Raske tips for webdesign: Fortsett å lære

Å skyve konvolutten til webdesign krever forståelse og læring av nye utviklinger, for eksempel CSS3 og HTML5. Disse og andre nyvinninger vil hjelpe deg med å drive webdesign gjennom det stadig skiftende tempoet i teknologiske fremskritt. Og du trenger ikke nødvendigvis å delta på en høyskole eller universitet som studenter på heltid for å fortsette å lære.

Dette innlegget skisserer en kort liste over flere ressurser for å skjerpe dine ferdigheter og kunnskaper, inkludert en rekke online ressurser, en samling bøker og flere videoer. Noen ressurser er gratis tilgjengelig, og andre krever gebyr; det er opp til deg å matche ressursene / ressursene med læringskravene dine.

Online ressurser

Web Standards Project (WaSP) tilbyr Web Standards InterACT som et levende, åpent pensum basert på webstandarder og beste praksis, designet for å lære studentene ferdighetene til webprofessoren. Deltakerne er i stand til å tilpasse, gjenbruke og bidra med innhold til de seks læringssporene som er delt inn i Foundations, Front-End Development, Design, User Science, Development på serversiden og Professional Practice.

World Organization of Webmasters (WOW) er en annen pioner i arbeidet med å bygge bro mellom utdanning og industri. Nettbasert utdanning inkluderer emner for profesjonelle, studenter og pedagoger, med flere kurstitler, inkludert HTML5 instruktør ledet kurs, grunnleggende nettdesign, introduksjon til PHP og WordPress grunnleggende. Du trenger ikke å være medlem for å delta; rabatterte kurs for kurs er imidlertid en fordel med et medlemskap.

bøker

Dette vil være gode tillegg for webdesignbiblioteket ditt.

Zen of CSS Design: Visual Enlightenment for the Web: Selv om den kanskje kan dateres noe i dag, presenterer forfatterne Dave Shea og Molly Holzschlag boka inspirert av CSS Zen Garden-prosjektet som Shea hadde startet flere år før boken. Boken inneholder mange av designene fra CSS Zen Garden-prosjektet og gir inspirasjon gjennom beskrivelser av teorien bak designene; mens den ikke tilbyr mye faktisk CSS-koding, fremhever boken designteori.

Nettboken: Denne boken er på listen fordi den er en gratis e-bok som er tilgjengelig for online-visning eller som PDF-nedlasting, og den er en flott startbok for nybegynneren. Boken forteller deg alt du trenger å vite for å opprette et hjem- eller bedriftsnettsted fra bunnen av. Det dekker alt fra å registrere et domenenavn og leie litt vertsplass, til å lage din første HTML-side, til å bygge full online databaseapplikasjoner med PHP og MySQL.

Web Style Guide: Nettstedet inneholder den komplette utgaven av boken som også er tilgjengelig på trykk. Boken er skrevet for designere av nettsteder, og forklarer etablerte designprinsipper og dekker alle aspekter ved webdesign - fra planlegging til produksjon til vedlikehold. Guiden viser også hvordan disse prinsippene gjelder i webdesignprosjekter der de primære bekymringene er informasjonsdesign, grensesnittdesign og effektivt søk og navigasjon.

videoer

Kevin Kelly på de neste 5.000 dagene på nettet (TED): Mens noe av informasjonen som presenteres i dette korte foredraget er litt datert i dag, på EG-konferansen i 2007, spør Kevin Kelly: "Hvordan kan vi forutsi hva som kommer i det neste 5000 dager? " Kelly tilbyr mange relevante innblikk i nettets fremtid.

"Så jeg er nysgjerrig på hva som kommer til å skje de neste 5000 dagene. Men hvis det har skjedd de siste 5000 dagene, hva kommer til å skje i løpet av de neste 5000 dagene?" - Kevin Kelly

Gratis videoforelesninger: Tilbyr over 150 videoer om emnet webdesign, som alle inneholder forelesninger fra høyskoler som Stanford, Harvard, IIT Madras og UC Berkley. Temaene inkluderer å utvikle mobile apper med webteknologier, bygge dynamiske nettsteder med LAMP og XML-stiftelser.

YouTube EDU: Tilbyr gratis online tilgang til mange college-kurs i videoformat, og et nylig søk på nettstedet med søkeordsetningen "webdesign" viste over 1800 resultater.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com