Reparasjonsalternativer for en sprukket iPhone-digitaliserer

Jeg bestemte meg for å bite i kulen og oppgradere min 16 år gamle datters telefon til en iPhone 3GS. Jeg gjorde det mot min bedre dømmekraft, da hun er utsatt for ulykker, hyppige tapte gjenstander og omtrent alle andre pest som hjemsøker tenåringer. Jeg visste at noe etter hvert skulle skje med den telefonen, men kjøpte jeg AppleCare for den? Nei. Jeg skulle imidlertid ha kjøpt AppleCare for den iPhone, fordi hun, etter bare fire uker med å eie enheten, droppet den og knuste digitalisereren. Vi vet alle hva de sier om etterpåklokskap.

Da jeg så på å fikse iPhone-en hennes, oppdaget jeg at det er tre klare valg:

 • DIY
 • Apple Genius Bar
 • En telefonreparasjonstjeneste

Her er en titt på fordeler og ulemper ved hvert alternativ; pluss, jeg avslører hvilket alternativ jeg bestemte meg for å dele med resultatene av det valget. (Merk: Da telefonen ble droppet, ble hele digitaliseringen knust; til min forbauselse virket telefonen fremdeles. Det var ganske åpenbart at telefonen ikke ville vare lenge i sin nåværende tilstand, så reparasjon var en øyeblikkelig nødvendighet.)

Alternativ 1: DIY

Dette var mitt tarmreaksjonsvalg. Av natur er jeg en DIYer til kjernen, men jeg er også utsatt for å drive uttømmende forskning før jeg gjør omtrent hva som helst. Du kan finne utskiftningssett for digitalisering av iPhone over hele nettet - selv Amazon.com selger de pålitelige settene. Et typisk sett inkluderer:

 • Digitizer: Utskifting av "glass" til telefonen.
 • Lim: For å montere berøringspanelet sammen igjen.
 • Prying-verktøy: For å knekke saken.
 • Skrutrekker: For å fjerne skruene.
 • Velg: Hjelp med å fjerne digitalisereren
 • Sugekopp: Nok et hjelpemiddel for å fjerne digitalisereren.

Erstattesett for iPhone digitizer er tilgjengelig i en rekke priser - jeg har sett dem for så billige som $ 5, 00 og så kostbare som $ 39, 99; Imidlertid, med mindre kittet ditt inneholder verktøy som er nysgjerrige, er det ganske ubrukelig. Hvorfor? Å ta fra seg en iPhone med plastikartede verktøy vil nesten alltid ende i et ødelagt verktøy og en frustrert DIYer. Hvis du klarer å skille saken fra hverandre uten å ødelegge verktøyet ditt, risikerer du også kosmetiske skader på telefonhuset eller den nye digitalisereren.

Jeg bestemte meg for å unngå frustrasjonen over DIY-settet. Selv om jeg foretrekker denne tilnærmingen, hørte jeg fra for mange mennesker som gikk den veien at den mest alltid ender dårlig.

Alternativ 2: Apple Genius Bar

For mange iPhone-eiere er det mest åpenbare valget å ta enheten din til Apple Genius Bar. Selv om det er mer kostbart enn de andre alternativene (du betaler rundt $ 199, 00 for denne tjenesten), er det også den tryggeste ruten. Genius Bar garanterer resultatene av denne tjenesten. Hvis det skjer noe med telefonen din i prosessen, trenger du ikke å bekymre deg for å kjøpe en ny telefon.

Den første avtalen vi kunne ha fått for The Genius Bar ville vært over en uke ute (forresten, du må gjøre avtalen på nettet), noe som betydde at (med mindre vi hadde det bra med at barnet vårt risikerte å skade henne ytterligere telefon) datteren vår ville være uten telefonen sin i en uke. Vi bestemte at det ikke er et alternativ, med mindre det er for en straff. På til alternativ nummer tre!

Alternativ 3: En telefonreparasjonstjeneste

Disse reparasjonstjenestene finnes i mange former. De fleste av dem er online tjenester, hvor du sender telefonen av og håper den blir returnert til deg i ett stykke og fungerer. Dette så ut som det beste alternativet før jeg innså at jeg ikke kunne finne anmeldelser for noen av disse tjenestene.

Jeg holdt på å slå meg til ro med en fyr i NY som hadde blitt skrevet opp i The Times da min kone hørte om en lokal butikk som hadde byttet ut digitaliserere på iPhones en stund. En gang jeg hadde en førstehånds, glødende gjennomgang av eierens tjenester, ringte jeg ham og oppdaget butikken hans (S & P Cell Phone Repair i Crestwood, KY) er et av få sertifiserte verksteder i USA for iPhone. Selv om jeg ikke kunne bekrefte dette kravet, hørtes prisen på $ 105, 00 ut for en garantert reparasjon rettferdig.

Uten å avtale tok vi telefonen til butikken, og 20 minutter senere hadde vi en like ny enhet tilbake i barnets hånd.

Sammendrag

Hvis du vil gå på billig, har du latterlig stødige hender, og du kan få verktøyene som ikke er av plast, lirke, foreslår jeg at du prøver DIY-ruten. Hvis du ikke stoler på hendene dine, bare finner plastverktøy og ikke har noe imot en mulig ventetid, kan du gå med The Genius Bar. Eller, hvis du ikke stoler på DIY-metoden, har en usmak for The Genius Bar (eller venter), og kjenner til en lokal butikk som kan utføre reparasjonen, kan du gå med det alternativet. Jeg kan ikke anbefale en posttjeneste fordi det er for mange variabler og ikke nok pålitelige anmeldelser av disse tjenestene.

Hvis du sprakk din iPhone digitaliserer, hvordan fikset du den? Hvis du prøvde en online tjeneste, hva var din opplevelse?

Beslektede iPhone-ressurser på TechRepublic

 • Produkt søkelys: iPhone 3GS for forretningsbrukere
 • Reparer den knekkede glassflaten på en Apple iPhone 3G
 • Gutt fikser sprukket iPhone-skjerm for 21, 95 dollar (bilder)
 • Sprekker Åpne Apple iPhone 3G S

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com