel i verden av medieklare, medieavhengige smarttelefoner. Dette kan oppnås på andre telefoner, men generelt sett må du legge til en tredjepartsapplikasjon for denne funksjonen. Med Samsung Galaxy S er den innebygd rett i.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com