Opera versjon 10 utgivelseskandidat tilgjengelig

Bruk av en alternativ nettleser er vanlig praksis av IT-fagpersoner i dag. I dette blogginnlegget fremhever IT Jedi Rick Vanover de nye funksjonene i Opera versjon 10-utgivelseskandidat.

---------------------------------------

Av mange grunner er det lurt å bruke alternative nettlesere. Før Internet Explorer 7 var en av de beste grunnene til å bruke en annen nettleser å ha faner. Jeg har lenge vært Opera-bruker for det meste av websurfing. Jeg bruker andre nettlesere til tider, inkludert Mozilla Firefox. Jeg bruker også Internet Explorer når det er behov, ettersom noen nettsteder spesifikt krever det for at en viss funksjonalitet skal fungere.

Opera har lenge blitt sett på som en av de raskeste nettleserne som er tilgjengelig, og det var den drivende faktoren som i utgangspunktet gjorde meg interessert. Versjon 10 av den alternative nettleseren er nå tilgjengelig som en utgivelseskandidat, og jeg har brukt den lykkelig siden tidlig i den offentlige betaen.

Med versjon 10 gir Opera ut en rekke nye funksjoner. Blant dem er:

Inline stavekontroll: Alle tekstfeltene i nettleseren blir sjekket, slik at webmail- eller Twitter-innlegg ser bedre ut. En visuell fane-skjerm: For skjermer med høy høy oppløsning kan en fin utsikt over alle åpne faner vises øverst i nettleseren. Figur A viser denne nye funksjonen nedenfor: Figur A

(Klikk for å forstørre)

Åpne lukkede faner på nytt: Hvor mange ganger har du lukket en fane uforvarende? Opera 10 har en ny funksjon for å åpne faner som er lukket i den nåværende økten. Automatiske oppdateringer: Opera-brukere har muligheten til å la nettleseren sjekke om og installere oppdateringer til seg selv.

Opera versjon 10 støtter også widget-plugin-moduler som lar små appleter kjøres i nettleseren. Dette kan inkludere spill, sosiale nettverk, nyheter, vær og andre små applikasjoner som kjører fra nettleseren. Opera 10 støtter også den nye Unite-funksjonen som lar en webserver være vert i nettleseren.

Selv om jeg foretrekker å gjøre all min nettlesing i en nettleser som Opera, gjør jeg ikke det direktivet mitt for bedriftens IT-miljøer. Selv om vi alle kunne ha en ekstra nettleser tilgjengelig og bruke Internet Explorer etter behov, ville støttemodellen ikke fungere med de fleste vanlige IT-miljøer.

Opera 10 utgivelseskandidat er tilgjengelig nå for en gratis nedlasting.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com