Gjennomgang: Få direkte tilgang til iPhone-filene dine med iExplorer

Apple iPhone er uten tvil en av de mest populære smarttelefonene der ute. I motsetning til Android-kollegene, er du dessverre ikke i stand til å gjøre iPhone-en til en USB-lagringsenhet. Når jeg ser tilbake på tidligere enheter fra Apple som den klassiske iPod, var det ikke noe problem i det siste å dumpe filer av alle slag direkte på enheten, men allikevel bestemte Apple at alt måtte gå gjennom iTunes. Som iPhone-bruker selv hadde jeg nok av denne begrensningen, og jeg ville finne ut hvordan jeg skulle komme meg rundt denne barrieren.

Den første tanken min var å jailbreak min iPhone slik at jeg kunne få dypere tilgang til enheten, men jeg ønsket ikke å måtte bekymre meg for ekstra ustabilitet og appkompatibiliteter som kan oppstå fra en fengslet enhet. I stedet valgte jeg å se på et produkt som kunne fungere utenfra og bryte barrieren og gi meg tilgangen jeg trengte, alt uten jailbreaking.

iexplorer

  • Tittel: iExplorer
  • Firma: Macroplant LLC
  • Produkt-URL: http://www.macroplant.com/iexplorer/
  • Støttet OS: Windows XP, Vista og 7 (krever også iTunes 10)
  • Pris: $ 34.99
  • Rangering: 4 av 5
  • Ergo: Gjør ingen feil. Hvis du vil bruke iPhone som en masselagringsenhet uten jailbreaking, lar iExplorer hvem som helst få tilgang til iPhone-filsystemet, i tillegg til å jobbe med meldinger, kontakter, kalendervarsler og mer.
Hovedgrensesnittet for iExplorer

Macroplant LLC har en applikasjon på trykk for Mac OS X og Windows kalt iExplorer. Det gjør at man direkte kan få tilgang til iPhone-filsystemet, noe som gir muligheten til å dra og slippe filer inn og ut av telefonen, samt manipulere sikkerhetskopier, meldinger, kontakter og til og med telefonsvarer! Ja, du kan til og med trekke ut talemeldinger som du ønsker å holde rundt for sikkerhetskopimessige formål med et museklikk, klar til å spille i alle mediespillere.

iExplorer kan også montere et hvilket som helst bestemt område av telefonen som en faktisk stasjon, som er tilgjengelig via Windows Utforsker. Dette kan tjene et nyttig formål, hvis du vil bruke tredjepartsprogramvare til å arbeide med filer på iPhone direkte, for eksempel å bruke Photoshop til å redigere JPEG-er for eksempel.

Å overvåke mapper som stasjoner er et stykke kake

iExplorer låner også grensesnittelementer fra iOS selv for å gi et kjent miljø. Hvis du klikker på Notis-sidemenyalternativet, får du en liste over alle notatene du tok på iPhone via Notes-appen, ved å bruke det velkjente gule notepad-utseendet og preget. På samme måte legger meldingspanelet ut all korrespondansen din mellom forskjellige kontakter på samme måte som Meldinger-appen. Alt er rent, raskt og kjipt, og jeg er ærlig talt glad for at iExplorer eksisterer, fordi det ganske mye slår ut behovet for å bære rundt en ekstern flash-stasjon rundt for å lage dokumenter.

Meldingsområdet til iExplorer ligner mye på Meldinger på iOS

Under testene mine med iExplorer, la jeg merke til et skjellsord som ikke umiddelbart er åpenbart med det første, men som virkelig kan gjøre eller ødelegge programvarens nytte for deg. iExplorer benytter seg av iPhoneens iTunes-sikkerhetskopi. Hvis denne sikkerhetskopien er kryptert, viser iExplorer ganske enkelt ingenting. Da jeg møtte dette problemet, visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre med det første, før jeg konsulterte noen fora og innså at å kryptere iTunes-sikkerhetskopien gjør det uleselig for tredjepartsprogrammer. Når jeg fjernet merket av krypteringsboksen i iTunes og lot sikkerhetskopiere på nytt, gikk alt tilbake til det normale. Mappemonteringsoperasjonen kan også av og til føre til at systemet henger lenger enn et minutt. Hvis dette er tilfelle, er det den eneste måten å avslutte operasjonen på å drepe iExplorer-oppgaven.

Bunnlinjen

Alt i alt til en pris av 34, 99 dollar, vil jeg absolutt anbefale å ta en kopi uten å nøle. Etter min erfaring er demoversjonen veldig forkrøplet og gir deg bare et lite innblikk i den virkelige kraften til iExplorer. Heldigvis tror jeg at jeg har sett nok personlig til å gi dette en høy rangering for alle leserne mine. Bare sørg for at du har installert iTunes 10 på forhånd, siden iExplorer er avhengig av Apples programvare for å tappe inn på iPhone.

Les også:

  • De mest produktive iPhone-appene fra 2011 for nørder
  • Administrer SkyDrive-kontoen din fra en iPhone
  • CNET nedlasting av iExplorer

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com