Programmeringsnøkkel for tekniske jobber, men bare halvparten av amerikanske videregående skoler tilbyr klasser

Hvorfor selskaper trenger å lære elever på videregående skole å kode Undersøkelse av unge i kode vil bidra til å lukke teknologiske ferdighetsgap, ifølge Crystal Adkins, en Java- og Android-instruktør for Interapt Skills.

Innen 2020 vil 77% av alle jobber kreve en viss grad av teknologiske ferdigheter, men amerikanske K-12-skoler forbereder ikke studentene tilstrekkelig til å fylle fremtidige roller, ifølge en onsdagstudie fra PwC.

En undersøkelse av mer enn 2000 K-12-lærere fant at flertallet av lærerne ikke er sikre på å undervise på teknologiske ferdigheter på høyere nivå, til tross for at de erkjenner verdien for studentene i å lære slike ferdigheter. Bare 17% av lærerne sa at de følte et ekstremt eller noe høyt konfidensnivå for å undervise i webdesign, 12% sa det for robotikk, 11% for dataanalyse og 8% for dataprogrammering.

Teknologirelaterte kurs tilbys heller ikke på mange videregående skoler, selv om lærere sier at disse kursene er gunstige, fant rapporten. Mange lærere rapporterte at skolene deres ikke tilbyr kurs i dataanalyse (80%), appdesign / oppretting av apper (64%), dataprogrammeringsspråk (46%), robotikk (42%) eller webdesign / oppretting (41%) .

Omtrent 64% av de spurte lærerne sa at de mente at det burde legges mer vekt på undervisningsteknologi, ifølge rapporten.

Studenter bruker heller ikke tid på skolen aktivt på å trene teknologiske ferdigheter på høyere nivå, fant rapporten. Lærerne sa at omtrent 60% av teknologibruken i klasserommet er passiv, for eksempel å se på videoer eller lese nettsteder, mens bare 32% er aktive, for eksempel koding, produksjon av videoer eller utføring av dataanalyse.

Mens teknologien fremdeles øker på skolene, sa lærere at 50% av elevene ikke har tilgang til internett hjemme, fant rapporten. Dette gapet er enda større for elever fra undervurderte skoler (69%).

Mangel på teknologiutdanning i K-12-skoler har betydning for stillingsledningen senere: En annen PwC-rapport fant at 79% av de amerikanske administrerende direktørene er opptatt av at mangel på mennesker med nøkkeltekniske ferdigheter kan svekke selskapenes vekst.

Bedriftsledere som ønsker å lage en rørledning av kvalifiserte arbeidere som skal fylle fremtidige roller, kan vurdere å bli mentorer for K-12-studenter, og lage interne opplæringsprogrammer for å forbedre de ansattes ferdighetssett.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Mange amerikanske videregående skoler tilbyr ikke kurs i dataanalyse (80%), appdesign / oppretting av apper (64%), dataprogrammeringsspråk (46%), robotikk (42%) eller webdesign / oppretting (41%). - PwC, 2018
  • Bare 17% av lærerne sa at de følte et ekstremt eller noe høyt konfidensnivå for å undervise i webdesign, 12% sa det for robotikk, 11% for dataanalyse og 8% for dataprogrammering. - PwC, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com