Anmeldelse: GFI Max RemoteManagement (tidligere Hound Dog)

Hvor mange maskiner må du overvåke? Og for hva må du se på? Finner du deg daglig til å falle lenger og lenger bare fordi du må fjerne (eller logge inn) til mange maskiner for å samle nødvendig informasjon? Dette er et problem for mange administratorer og / eller konsulenter i deres daglige rutine. Det trenger ikke være slik. Det er mange verktøy der ute som fungerer som dashbord for å hjelpe deg å vite det med en gang det er problemer med en maskin.

Et av disse verktøyene er GFI Max RemoteManagement. Dette verktøyet kan fungere som en one-stop-shop der du - på et øyeblikk - kan sjekke statusen til hver maskin du overvåker (så lenge klientverktøyet er installert på den eksterne maskinen). Men er dette det ideelle verktøyet for nettverksadministrasjonsbehov? La oss ta en titt og finne ut av det.

Krav

 • Klientverktøyet vil installere på nesten alle versjoner av Windows fra XP fremover.
 • Det nettbaserte verktøyet kan fungere med Firefox, IE, Safari og Chrome.

Hvem er det for?

GFI Max RemoteManagement kan brukes av to forskjellige brukergrupper. Det første er et enkelt selskap som trenger å overvåke flere maskiner - enten de er på et enkelt sted eller flere nettsteder. Det andre er konsulentfirmaet som må ha en merket inngangsport for å overvåke klientmaskiner i tillegg til å la kundene logge inn og se helsen til maskinene deres. Uansett vil du ha et enkelt dashbord for å overvåke flere maskiner.

Hvilket problem løser det?

Å administrere flere maskiner, nettsteder eller klienter kan være en veldig belastende jobb. Dette gjelder spesielt når nevnte maskiner er oppdragskritiske. Når klienter eller selskaper er avhengige av solid oppetid og ytelse, er det din jobb å kunne reagere raskt når det oppstår et problem. GFI Max RemoteManagement tilbyr dette i spar. Med både et brukervennlig instrumentbord og e-postvarsler vil du være mye mer i stand til å løse problemer raskt.

Viktige funksjoner

 • Server / nettverk / nettsted / arbeidsstasjonsovervåking
 • Patch management
 • Eiendomssporing
 • rapportering
 • Systemmerke
 • Integrasjon med mange helpdesk, automatisering, billettering og andre systemer
 • Enkel fjerntilgang med hjelp RDP
 • varsling
 • Brukervennlig instrumentbord

Klikk for å forstørre.

Dashbordet gir deg rask tilgang til alle konfigurerte maskiner. Herfra kan du redigere sjekker, fjernstyre en maskin og mye mer.

Hva er galt

Det største problemet med GFI Max er tredjeparts applikasjonsintegrasjon ikke så solid som det burde være. Vårt konsulentfirma bruker Acronis Backup and Restore kraftig, og støtten for denne sikkerhetskopien er minimal. Selv om du kan lage mange skjermer, sjekker og varsler, fungerer ikke noen applikasjoner på måter som gjør det enkelt å integrere. En annen sak er kostnad. På en måte betaler du for en tjeneste og ikke en programvare. Så du eier egentlig aldri RemoteManagement-programvaren. I stedet betaler du en månedlig avgift for å bruke tjenesten. Dette kan bli kostbart, jo flere klienter har du.

Konkurransedyktige produkter

 • Spiceworks
 • N-sentral

Ergo for virksomheten

Hvis du har mange klienter eller mange maskiner du må overvåke, trenger du et verktøy som GFI Max RemoteManagement. Ikke bare er det utrolig fleksibelt og pålitelig, kan du plassere firmaets merkevarebygging på verktøyet slik at kundene dine alltid sidestiller bildet ditt til det av maskinens sikkerhet og pålitelighet.

Bruker vurdering

Har du distribuert GFI Max RemoteManagement? I så fall, hva var din opplevelse? Har du noen historier å fortelle om dette styringsverktøyet? I så fall kan du dele dem med dine andre TechRepublic-medlemmer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com