Pro time saver: Amazon Key kan levere pakker til bilen din på kontorparkeringsplassen

Video: Amazon Key vil låse opp hjertet ditt (og hjemmet ditt) Amazon Key inkluderer Amazon Cloud Cam, Amazon Key-appen og en smartlås. Larry Dignan og Bill Detwiler diskuterer virksomhetens og personvernkonsekvensene av selskapets nye hjemleveringstjeneste.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Amazon Key vil nå levere pakker inn i en kundes kjøretøy uten ekstra kostnad, og sparer dem tid og penger.
  • Fagpersoner kan få pakker levert til bilen sin på kontorparkeringsplassen, noe som er mer profesjonelt enn å levere personlige leveranser inne på kontoret.

Amazon Prime-medlemmer kan nå få sine Amazon-bestillinger levert direkte inn i bilen deres gjennom Amazon Key, kunngjorde selskapet i en pressemelding tirsdag.

Amazon Key ble opprinnelig spionert som tjenesten for å levere pakker direkte i hjemmet til mottakeren. Nå vil imidlertid Amazon Key In-Car-tjenesten levere pakker til kompatible kjøretøy så lenge de er parkert et sted som er offentlig tilgjengelig, som et arbeids- eller hjemmeadresse, heter det i pressemeldingen.

Amazon Key In-Car er nå tilgjengelig i 37 byer i USA, og jobber for tiden med 2015 eller nyere Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac med OnStar; og 2015 eller nyere Volvo-biler med Volvo On Call, ifølge en talsperson for Amazon.

"For å komme i gang laster kundene ned Amazon Key-appen og kobler deretter Amazon-kontoen sin til den tilknyttede biltjenestekontoen, " heter det i utgivelsen. "Når oppsettet er fullført og leveringsstedet er registrert, kan kunder handle på Amazon.com og velge leveringsalternativet" i bilen "i kassen."

Amazon-kunde Scott L. fra Miami bemerket i utgivelsen at han satte opp tjenesten med sin OnStar-utstyrte bil, og bare ga Amazon tillatelse til å låse opp bagasjerommet og låse kjøretøyet på nytt. Og hver gang en leveringsdriver ber om tilgang til kundens bil, gjøres det gjennom en kryptert autentiseringsprosess, heter det i utgivelsen. Når sjåføren er bekreftet å være på rett sted med riktig pakke, låses bilen opp. "Ingen spesielle koder eller nøkler blir gitt til leveringsdrivere, " heter det i utgivelsen.

På leveringsdagen må kundene bekrefte at de er parkert innenfor rekkevidden til leveringsstedet og får deretter et 4-timers vindu for når leveransen skal finne sted.

Amazon Key In-Car er tryggere enn å ha en pakke levert på verandaen din, da tyverier av nettkjøp har skyrocket. Men det er også mindre inngripende enn å la noen komme inn i et hjem, og det samme er prosessen med den tradisjonelle leveringstjenesten Amazon Key.

For fagfolk kan Amazon Key In-Car spare tid og gi deg sjel ved å ha pakket inn i en bil parkert på parkeringsplassen. Det er også mye mer profesjonelt enn å ha levert personlige pakker på kontoret i løpet av arbeidsdagen.

Med Key and Key In-Car jobber Amazon for å blande den digitale transformasjonen av e-handel med den fysiske verdenen. Det er et lite blikk på fremtiden for den tilkoblede verden, og hvorfor folk som Larry Dignan, fra søsternettstedet ZDNet, har kalt selskapet ut som et av de mest innovative teknologiselskapene i dag.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com