Syv tips for utstyr til salgsteamet ditt med nettbrett

Nettbrett får et sterkt rykte som salgsverktøy på tvers av flere bransjer, noe som får oppmerksomhet fra salgsteam som ønsker at selskapet skal utstyre dem med nettbrett. Salgsteam er ideelle kandidater for nettbrett, men organisasjoner må bygge dem ut som et salgsproduktivitetsverktøy.

Vanligvis har bedriftssalgeteam en standard metodikk og verktøy for hvordan de prospekterer, kvalifiserer og lukker salg - og du bør ta en standard tilnærming til hvordan du antrekk salgsteamet ditt med nettbrett. Et nettbrett kan hjelpe salg med å avslutte avtaler med mer smidighet enn om de var bundet til et kontor.

1. Utvikle et standard nettbrettoppsett for salgsteamet

Når du utstyrer et salgsteam med nettbrett, ser du etter å utvikle en standard pakke med produktivitets- og salgsapper. Mens skyen er overbevisende for data, bør du utstyre salgsteamets nettbrett med apper som synkroniserer data til nettbrettet, bare i tilfelle en selger får et nettbrudd rett før en stor klientbane.

Store leverandører av kundeforhold (CRM) som SAP, Salesforce, Sage CRM og Sybase har nå iPad- og / eller Android-klientapper for sine CRM-apper, så sjansen er stor for at salgsteamet ditt allerede kan få tilgang til sine back-end-systemer etter å ha lastet ned passende app til nettbrettene. Det finnes også Sales Force Automation og kontaktadministrasjonsverktøy som har nettbrettklienter som tilbyr salgsteamet ditt full tilgang til kundedata mens de prøver å avslutte sin neste avtale.

Når det gjelder salgspresentasjoner, kan det være lurt å vurdere PowerPoint-alternativer. For eksempel har SlideRocket, et skybasert PowerPoint-alternativ, sine egne gratis iPad- og Android-apper. Selgere kan importere salgspresentasjonene sine til SlideRocket og har muligheten til å enten spille presentasjonen fra skyen eller lokalt på nettbrettet.

Husk at siden nettbrettet er et profesjonelt salgsverktøy nå, er det mulig at en klient kan fange en stor glede av det, så lag en profesjonell hjemmeskjerm og til og med standardisere appgrupper for enkel tilgang.

2. Lag nettbrettvennlig markedsførings- og salgsinnhold

Med så mye bedriftsmarkedsføring og salgsinnhold nå på nettet via nettsteder, blogger og mikrositer, må salg og markedsføring samarbeide for å sikre at bedriftens online tilstedeværelse er mobilvennlig og tilgjengelig for salgsteam-nettbrettene, pluss kompatibel med de viktigste nettbrettene ute i markedet.

Nettbrettvennlig markedsføringsinnhold bør også omfatte presentasjoner, brosjyrer og andre salgssikkerheter. Å flytte tradisjonell markedsføring og salgssikkerhet til nettbrettet åpner muligheter for interaktivitet som selgere ikke hadde før med glansede salgsbrosjyrer.

3. Gjør det vanlige salgsteam-nettbrettet til et kommunikasjonssenter

En god selger skal aldri være på kontoret - de er på vei, møter med potensielle kunder, eller i noen tilfeller, jobber hjemmekontorer. Som sådan har de kommunikasjonskrav som skiller dem ut fra andre ansatte. Et nettbrett kan bli deres kommunikasjonsnav - videokonferanser, IM, filsamarbeid og VoIP-telefon gjennom implementeringen av en Unified Communications (UC) plattform og samarbeidsverktøy.

4. Test først, så selg

Det er viktig å kjøre alle nettbrettene, appene og tilkoblingen gjennom streng testing før du lar dem slå veien med salgsteamet. Maskinvare- eller programvarefeil som kan forhindres, kan være pinlig foran visse typer potensielle kunder.

5. Ikke glem teknologisk trening og dokumentasjon

Etter at du er ferdig med å teste, om salgsteamet ditt var på topp på første generasjons iPad lanseringsdag eller fortsatt er ganske nye på nettbrett, er det på tide å tilby salgsteamet minst ad hoc-nettbrettopplæring som inkluderer batteristyring, sikkerhet, og få tilgang til bedriftsapplikasjoner.

Hvis salgsteamet ditt har tenkt å vise presentasjoner fra de nye nettbrettene, må du sørge for å kjøre nettbrettet som en presentasjonsplattform for å sikre at hvert nettbrett i salgsteamet er godt kjent.

6. Redegjør for nettbrett i salgsproduktivitetsberegninger

Salgsteam sporer alltid produktivitetsberegningene deres. Når du utstyrer salgsteamet ditt med nettbrett, kan du se etter måter å redegjøre for bruk av nettbrettet i ethvert salgsteams produktivitetsberegning som ledelsen allerede sporer.

7. Distribuer salgstrening til nettbrettet

Et tablettutstyrt salgsteam kan konsolidere mye av salgstreningen på nettbrettene. Tenk på salgstreningspodcast, videoer, produktdokumentasjon og opplæringsprogrammer; informasjon om produkt- og tjenestepriser, inkludert rabattberegninger; og egenutviklede salgsverktøy som er portert til nettbrett kontra å bli liggende på en selgers skrivebord eller rotete kofferten. Nettbrett kan også utvide interaktivitet på salgstreninger og under konferansesamtaler med resten av salgsteamet.

Lukker avtalen med nettbrett

Nettbrett kan være et kraftig produktivitetsverktøy for salgsteam og hjelpe dem med å søke og lukke ny virksomhet hvis distribusjonen håndteres helhetlig og med oppmerksomhet til innhold, apper for å få tilgang til salgssystemer og hvordan nettbrettet kan forbedre det vanlige salget teamoppgaver.

Har organisasjonen utstyrt salgsteamet ditt med nettbrett? I så fall, hvilke utfordringer sto den overfor? Del opplevelsen din i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com