Rackspace online skylagringsalternativer

Rackspace er en fullverdig skytjenesteleverandør. Det er ikke mange infrastruktur- eller lagringsløsninger som de ikke har en tjeneste for. Jeg dekket noen av flaggskipets produkter og tjenester i disse to bloggene: Rackspace: Cloud-alternativer for små og mellomstore bedrifter, og Rackspace Cloud Sites og Cloud DNS tilbyr flere alternativer for SMB-er.

Denne gangen vil jeg se på Rackspace Cloud Drive online lagringstjeneste. Cloud Drive muliggjør sikkert samarbeid, gjenoppretting av katastrofer og distribuert datatilgang. Det gjør det mulig å dele og synkronisere dokumenter uten vedlikehold eller kostnader for å vedlikeholde din egen filserver. Det gir en metode for å planlegge automatiske sikkerhetskopier av filer og enkel restaurering. Som noen andre produkter der ute, gir Cloud Drive tilgang til viktige data når som helst og hvor som helst du har tilkobling.

Rackspace uttaler at denne tjenesten "er designet for bedrifter som trenger å lagre og dele filer (privat eller offentlig), sikkerhetskopiere arbeidsstasjoner og synkronisere filer på tvers av team og arbeidsstasjoner."

Først installerer du Cloud Drive-programvaren på datamaskinen din. Det fungerer automatisk i bakgrunnen for å sikkerhetskopiere og / eller synkronisere alle filene du velger. Du kan opprette enten private stasjoner eller offentlige stasjoner som kan deles. Stasjonene fungerer som en stasjon på datamaskinen din, noe som gjør det enkelt å bruke.

Her er noen av høydepunktene på Cloud Drive

Teamsynkronisering

Det er viktig å ha muligheten til å jobbe med filer offline og deretter laste dem opp til skylagring. Legg til muligheten til å dele disse dokumentene med andre mennesker, og det tilfører mye nødvendig funksjonalitet. Cloud Drive tar imidlertid et nytt hakk ved å legge til muligheten for å synkronisere filer på tvers av flere team og arbeidsstasjoner. Forbedret filsynkronisering lar teamene jobbe med dokumenter samtidig og sikre at den mest oppdaterte kopien er tilgjengelig for bruk. Dette gir mulighet for sømløst samarbeid fra team som jobber til forskjellige tider og forskjellige steder. Du kan få sikker tilgang til og dele teamfilene dine fra skrivebordet, nettleseren og smarttelefonen.

Filsynkronisering

Dette ligner på iCloud-funksjonen for Apple-produkter som lar deg synkronisere datafilene mellom flere datamaskiner eller til flere brukere. Så uansett hvilken enhet du er på vil du ha den siste kopien av dataene dine.

Figur A

Lagre og del data

Små og mellomstore bedrifter trenger muligheten til å lagre store datamengder og dele dem mellom tilknyttede selskaper. Å kjøre din egen filserver koster penger for utstyr, vedlikehold og vedlikehold, sikkerhetskopieringer osv. Cloud Drive kan fungere omtrent som en dedikert filserver uten kostnader og vanskeligheter med styring og vedlikehold.

Hvor som helst tilgang

Ja, muligheten til å flytte data inn og ut av skyen hvor som helst gjør denne filserveren bedre enn en som sitter på kontoret. Gjennom et sikkert webgrensesnitt for både datamaskiner og mobile enheter er filene dine til hånden når som helst og hvor som helst.

sikkerhetskopier

Å ha sikkerhetskopi av dataene dine er avgjørende for en vellykket bedrift. Spør alle som har mistet data, og de vil fortelle deg at de burde, ville, kunne. Med Cloud Drive kan du automatisk sikkerhetskopiere filene og mappene du velger. En viktig funksjon er at det ikke er noen begrensninger på filtypene eller filstørrelsene du kan sikkerhetskopiere.

Tilpasset dine behov

Du har full kontroll over hva du vil sikkerhetskopiere. Dette inkluderer å ta sikkerhetskopi av hele harddisken din, eller velge bare bestemte filer og mapper som er kritiske. Du kan til og med velge dato, klokkeslett og frekvens for at dataene skal sikkerhetskopieres.

Figur B

Datarestaurering

Det er bra å sikkerhetskopiere dataene dine, men hvis du ikke kan få dem tilbake når du trenger den, så er den verdiløs. Cloud Drive gjør filgjenoppretting enkel. Det gir dataversjonering, og muligheten til å gjenopprette filer "slik de eksisterte" på et bestemt tidspunkt. Du trenger ikke å gjenopprette alt som ble sikkerhetskopiert; den lar deg velge spesifikke filer du vil gjenopprette.

Figur C

Klikk for å forstørre.
Sikkerhet

Sikkerhet bør alltid være i toppen av bekymringene dine, enten data lagres lokalt eller eksternt. Rackspace jobber veldig for å sikre at dataene dine er trygge både under transport og i ro. Ved hjelp av sikker transitt og robust AES-256-kryptering med admin-kontrollerte nøkler holdes data til enhver tid under lås og nøkkel.

10 GB lagring

Hvor mye rom får du? Det avhenger virkelig av dine behov, da Rackspace tilbyr noen få alternativer. For hver bruker du legger til (til $ 4 per måned) får du 10 GB online fillagring. Det fine er at når du legger til brukere, kombineres datamengden på tvers av kontoen din. Hvis du har større behov enn det, kan du få ubegrenset lagring med prisfastsettelsen deres.

Fanatisk støtte

Noe av det som gjør at Rackspace skiller seg ut er deres forpliktelse til kundeservice. Deres "fanatiske støtte" tilbys 24x7x365 via telefon, chat eller problemerbillett. De har gjort denne skyssingen en stund, og de forstår at det er dataene dine og at det er viktig for deg.

Hvis du vil lære mer om Cloud Drive by Rackspace, kan du sjekke ut denne videoen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com