Gjennomgang: Virtual CD 10

Å administrere permer fulle av CD- og DVD-medier er greit å arkivere CDene du har og holde dem organisert, men å bære dem rundt, bare i tilfelle, kan bli litt kjedelige. Virtual CD kan hjelpe med det. Applikasjonen lar deg lage og organisere kopier av mediene på systemets harddisk (eller en ekstern disk). Når du trenger tilgang til media, monterer du den på en virtuell CD / DVD Rom-enhet, som fungerer akkurat som en fysisk stasjon. Windows og de fleste andre applikasjoner ser den innsatte virtuelle CD-en akkurat som en CD-Rom.

spesifikasjoner

En CD / DVD Rom er nødvendig for å importere fysiske medier, og en CD / DVD-brenner er nødvendig for å lage fysiske medier.

Støttede operativsystemer :
  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows Scripting Host 5.6 eller nyere
  • 100 MB harddiskplass for installasjon

Hvem er det for?

Virtuell CD er flott for alle som ønsker tilgang til CD / DVD-media, uten å bære bøker fulle av CD-er. Som et eksempel fant jeg Virtual CD bra for lagring av treningsmedier. På denne måten får jeg tilgang til treningsvideoene når som helst jeg trenger, direkte fra den bærbare datamaskinen uten å måtte sørge for at jeg har tilgang til DVDene.

Hvilket problem løser det?

Det er en verdifull tidsbesparelse å ha tilgang til CD- og DVD-mediene uansett om de fysiske platene er nyttige eller ikke. Den frittstående utgaven lar deg holde arkiver og andre medier tilgjengelige. I et kommende innlegg Det er også File Server-utgave av Virtual CD som lar virtuelle medier deles over hele nettverket.

En annen sak som Virtual CD kan komme seg rundt er å skifte plater. Noen applikasjoner krever flere disker ved installasjon. Hvis du bruker virtuelle medier, kan du montere begge mediene på en gang eller sette den andre disken inn i den virtuelle CD-enheten når du blir bedt om det, og fremskynde installasjonstidene.

Utrolige funksjoner

Kataloger: Denne funksjonen lar deg lage en søkbar katalog fra dine fysiske eller ISO-medier, noe som gjør det lettere å finne og bla gjennom filer i samlingen din.

CD / DVD Burning Rom: Som andre applikasjoner lar Virtual CD deg brenne plater. Du kan lage medier fra virtuelle CD-er og ISO-bilder

Smart virtuell CD: Denne funksjonen lar virtuelle CDer brukes på datamaskiner uten installasjon av Virtual CD-applikasjonen. Hvis du bruker smarte virtuelle CD-er på faktiske medier, DVD-rom eller USB-flash-stasjoner, kan du plassere alle filene for en installasjon sammen, fjerne behovet for flere CD-er og få tilgang til dem akkurat som du ville gjort på en CD-rom.

Figur A

Virtuell CD-meny

Figur B

Virtuell CD-administrasjonskonsoll

Hva er galt?

Applikasjonen tar litt å bli vant til og når den først ble installert, var jeg ikke sikker på hvor nyttig den ville være, spesielt siden Windows og andre produkter allerede tillater opprettelse av medier. Å finne et sett medier som fungerer for deg å virtualisere (for meg var det kopier av Windows-installasjonsmediet og opplærings-DVD-rom) vil hjelpe deg å se nytten av Virtual CD.

Konkurransedyktige produkter

  • CDSpace
  • Virtual

Ergo for virksomheten

For IT-avdelinger, omreisende brukere og andre potensielle strømbrukere, plasserer Virtual CD mediet i CD-bindemet ditt, slik at det blir mer tilgjengelig med mindre ekstra komponenter som trengs for bruk. Den lave kostnaden for applikasjonen holder den innen rekkevidde for mange organisasjoner, til bare $ 34, 95 for en enkelt lisens og rabatter når volumene går opp.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com