Syv viktige Asana-integrasjoner for prosjektgrupper

Plattformen for sosial oppgavehåndtering av Asana blir mye riktig med tanke på funksjoner og meldinger til potensielle og nåværende kunder. Et område som hjelper Asana med å støtte den voksende kundebasen, er integreringen med andre Software-as-a-Service (SaaS) applikasjoner. Jeg fremhever syv viktige applikasjonsintegrasjoner som Asana tilbyr prosjektgrupper. (Jeg antar at du bruker programmene som er oppført.)

1: Skylagring

Asana støtter integrasjon med Google Drive og Dropbox. Faktisk er en Google Drive og Dropbox-velger innebygd direkte i Asana oppgavrute som standard. Sjansen er stor, hvis du jobber med et team som bruker Asana, er lagring av skyer en annen karakter, selv om du ikke bruker Google Apps for Business. Figur A viser Google Drive Chooser og Dropbox Chooser i oppgavruten Asana.

Figur A

Google Drive Chooser og Dropbox Chooser i Asana Oppgavrute

Jeg synes Asana-integrasjonen med skylagring er mest nyttig, siden jeg ofte knytter dokumenter til bestemte oppgaver. Faktisk bruker jeg Asana som en plattform for å administrere dokumentanmeldelser på et bedriftsklientprosjekt; denne sky lagringsintegrasjonen er grunnen til at jeg kan gjøre det.

2: Google Kalender-synkronisering

Noen av oss er disiplinerte nok til å besøke en oppgaveliste som urverk; da er det de av oss som trenger oppgaveelementer som vises i en kalender for å holde oppgavene rett. Asana tilbyr integrasjon med Google Kalender for oss i sistnevnte kategori. Integrasjonen er ren og enkel og krever ikke en administrator.

Følg disse trinnene for å integrere Asana med Google Kalender:

1. Logg på Google-kontoen din i en annen nettleserfane.

2. Åpne Google Kalender.

3. Åpne ønsket prosjekt eller liste i Asana.

4. Klikk på pil ned øverst i midterste rute.

5. Velg Synkroniser til kalender. Dialogboksen Synkroniser til kalender vises lik figur B.

Figur B

Synkroniser til kalender-dialogboksen

6. Velg Google Kalender.

7. Kopier den blå nettkallenken.

8. Åpne fanen med Google Kalender.

9. Velg rullegardinmenyen ved siden av Andre kalendere til venstre. Figur C viser fanen Andre kalendere.

Figur C

Fanen Andre kalendere

10. Velg Legg til etter URL.

11. Lim inn webkalkelen fra Asana i URL-feltet.

Integrasjonen tilbyr ikke så mye i veien for intelligens; oppgaver vises øverst på kalenderdagen i Google Kalender, men ikke på noe bestemt tidspunkt. Jeg la merke til at hvis du holder lange oppgaver i Asana (f.eks. En sjekkliste for kvalitetssikring), kan for mange oppgaver drukne kalenderavtalene dine.

3: GitHub

Du kan få GitHub-forpliktelser som kommentarer i Asana-oppgaver ved å bruke git-hub asana, en gratis webserver utviklet av Jamie Forrest og utgitt gratis på GitHub.

Integrasjoner ved bruk av Zapier eller CloudWork

Zapier er en skyplattform som lar deg automatisere oppgaver mellom nettskyapplikasjoner. Plattformen er tilgjengelig til en rekke priser. Asana bruker Zapier som en integrasjonsplattform. Den gode nyheten er Zapiers pek-og-klikk, så du trenger ikke å være programmerer for at det skal fungere.

Mens dette innlegget fokuserer på Zapier, er CloudWork et annet alternativ for å automatisere noen av disse integrasjonene. Her er noen nyttige Asana-integrasjoner som Zapier muliggjør.

4: HipChat

HipChat er en populær direktemeldingsplattform for prosjektgrupper. Asana inkluderer integrasjon med HipChat som gjør det mulig for brukere å lage oppgavevarsler fra Asana til HipChat. Integrasjonen støtter også oppretting av Asana-oppgaver fra en HipChat-melding. Asana / HipChat-integrasjonen gjøres gjennom Zapier. Figur D viser integrasjonsalternativene Asana / HipChat som er tilgjengelige gjennom Zapier.

Figur D

Asana / HipChat integrasjonsalternativer

Prosjektgrupper som er avhengige av HipChat, spesielt geografisk spredte, kan ha det moro med denne integrasjonen, fordi de kan bruke HipChat til å legge til oppgaver i stedet for å legge til oppgaver via e-post eller direkte til Asana.

5: Pivotal Tracker

Å integrere Asana med Pivotal Tracker, et smidig prosjektstyringsverktøy, er en god match innen teknologier. Du kan lage Asana-oppgaver fra Pivotal Tracker og lage en Pivotal Tracker-historie fra en Asana-oppgave.

Du har også muligheten til å bruke CloudWork for å integrere Pivotal Tracker og Asana. Figur E viser integrasjonsalternativene Asana / Pivotal Tracker som er tilgjengelige i Zapier.

Figur E

Alternativer for Asana / Pivotal Tracker

6: JIRA

Ved å integrere Asana med JIRA, sporer prosjektsporene, ved å bruke Zapier, kan prosjektgrupper lage oppgaver fra JIRA-spørsmål og omvendt. Denne integrasjonen vil være ideell for team som kanskje ikke vil åpne sin forekomst av JIRA for alle eller har noen brukere som ønsker et mindre sammensatt brukergrensesnitt. Figur F viser integrasjonsalternativene Asana / JIRA muliggjort av Zapier. (Merk: Min erfaring med JIRA har vært blandet.)

Figur F

Asana / JIRA integrasjonsalternativer

7: Evernote

Du kan integrere Asana og Evernote for å lage Asana-oppgaver fra Evernote Notes eller opprette Asana-prosjekter fra Evernote Notebooks. Du har også muligheten til å koble Evernote til Asana ved hjelp av CloudWork. Figur G viser integrasjonsalternativene Asana / Evernote som er tilgjengelige med Zapier.

Figur G

Asana / Evernote integrasjonsalternativer

Siste tanker

Asanas integrasjonsalternativer gjør sosial oppgaveledelse til en naturlig passform i noen prosjektledelse og programvareutviklingsprosesser. Hvis du bruker Zapier til integrasjonene, anbefaler jeg å bruke tid med plattformen på forhånd for å evaluere den som den mest passende løsningen for dine behov og bli komfortabel med prisstrukturen.


© Copyright 2021 | pepebotifarra.com