Gjennomgang: Betydelig programvaresamarbeid

Bemerkelsesverdig forenkler og setter hurtig gjennomgang i prosessen for nettdesignere, utviklere, grafikere og andre lignende arbeidere ved å la dem enkelt dele bilder og skjermbilder med andre og merke dem med notater.

Merk: Denne anmeldelsen ble utført basert på den offentlig tilgjengelige, gratis "personlige" utgaven av Notable.

spesifikasjoner

  • Krav: nettleser; Firefox-plugin og iPhone-app tilgjengelig
  • Kostnad: Fra gratis til $ 119 / måned
  • Gratis prøveperiode: 30 dager
  • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
  • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Notable er en applikasjon som webdesignere og utviklere spesielt vil elske. Imidlertid kan alle som jobber med et slags visuelle medier som grafikk, brukergrensesnitt for programvare og så videre, sammen med en klient eller kolleger, benytte seg av Notable.

Hvilke problemer løser det?

Nettdesignere, grafikere, utviklere og andre arbeidere som arbeider med visuelle gjenstander har alltid hatt vanskeligheter med å kommunisere med klienter og kolleger under gjennomgangsøkter. Med mindre du kommer sammen ansikt til ansikt, kan det være veldig vanskelig å forstå hva de snakker om ("åh, bare gjør det bleke avsnittet litt mer levende"). I tillegg har verden flyttet til en fysisk distribuert, asynkron arbeidsflyt som gjør gjennomgangsøkter mer og mer vanskelig. Bemerkelsesverdig adresser disse problemene ved å tilby et enkelt og brukbart, fornuftig system for folk å kommentere design, og det er spesielt fokusert på nettdesign.

Utrolige funksjoner

  • Løser et virkelig irriterende problem: Bemerkelsesverdig gjør en ting, og gjør det veldig bra, og hva det gjør er å løse et problem som driver enhver grafiker, nettdesigner, utvikler, etc. sinnssykt.
  • Kostnad: Prisplanene er godt egnet for målrettede teamstørrelser (hvert nivå gir flere brukere og lagringsplass).
  • Brukervennlighet: Bemerkelsesverdig er veldig enkel å bruke, som er en kombinasjon av design og nøye valgt funksjonssett.

Hva er galt?

Merknader som er begrenset til visuell visning: Det er et antall visninger i applikasjonen, men notater kan bare bli igjen på visuelt "Visual".

Konkurransedyktige produkter

  • Radmark
  • ConceptShare

Ergo for virksomheten

Er du i en virksomhet der du trenger å sende en visuell design til en kunde eller kollega for tilbakemelding? I så fall vil du elske Notable. Denne applikasjonen er død enkel å bruke og forstå. For å få et visuelt inntrykk ved å mate det en URL, og det tar et øyeblikksbilde av siden. Alternativt kan du ta en side med Firefox-pluginen, eller direkte laste opp et bilde. Derfra kan du dele bildet med andre.

Det som gjør Notable så nyttig, er at alle kan tegne bokser på bildet for å fremheve områder, og legge ved kommentarer til markeringen. Andre mennesker kan deretter kommentere kommentaren på en samarbeidsmessig måte. Dette gjør at folk enkelt kan vise nøyaktig hvilken del av designet de snakker om, og gir en flott måte for alles innspill å bli sett på, og holder alle på samme side under diskusjonen.

I tillegg kan Notable vise HTML og CSS på en webside i tillegg til bare innholdet på siden med grunnleggende formatering. Det gir også grunnleggende SEO-informasjon om websiden. Tror ikke at Notable kun er for websider. Du kan laste opp hvilket som helst bilde du vil ha inn i systemet, slik at Notable kan brukes til å samarbeide om og designe alt fra logoer til illustrasjoner til bilder til grafiske brukergrensesnitt.

Veldig fornuftig, Notable gir tillatelser og arbeidsområder systemer. Dette lar deg sikre at forskjellige klienter ikke kan se hverandres prosjekter. Det eliminerer også den gamle utgaven av en klient som ser et design som du ikke er ferdig med, noe som får kunden til å bli forvirret og bli sint på at designet er feil. På grunn av mangel på iPhone klarte jeg ikke å teste det aspektet av funksjonaliteten, men den er der for å ta bilder fra selve iPhone, slik at du kan jobbe på mobilapper eller nettsteder slik de vises på iPhone.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Notable? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com