Anmeldelse: Paragon Partition Manager 10 Professional

Endring, kopiering og sikkerhetskopiering av harddisker og partisjoner er en vanlig oppgave for PC-teknikere og desktop supportpersonell. Paragon Partition Manager 10 Professional er et verktøy utviklet for å gjøre denne typen oppgaver enkelt for disse IT-proffene. Det er mye å like i denne pakken.

Merk: Denne anmeldelsen ble utført basert på den offentlig tilgjengelige prøveutgaven av Paragon Partition Manager 10 Professional.

spesifikasjoner

 • Operativsystem: Windows 2000, XP, Vista og 7, 32-bit og 64-bit utgaver av alle OS-er
 • Støttede disktyper: IDE, SATA, eSATA, SCSI, RAID (SCSI, IDE og SATA), FireWire, USB, PC-kortlagring
 • Støttbare flyttbare medier: CR-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD + R DVD + RW, BD-R, BD-RE, Zip disker, Jazz disks
 • Støttede filsystemer: NTFS, FAT16, FAT32, Ext2FS, Ext3FS, Linux-bytte (begrenset), HPFS, HFS + (begrenset), alle andre filsystemer i sektor-for-sektor-modus
 • Maskinvare: Pentium 300 MHz, 256 MB RAM, 100 MB diskplass, IE 5 (eller bedre)
 • Kostnad: $ 63, 95
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

IT-fagfolk som støtter stasjonære datamaskiner vil sette pris på funksjonaliteten i Paragon Partition Manager Professional. For de som trenger å støtte servere, lager Paragon en versjon som støtter dem. Entusiaster / hobbyister vil også like funksjonaliteten, men prislappen kan være litt bratt for noe som ikke blir brukt ofte.

Hvilke problemer løser det?

Selv om standardverktøyene for partisjons- og stasjonsadministrasjon som følger med Windows, har blitt jevnlig forbedret med årene (for eksempel relativt nylig tillegg av endring av størrelse på partisjon), mangler de fremdeles mye av funksjonaliteten som stasjonære teknikere krever, for eksempel stasjon og partisjonskopiering. Paragon Partition Manager adresserer disse manglene med et komplett funksjonssett og et brukervennlig grensesnitt som hjelper deg med å sikre at kostbare feil ikke blir gjort.

Utrolige funksjoner

 • Fullfunksjonssett: Paragon Partition Manager har all funksjonaliteten man kan ønske seg for å administrere stasjonene og partisjonene.
 • Godt brukergrensesnitt: En feil med et verktøy som dette kan utslette kritiske data eller ødelegge en maskin; brukergrensesnittet er enkelt å bruke og forstå, noe som bidrar til å redusere feil.
 • Good Wizards: Applikasjonen har nyttige veivisere som leder deg gjennom noen av prosessene og fremhever potensielle problemer underveis.

Hva er galt?

Kostnad: Entusiaster eller hobbybrukere vil se på den mindre fullstendige personlige utgaven på grunn av kostnadene for profesjonell versjon.

Konkurransedyktige produkter

 • Acronis Disk Director
 • EASEUS Partition Master

Ergo for virksomheten

Paragon Partition Manager 10 Professional er en sveitsisk hærkniv når det kommer til styring og partisjon. Du vil være hardt presset for å finne et behov som den ikke kan oppfylle. I motsetning til tidligere versjoner, er brukergrensesnittet mye forbedret og enklere å bruke. Samtidig, hvis du har et vedlegg til det gamle brukergrensesnittet, kan du bytte tilbake til det gjennom en enkel innstilling. Denne applikasjonen er utrolig konfigurerbar også, med fornuftige standarder valgt ut av boksen.

Funksjonssettet er imidlertid mye dypere enn bare å kopiere, endre størrelse på og opprette / slette partisjoner. Det er muligheten til å installere en boot manager som for eksempel gjør det mulig å gjenopprette partisjon ved systemstart. Det er innebygde verktøy for defragmentering og diskintegritetskontroll. Du kan også bruke et WinPE-gjenopprettingssystem for å prøve å gjenoppstå et dødt system, i tillegg til en oppstarts-CD å jobbe med. Totalt sett er pakken en enestående kombinasjon av funksjoner.

En annen flott funksjon er den "virtuelle modus" der operasjoner står i kø, men ikke utføres før brukeren gir den endelige OK; Dette er en flott måte å unngå feil og sørge for at du virkelig gjør det du trenger å gjøre i flertrinns prosedyrer. Selv om kostnadene er litt høye for hjemmebrukere, er det en rimelig pris for et profesjonelt kvalitetsverktøy som dette.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Paragon Partition Manager 10 Professional? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com