PATSCAN-plattformen oppdager skjulte våpen, kjemikalier og bomber

PATSCAN-plattformen oppdager skjulte våpen, kjemikalier og bomber På CES 2020 forklarte Patriot One Technologies sin PATSCAN-plattform, som kan oppdage skjulte våpen og mer uten at gjerningsmannen selv visste at de har blitt skannet.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

På CES 2020 i Las Vegas snakket TechRepublics Teena Maddox med Patriot One Technologies administrerende direktør og president Martin Cronin om PATSCAN-plattformen og hvordan den kan hjelpe på offentlig sikkerhet gjennom trusselregistrering. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Martin Cronin: Det Patriot One handler om er offentlig sikkerhet gjennom trusseloppdagelse. Og vår filosofi om deteksjon er at folk skal være i stand til å drive sin virksomhet uhindret og ikke trenger å gå gjennom tykke sikkerhetskontroller for å bli ruslet, polstret ned hver gang de går inn på et hotell eller et kjøpesenter eller hvor som helst der publikum måtte være i fare for voldshandlinger.

Det vi har utviklet er en rekke sensorer som kan skjules, slik at de kan være skjulte og beskjedne, slik at folk kan passere gjennom med sine hverdagslige objekter. Men når et våpen er til stede, enten det er åpenlyst eller skjult, kan vi generere et varsel. Alt drives av kunstig intelligens. Så vi har algoritmer som har blitt opplært til å gjenkjenne våpen fra signaturene vi får gjennom tartarisk biomagnetisk resonans, gjennom kognitiv mikrobølgeradar, eller gjennom videoobjektgjenkjenning.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet)

Vi har en rekke forskjellige sensorer på en felles plattform som kalles PATSCAN. Det vi har i dette rommet er noen av de slags inventar som disse systemene kan skjules. Så for eksempel reklamebokser av den typen du ser på de fleste av de store hotellene her i Las Vegas, plantergryter, har vi en rekke design.

De er en slags fin attraktiv armatur som du igjen ser i mange forskjellige miljøer i utdanningssektoren, bedriftssektoren, helse, turisme og gjestfrihet, osv. Så det handler om å la publikum gå igjennom sin virksomhet uten åpenbar tung sikkerhet, men gjør dem tryggere uansett hvor de går ved å oppdage trusler.

Vel ofte, dessverre er sikkerheten nødt til å svare på et angrep som pågår. Ideen om å kunne gjøre denne skjulte oppdagelsen er å være forebyggende og forhindre at angrep skjer. For å være tydelig, tilstedeværelsen av et våpen tilsvarer ikke alltid en trussel. I skjulte bære-stater er det mange lovlydige borgere som lovlig har våpen. Så dette er et informasjonssystem for å styrke mennesker til å ta gode beslutninger.

Hvis du vet at et våpen er til stede og at noen opptrer på en mistenkelig måte, er det god informasjon å ha. Hvis det er en skole og du ser et våpen komme inn, vil du sannsynligvis få et øyeblikkelig svar. Hvis det er et hotell i Vegas eller et kjøpesenter i Texas, er som sagt ikke tilstedeværelsen av et våpen like stor trussel. Så dette handler om å gi informasjon, god informasjon til beslutningstakere om sikkerhet, slik at de kan bestemme hvordan de skal svare på en passende måte, men for å komme på toppen av trusler.

Vi er fokusert på alle typer våpen, lange tønnevåpen og håndvåpen i tillegg til bladet våpen. Vi kan også gjennom disse systemene oppdage tilstedeværelsen av en avvikende mengde metall. For eksempel en person født IED med alt det metallspalten. Vi har også et joint venture nede i Dallas, Texas med SoTech Secure, som oppdager eksplosiver gjennom kjemisk registrering, eksplosjonsdeteksjon ved å kjenne tilstedeværelsen av eksplosiver i luften. Så vi har en rekke forskjellige sensorer som opererer på en felles plattform.

Vi har akkurat nå gått ut på de første kommersielle distribusjonene våre, og vi er i en rekke sektorer. Utdanning er der vi har veldig, veldig sterk interesse. Vi har jobbet med University of North Dakota i ganske lang tid - vi har et Center of Excellence der. Vi er på et annet universitet, noen videregående skoler i West Virginia.

Helsesektoren er veldig sterkt interessert i våpendeteksjon. Reiselivssektoren og gjestfrihetssektoren og Westgate er selvfølgelig slett ikke den eneste hotellgruppen vi jobber med. Og så stadioner og begivenhetssentre. Vi kunngjorde nylig at vi jobber med Cincinnati Reds. Så det er virkelig hvor som helst og publikum samles og risikere for voldshandlinger er steder der teknologien vår kan brukes.

Vi vet at mennesker i vestlige samfunn ikke ønsker å leve i en masseovervåkningstilstand. Så vi samler ikke inn personlig informasjon, vi lagrer eller overfører ingen personopplysninger, vi genererer ikke kroppsbilder på den måten som noen andre teknologier gjør, den typen skannere du ser på en flyplass. Så folk er faktisk uten interesse for oss med mindre de bærer en trussel - de blir bare av interesse når trusselen blir oppdaget.

Det sensorene våre leter etter er tilstedeværelsen av et våpen. Vi tar ikke stilling til om noen er et mistenkelig individ eller ikke. Det overlater vi til sikkerhet. Jobben vår er å styrke sikkerhet ved å gi dem informasjon om tilstedeværelsen av et våpen. Så i den forstand holder vi oss veldig tydelig på høyre side av linjen når det gjelder sivile friheter og personvern.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com