Søk kan ikke skaleres uten sosiale, og Bing har Facebook og Twitter på sin side

Nettsøk er fortsatt hjertet på Internett. Det er vår nesten universelle hjemmeside. Men stadig oftere mislykkes det i å levere resultater som var like nyttige som de en gang var, av to grunner:

  1. Skjærvolumet av nettdata fortsetter å øke i et brutalt raskt tempo
  2. SEO brukes til å manipulere søkeresultater med subpar-innhold for å gjøre det raskt

Google har flailed i hele 2011 for å prøve å fikse det andre problemet (se Panda fiasko). Når det gjelder problemene med datamengden, insisterer Bing-direktør Stefan Weitz at det er ett stort svar for å løse det: å trykke på sosialt.

"Tilførsel av sosiale signaler til søk er neste generasjons søk, " sa Weitz.

Det vil ikke overraske noen. Faktisk anerkjente Google endelig dette i 2011 med lanseringen av Google+ og den tette integrasjonen i Google-søk. Selv om Google ser på det sosiale som et lag som tilfører verdi på toppen av søket, ser Weitz og Bing det som et sentralt element i fremtidens søk. Og det de fleste ikke er klar over er at Bing allerede har mer og bedre sosiale data enn Google på grunn av Bings strategiske partnerskap med Facebook og Twitter.

"Tilførsel av sosiale data er ikke en gimmick, " sa Weitz. "Bokstavelig talt, uten det, er ikke søk som skal skaleres."

Weitz siterte den ofte siterte statistikken om at vi gjennom hele menneskehetens historie fram til 2003 skapte 5 exabyte med data (fem milliarder gigabyte). Vi lager nå så mye hver dag. I 2011 oppretter vi 1, 8 zettabyte med data (en zettabyte er 1000 exabyte). Det er opp fra 1, 2 zettabyte i 2010, og vi vil lage over 20 ganger det innen 2020.

I forsøket på å skalere for å møte denne dataeksplosjonen, sa "søkemotorene sine selv i å bli knirkete", sa Weitz. "Vi er avhengige av at folk skal gjøre ting hver dag. Dagens søk tar ganske enkelt ikke hensyn til det. Det er helt matematisk ... Det har vært i den nåværende stagnasjonen de siste 12 årene."

Mens Google har vært opptatt med å bygge Google+ som sitt sosiale verktøy, har Microsoft rolig gått ut og kuttet partnerskapstilbud med Facebook og Twitter og begynt å integrere sosiale data i Bing-søkeresultatene. For eksempel, hvis du gjør et søk på Bing og du er logget inn på Facebook i den samme nettleseren, vil søkeresultatene vise hvilke av vennene dine som likte en bestemt side. Se eksemplet nedenfor:

"Facebook-integrasjonen er ganske kul. Den bringer vennene dine til alle spørsmål, " sa Weitz. "Vi bygde Bing som denne" beslutningsmotor "-tingen." Akkurat nå innebærer sluttspillet for sosiale på Bing å ta Twitter og Facebook og "legge dem inn i beslutningsflyten, " bemerket Weitz. Dette blir viktigere når folk oftere henvender seg til sosiale nettverk for å stille spørsmål, som illustrert i diagrammet nedenfor, som er basert på en Bing-undersøkelse.

Weitz nølte ikke med å oppgi at Bing er foran Google når det gjelder å søke søk med sosiale. Han sa at Bing har bedre sosiale data og er mer bevisst om å integrere dem. Han sa også at Bing har mye mer sosial integrasjon som kommer snart. Inne i Microsoft har Bing-divisjonen nå et nytt hovedkvarter på selskapets Bellevue-campus, har et internasjonalt team som jobber med å raffinere søk, og har et spesielt team som jobber med sosial integrasjon rett i Googles bakgård i Mountain View, California.

Tidligere i år nådde Bing 30% markedsandel av alle nettsøk blant amerikanske brukere. Vil sosialt være nøkkelen til å låse opp flere gevinster mot Google?

