Bare 3% av organisasjonene bruker faktisk blockchain

Hvorfor blockchain tech er både ekte og sprøyter glem cryptocurrency, sier Chris Mohney, og fokuserer i stedet på hvordan blockchain kan løse reelle problemer i helsevesenet, media og bedriften.

Bare 3% av selskapene implementerer blockchain i full skala, ifølge en Capgemini-rapport utgitt torsdag. Selv om flertallet av foretakene er spådd å bruke blockchain innen 2020, er de fleste selskaper fortsatt fast i de eksperimentelle stadiene med utplassering, heter det i rapporten.

Rapporten kartla nesten 450 selskaper over hele markedet for industri, forbrukerprodukter og detaljhandel. Blockchain er spesielt gunstig for tradisjonelle forsyningskjeder, ifølge rapporten, ettersom den kan produsere en revisjonsspor for alle transaksjoner, forbedre responsen, fremskynde prosesser og mer.

Siden blockchain fremdeles er i sin spede begynnelse, er 87% av selskapene fremdeles i den tidlige eksperimentelle fasen med distribusjon av blockchain, fant rapporten. I tillegg er bare 10% på et mer avansert stadium av eksperimentering, med pilotprogrammer implementert på minst ett sted.

Adopsjon av Blockchain har vokst og vil fortsette å utvikle seg i tre store bølger, ifølge forskningen. Wave one ble myntet "bevissthet", der selskaper begynte å lære om blockchain og dens formål. Bølge to er "eksperimentering", vår nåværende fase, der organisasjoner utforsker distribusjonen av blockchain. Til slutt vil bølge tre være "transformasjon", begynnelsen i 2019, når organisasjoner gjennomgår en virksomhetstransformasjon spisset av blockchain, ifølge rapporten.

Med transformasjonsfasen i horisonten, er Storbritannia, USA og Frankrike ledende innen implementering og distribusjon av blockchain, fant rapporten. Siden 2012 har USA investert mer enn 1 milliard dollar i blockchain-startups, noe som plasserer nasjonen i forkant av blockchain-løpet, ifølge rapporten.

For å levere et sterkt blockchain-program i ditt selskap la rapporten ut seks anbefalinger for å komme i gang:

  1. Finn ut om de trenger blockchain
  2. Vurder om selskapet er klart
  3. Forbered en strategi
  4. Mål og spore suksess
  5. Implementere sterk sikkerhetskontroll
  6. Oppnå standardisering

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Bare 3% av organisasjonene har distribuert blockchain i skala, mens resten av selskapene fortsatt eksperimenterer. - Capgemini, 2018
  • USA, Storbritannia og Frankrike har gjort de største fremskrittene innen blockchain-investeringer og implementeringer. - Capgemini, 2018

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com