Gjennomgang: Parallels Workstation 6 virtual machine

For mange dataarker er virtuelle maskiner både en tidsbesparende og en velsignelse for produktivitet. Enten du trenger å kjøre eldre programvare på en spesifikk versjon av Windows eller trenger å gyte noen få Linux-miljøer for å utvikle og teste formål, så velger du riktig programvare for jobben alt sammen til dine grunnleggende behov. For de fleste mennesker dekker Microsoft Virtual PC og Oracle VirtualBox (begge tilgjengelig gratis) vanligvis alt det viktigste og får jobben helt bra. Men hva hvis du leter etter en annen plattform å jobbe med som kan bringe litt mer til bordet?

Jobber parallelt

For de som er nysgjerrige, Parallels 'svar på konkurrerende VM-produkter i Parallels Workstation 6 for Windows og Linux. For programvare for virtuell maskin tilbyr den funksjoner som mange har forventet, for eksempel angre disker for VM-bilder, gjesteintegrasjonsfunksjoner og Intel VT-x-støtte. Det var til og med den første bruken av sitt slag som ga forbedret støtte for OS / 2-operativsystemet, som enten kjørte dårlig eller nektet å installere under andre produkter, som VMware. Imidlertid er mange av disse funksjonene ganske mye blitt kopiert ganske bra av blant annet VirtualBox. Disse programmene tilbyr samme nivå av støttesystemer og funksjoner for gjestene uten kostnad.

Siden Parallels Workstation 6 koster 49, 99 dollar i detaljhandelen, må det være langt mer overbevisende funksjoner for å rettferdiggjøre utgiftene for mange potensielle kunder. Etter min personlige erfaring med dette produktet, fant jeg ut at gjestetilleggene, spesielt for Linux-operativsystemer for Linux, så ut til å være mer solide og mindre utsatt for å krasje sammenliknet med den samme Linux-distribusjonen som er installert i en VirtualBox VM.

Selv Microsoft Virtual PC mangler støtte for all gjestintegrasjon utenom utvalgte versjoner av Windows, noe som gjør valget vesentlig mer begrenset for strømbrukere. For road krigere og mobile junkies lar Parallels Mobile-appen for iPhone eller iPad deg få tilgang til virtuelle Parallels-maskiner eksternt på din Apple mobile enhet.

Bunnlinjen

Bortsett fra de to interessante statister som skiller seg ut fra resten av mengden, er Parallels Workstation 6 en slags myntkast til normalpris på 49, 99 dollar. Med tanke på de gratis alternativene som finnes der ute som kan gjøre jobben nesten like bra, kan det være vanskelig å rettferdiggjøre å bruke pengene. Heldigvis tilbyr Parallels for tiden en avtale for deres Workstation-produkt til nye kunder.

I en begrenset periode kan du kjøpe en full lisens til Parallels Workstation 6 til en langt rimeligere $ 9.99. Til den prisen er det absolutt verdt å ta en kopi rundt, spesielt hvis du jobber mye med Linux-operativsystemer, ettersom integrasjonsverktøyene og gjestedriverne har en tendens til å være mer solide enn konkurransen.

Les også:

  • Klon og flytt virtuelle maskiner i VirtualBox
  • Konfigurer en Hyper-V VM for automatisk oppstart
  • Lag tjenestemodellen for en Windows Azure-virtuell maskin

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com