Tilregnlighetssjekk

Bing kan ha et ben oppe på Google i dag i dag på grunn av Microsoft handler med Facebook og Twitter, men du må også huske på at Google kommer til å ha mer kontroll over skjebnen til sosialt søk ved å bygge et eget produkt. Det trenger ikke å bekymre seg for at partnerskapsavtaler skal gå dårlig, eller å måtte be arbeidsmarkedets parter om ekstra API-tilgang. Google kan bare få det til å skje.

På den annen side handler sosialt om menneskene. Og mens Google+ har en god start, eier Facebook og Twitter fremdeles den sosiale grafen i dag og vil i mange år fremover. Det gir Bing en strategisk fordel for neste trinn i nettsøk, foreløpig.

Sidepanel: Bings Twitter- og Facebook-avtaler

Her er tidslinjen for Microsofts Twitter- og Facebook-avtaler som involverer Bing, basert på informasjon fra Microsoft:

21. oktober 2009 : På Web 2.0 kunngjør president Qi Lu, Microsofts avdeling for online tjenester, en ny betafunksjon som gjør det enkelt å søke på Twitters informasjonsfeed i sanntid innen Bing. Funksjonen hjelper kunder med å forstå forståelse av samtalene som foregår på Twitter ved å vise de mest populære linkene folk deler via Twitter og avslører kommentarene fra de mest autoritative brukerne om koblingene. Funksjonen foredler sanntidsfeeden ved å fjerne duplikater, lenker til innhold for voksne og tweets som inneholder spam. 5. februar 2010 : Bing kunngjør en utvidelse av sin globale søkeallianse med Facebook. Som en del av den nye globale avtalen blir Facebook-kunder som søker etter webinnhold på nettstedet presentert for en fullt integrert Bing-opplevelse, slik at de lettere kan søke på nettet og ta bedre beslutninger. Microsoft representerer heller ikke lenger Facebook-annonseringssalg i USA som en del av tilbudet om annonsenettverk. 13. april 2010 : Bing kunngjør den begrensede utgivelsen av Twitter-integrasjon i Bing-søkeresultatene. Mer spesifikt trekker Bing inn sosialt innhold som er generert på Twitter for å komme i overflate av de mest relevante oppdateringene raskt etter en nyhetshendelse. Bing analyserer hvilke emner som gir mest interesse på Twitter og overflater det siste og mest interessante innholdet. Den bruker også Twitter-data for å gi kundene de mest populære delte lenker for navigeringsspørsmål. 13. oktober 2010 : Bing kunngjør en dypere allianse med Facebook, og tilbyr en mer personlig tilpasset søkeopplevelse for folk som bruker Facebook og Bing. De nye funksjonene er tilgjengelige når en person er logget inn på Facebook mens han søker på Bing og inkluderer Facebook-profilsøk og "Like" -resultater. Bing er den eneste store søkemotoren som kan søke offentlig informasjon som "Like" og overflate den til venner, noe som gir en personlig søkeopplevelse for hver kunde. Vi har til hensikt å bygge videre på denne alliansen for å gi en mer personlig og forbedret søkeopplevelse i fremtiden. 17. mai 2011 : Bing kunngjør en utvidelse av integrasjonen av "Like" -resultater til å inkludere ikke bare sider og lenker som er likte av en persons Facebook-venner, men også resultater relatert til trender, artikler og Facebook-fansider. Facebooks profilfunksjoner forbedres for å gi mer detaljert informasjon når du søker etter en spesifikk person på Bing. I tillegg er sosiale resultater integrert i Bing-reise og Bing-shopping, slik at folk kan få hjelp fra sine pålitelige venner når de tar beslutninger på nettet. 6. september 2011 : Bing og Twitter kunngjør at de vil utvide alliansen, slik at Twitter brannslange kan mate inn i Bing sanntids søkefunksjon.

Les også

  • Kan Google overleve sin blinde tro på algoritmen?
  • ZDNet : Microsofts Bing lanserer bedre Firefox-integrasjon midt i Google-Mozilla fornyelsesprat
  • ZDNet : Microsoft oppdaterer Bing-app for Android og iOS, ikke Windows Phone 7

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com