Rapporten spår at 69% av ledernes rutinearbeid vil bli fullstendig automatisert innen 2024

Hvordan Watson AI lar IBMs Advertising Accelerator gjøre tre viktige ting På CES 2020 lanserte IBM sin Advertising Accelerator med Watson. IBMs Dave Neway beskriver fordelene denne løsningen gir annonseringsfellesskapet.

Vil AI gjøre ledere foreldet innen 2024? Kanskje ikke helt, men en ny rapport fra Gartner spår at med innovasjon og ansvarlig vedtakelse av AI-teknologi vil tediumet for ledernes papirflyt reduseres kraftig med anslagsvis 69%.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

"Rollen som manager vil se en fullstendig overhaling i løpet av de neste fire årene, " sa Helen Poitevin, forskningsdirektør i Gartner, i en utgivelse.

"Foreløpig bruker ledere tid på å fylle ut skjemaer, oppdatere informasjon og godkjenne arbeidsflyter. Ved å bruke AI til å automatisere disse oppgavene, kan de bruke mindre tid på å administrere transaksjoner og kan investere mer tid på læring, resultatstyring og målsetting."

Reseptbelagte analyser: En innsideveiledning (gratis PDF)

AI vil påvirke kontoret, men nivået det gjør, vil være basert på nye teknologiske fremskritt, organisatorisk beredskap til å utnytte, og arbeidstakers holdninger, funnet rapporten "Forutsiger 2020: AI og fremtiden for arbeid, ". Fordi ledere alltid er interessert i planlagte teknologiske endringer, hvor og når selskapet er i gang med å ta i bruk teknologien, og kontormiljøet, er deres tilstedeværelse i en tilsynskapasitet avgjørende.

AI diversifiserer

Rapporten finner at AI vil bidra til å gjøre selskaper mer mangfoldige ettersom det gjør arbeidet mer tilgjengelig for funksjonshemmede og innen 2023 vil befolkningen i arbeidsstyrken tredobles (for tiden er bare 31% av arbeidsstyrken deaktivert).

Organisasjoner som aktivt ansetter funksjonshemmede har 89% høyere oppbevaringsgrad, 72% økning i arbeidstakernes produktivitet og 29% økning i lønnsomhet.

Spesielt vil den forestående økningen av AR og VR ha betydelig innvirkning. Rapporten bemerker også at selskaper som ikke drar nytte av hva innovasjonen vil gi - og ansetter funksjonshemmede - ikke vil kunne følge med på konkurrenter som gjør det.

Rapporten siterer eksempler på restauranter som bruker AI-robotteknikk som gjør det mulig for lammede ansatte å kontrollere robotpersoner.

Store amerikanske selskaper som Ford, JPMorgan Chase og Microsoft er vert for karriere for VR som er skreddersydd til behovene til nevro-mangfoldige kandidater. Enterprise Rent-A-Car har nå programvare i reservasjonssystemet sitt med blindeskriftleser-teknologi.

Arbeidsstyrken eldes, og det betyr en økning i funksjonshemming i den nåværende arbeidsstyrken; median alder for en amerikansk arbeider er 42 og har steget jevnlig siden 1978.

Forbered deg på denne tidligere uutnyttede arbeidsstyrken

Gartner anbefaler ledere eksplisitt å prioritere tilgjengeligheten når de implementerer nye teknologisystemer. De anbefaler skalerbar innkvartering under utvikling og oppgraderinger i stedet for å vente på at behovet skal oppstå.

IT-ledere må sende varsler om hvor og hvordan teknologien for tilgjengelighet har blitt distribuert for å unngå overflødighet.

Ikke opprett spesielle team osv. Rundt tilgjengelighet. De med nedsatt funksjonsevne er et voksende segment av arbeidsstyrken, og tilgjengeligheten må integreres som et hovedprinsipp for organisasjonen, i stedet for et spesielt prosjekt.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com