Ping-pong-spillende robot beviser at AI-drevne maskiner kan føle menneskelige følelser

Ping-pong-spillende robot beviser at AI-drevne maskiner kan føle menneskelig følelse På CES 2020 viser Omron ny AI-teknologi som støtter harmoni mellom maskiner og mennesker.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

TechRepublics Karen Roby snakket med Keith Kersten, markedssjefsjef i Omron Automation, på CES 2020 om kunstig intelligens (AI), automatisering og en ping-pong-spillende robot. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Keith Kersten: Det skjer mye, og vi er veldig glade for å være tilbake på CES. Så vi hentet tilbake Forfeus. Hvis du aldri har sett Forfeus før, er det vår bordtennisveileder - den første noensinne. Forfeus hjelper folk til å bli flinkere til å spille ping-pong. Det er ikke slik at noen spiller mot Forpheus - Forpheus er faktisk en trener som hjelper dem å bli bedre.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Karen Roby: AI driver dette, og du fortalte meg tidligere om hvordan det nå kan føle følelser. Det er veldig kult.

Keith Kersten: Det er noe av det som er forbedret med Forpheus som kommer i år fra i fjor - dette er en sjette generasjon. Denne muligheten til å faktisk se på spilleren som Forpheus leker med og forstå følelsene sine, gjør at Forpheus kan bli en bedre trener. De kan fortelle om noen er engasjert, de kan fortelle om noen er lykkelige og derfor endre hvordan Forpheus spiller slik at det kan gjøre en bedre jobb med å hjelpe spilleren til å bli bedre.

Karen Roby: Snakk om hva annet du vil at publikum skal vite at Omron har det til akkurat nå.

Keith Kersten: Det første er at vi faktisk ikke selger bordtennisveiledere - Forfeus er bare en måte for oss å vise mye av teknologien vår på. Vi gjør faktisk fabrikkautomatisering, helsetjenester og sosiale løsninger. Teknologien som vi har fått i Forfeus - AI, visjonen som brukes til å sanse ballen, robotikken som brukes til å faktisk returnere - det er alle ting som brukes i de andre virksomhetene. I hovedsak er det bare en kul måte for oss å vise alle tingene vi gjør som berører menneskers liv på måter som de faktisk ikke vet.

Karen Roby: Når det gjelder automatisering, snakker vi mye om industrien. Hva skjer der? Hva ser du når det gjelder trender?

Keith Kersten: Det er mange trender i hvordan folk jobber bedre sammen med teknologi. Vi ser på teknologien vår, og målet vårt er: "Hvordan får vi fram mest mulig hos mennesker, og hvordan har vi harmoni mellom mennesker og maskin?" Hvis du tenker på selv i fabrikker der muligheten til å arbeide trygt sammen med mennesker, er det et av målene våre. Og hvordan kan vi da gjøre folk i stand til å gjøre jobben bedre, slik at vi alle kan ha de trygge og pålitelige produktene som vi alle ønsker?

Karen Roby: Og når vi snakker om AI, er det alltid mennesker på den andre siden som er redd for det, og det kommer til å ta jobber, og det kommer til å skade oss i stedet for å hjelpe oss. Snakk litt om hvordan du ser det hjelper oss på lang sikt.

Keith Kersten: Jeg vet at det er noe der ute, men når vi tenker på dette, er det viktig å se på AI som hvordan det kan hjelpe mennesker. Igjen, vi snakker om hvordan teknologi og maskiner kan forstå mennesker bedre, slik at de kan jobbe bedre sammen med mennesker og igjen for å gjøre folk bedre på hva det er som de gjør. Vi ser på AI som en måte å "Hvordan kan vi bruke den til å hjelpe mennesker?" i motsetning til noe som ville gjøre det motsatte.

Karen Roby: Når vi ser på hvordan selskaper jobber nå, hvordan arbeidsstyrken endrer seg, jobber folk hjemmefra og fjerntliggende og i alle slags oppsett og jobber sammen med roboter.

Keith Kersten: En av tingene vi viser frem her er det som kalles samarbeidsroboten. Det pleide å være at robotikk måtte være mer adskilt fra mennesker, men nå har vi kommet til det punktet der de jobber sammen med mennesker og er i stand til å hjelpe dem i motsetning til bare nødvendigvis å være adskilt fra mennesker. Det var nesten som et superkraftverktøy, hvis du vil.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com