Rapport: Disse byene er de beste for teknikere

Rapport: Disse byene er best for teknikere Hvis du er en tekniker som er villig til å flytte, er en av disse fem byene verdt å vurdere, sa CompTIA i en ny rapport.

Teknisk sertifiseringsorganisasjon og handelsgruppe CompTIA har gitt ut en ny rapport av de 20 beste byene for teknologarbeidere i 2019.

CompTIA rangerte byer ikke bare basert på levekostnadene og antall ledige jobber, men inkluderte også 12 måneders og fem års jobbvekstpotensial når de rangerte sine topp 20 lokasjoner.

"Moralen i historien er at det er behov for en utdannet, teknisk klar arbeidsstyrke over hele landet, " sa rapporten, og la til at det ikke bare er teknologiske bærebjelker som San Francisco og San Jose som lager listen.

Seksten lokasjoner i rapporten er gjentakelser fra i fjor, men fire byer har meldt seg på listen, inkludert Columbus, Ohio, som er rangert som en levekostnad.

Rekruttering og ansettelse av topptalenter: En guide for bedriftsledere (gratis PDF)

De fem beste byene og hvorfor de tjente sin rang

1. Austin, Texas

Tekniske fagpersoner som leter etter en hip by med mulighet trenger ikke se lenger enn Austin.

Austin blir raskt den neste teknisk hotspot: Levekostnadene er fremdeles relativt lave, de er nummer én i både 12 måneders og fem år vekstprognoser, og en rekke store teknologiselskaper har, eller planlegger, flyttinger til Austin- Round Rock metroområde (46 i 2018 alene).

Apple planlegger 1 milliard dollar i investeringer i Austin, og Microsoft Office-konkurrenten Zoho planlegger torelokering fra California til Austin, og bringer 500 nye jobber med seg.

2. Raleigh, NC

Raleigh er en travel by for de som leter etter tekniske jobber innen bioteknisk og medisinsk næring, som er to av de største arbeidsgiverne i området.

Ikke bare er arbeidsplasser rikelig med teknologiprofeser i Raleigh-området, men det har også den nest beste levekostnadsjusterte timeprisen på listen. Det betyr at gjennomsnittslønnen i Raleigh går mye lenger enn den gjør andre steder på listen.

3. San Jose, CA

De som leter etter jobber i Silicon Valley trenger ikke å bli forferdet: De er fremdeles der i overkant. Ifølge rapporten hadde San Jose-Sunnyvale-Santa Clara-området mer enn 140 000 åpninger i fjor, og det forventes en vekst på 10% i løpet av de neste fem årene.

Det er en ulempe å bo der det er solfylt og vakkert 300 dager i året: Levekostnadene i San Jose-området er 44% høyere enn landsgjennomsnittet, og setter San Jose på bunnen av tønnen når det gjelder prisgunstig.

4. Seattle

Tro det eller ei, Seattle er et av de rimeligste stedene på listen, rett bak Raleigh når det gjelder levekostnader / justert timelønnsrate. Levekostnadene i Seattle er høye, men det samme er lønningene.

Ikke bare er Seattle rimelig for den godt betalte profesjonelle, det er teknologisektoren vokser også som gal. Hjem til Amazon og Microsoft forventes Seattle å se 11% sysselsettingsvekst de neste fem årene.

5. San Francisco

Det er kanskje et av de dyreste stedene på listen å bo, men San Francisco avrunder de fem beste av en grunn.

En av de største tech-knutepunktene i landet, San Francisco hadde mer enn 167 000 tekniske stillinger i fjor, og forventes å se 13% vekst i løpet av de neste fem årene, og den har den høyeste konsentrasjonen av "enhjørninger" (tech-startups verdsatt til over 1 milliard dollar).

Ja, levekostnadene i San Francisco er 65% høyere enn landsgjennomsnittet, men som det heter i rapporten, "hvis du har store ideer, kan fordelene ved å være i sentrum av tech i USA oppveie kostnadene. "

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com