Bare 36% av amerikanske selskaper anser digitale ferdigheter som en prioritert investering

5 måter AI vil skape arbeid AI kan ta ut mange jobber, men det kan også skape nye, forklarer Tom Merritt.

Bare 36% av amerikanske selskaper anser digitale ferdigheter som en prioritert investering, til tross for bedrifter som siterer nettilkobling og kunstig intelligens (AI) som de viktigste teknologiene, ifølge en forskningsrapport fra Sage.

Bedrifter anerkjenner den økonomiske effekten av administrative oppgaver, og tar grep for å redusere belastningen, men foretak i USA var blant de minst sannsynlige til å investere i digitale ferdigheter i 2019, og tilskrev grunnen til å holde tilbake investering som en "mangel på anvendbarhet for virksomheten strategier, "ifølge forskningsrapporten" We Power the Nation "fra Sage.

Hvordan bygge en vellykket CIO-karriere (gratis PDF)

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Undersøkelsen av 3000 bedrifter over hele verden avslørte dårlig produktivitet vil koste den amerikanske økonomien 346 milliarder dollar de siste 12 månedene, men bare 61% av amerikanske virksomheter planlegger å investere i digitale ferdigheter for å øke handel og lønnsomhet, med bare 25% som er interessert i å investere spesielt i smart tech, AI, superraskt bredbånd eller 5G. Motsatt siterte mer enn 50% av amerikanske virksomheter Net Connectivity som den viktigste teknologien for å påvirke fremtidens handel.

"Totalt sett var funnene ganske overraskende, " sa Kathy Lord, senior visepresident i Sage People. "Mangelen på dedikasjon til å adressere (og bøte på) det var uventet. At bare 61% planlegger å investere i digitale ferdigheter, er et tegn på en større sak rundt budsjettene, og hvor C-suiten ligger ."

Overraskende 41% av amerikanske bedrifter rapporterer at "digitale ferdigheter ikke er viktige for deres forretningsstrategi, " med bare 25% som tror at en investering kan øke mulighetene for markedsadgang.

"Det globale produktivitetsunderskuddet fortsetter å vokse, men investering i digitale ferdigheter kan bidra til å avhjelpe problemet, " sa Nancy Harris, administrerende direktør, Sage Nord-Amerika. "Forskningen vår avslører at det ikke bare hjelper fra et inntektsperspektiv, men det kan også forbedre ansattes moral; 48% av mellomstore bedrifter og 53% av store bedrifter skrøt av et mer produktivt arbeidsmiljø som et resultat."

Studien viste også at 71% av virksomhetene bruker mer enn 35 timer ukentlig på overholdelse, med 50% uvitende om digitale skatteressurser som er tilgjengelige for etterlevelse.

Uinteressen for å prioritere teknologiske ferdigheter blir kanskje ikke respektert ut av landet, men andre nasjoner har også problemer, "Dessverre er det en global krise for digitale ferdigheter som berører alle land og alle bransjer der, " sa Lord.

"Trackeren vår peker på et enormt produktivitetsunderskudd som kan fikses med digital kompetanseinvestering. Mange bedrifter prioriterer digitale ferdigheter, men ikke alle amerikanske virksomheter er det, og det er noe som må endres. USA er treg med å ta i bruk i visse måter og andre land føler samme vekt på skuldrene. Det er en tøff ås å klatre på, fordi budsjett, ressurser og universell adopsjon ofte står i veien for suksess, "sa Lord.

USAs omdømme og oppfatning i det globale markedet er avgjørende. Lord sa: "Det er veldig viktig at USA blir kjent som et land med progressiv teknologisk fremgang, ettersom andre land ofte ser til oss for inspirasjon, og ofte er modellene våre gjentatt i andre land. Når det er sagt, er det alltid rom for inspirasjon fra flere kilder og måter å tenke på. "

Når det er sagt, mener mange selskaper også at opplæring i digital ferdighet ikke bare skal støttes av et konserns interne team, men også av myndighetene. Nesten en fjerdedel av virksomhetene (23%) mener regjeringen bør gi gratis opplæring i digitale ferdigheter, og 31% mener skattelettelser bedre vil støtte forbedringen av deres digitale ferdigheter. Dette er en mulig indikator på at et bredere press for denne typen regjeringsinngrep kan være i horisonten.

"Ettersom virksomheter over hele verden fortsetter å møte en stadig mer konkurransedyktig marked, har behovet for digitale verktøy og ferdigheter aldri vært større. Når vi snakker med kundene våre, er de overveldende enige om at en kombinasjon av investerings- og statlige programmer kan bidra til å løse dette produktivitetspuslespillet., "La Harris til.

For å opprettholde tempoet i handel og konkurranse, foreslår Sage at det kreves en mangesidig tilnærming av virksomheter, som inkluderer å investere i mennesker og deres digitale ferdigheter, investere i samsvarsprogramvare for markedsadgangsmuligheter med internasjonal handel og å frigjøre- opp tid, og investere i teknologi som AI, big data og maskinlæring for å løse produktivitetspuslespillet.

Lord sa: "Generelt vil teknologiutvikling i USA nesten alltid være i forkant. Vi er et innovativt land som alltid streber etter å være best. Imidlertid viser denne rapporten at tråden, selv med vårt teknisk første omdømme, tråden av innovasjon og adoptering av digitale ferdigheter er ikke nødvendigvis vevd inn i hvert stoff i enhver bedrift eller bransje. "

Noen amerikanske virksomheter driver fortsatt old-school. "Faktisk avslørte et av funnene i vår forskning globalt at mindre enn halvparten av selskapene har migrert til å bruke skyteknologi, " sa Lord. "Mange ganger kan fokus på teknisk investering og å gi opplæring til ansatte til å fremme sine digitale ferdigheter isoleres til Silicon Valley, og utvides ikke nødvendigvis forbi sine grenser til andre geografiske områder og bransjer."

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com