Okta rangerer de mest populære og raskest voksende appene i bedriften

Gartner IT-symposium / Xpo 2019: Hvordan Zoom fremmer bedriftskulturendring En stadig økende mobil arbeidsstokk betyr at videokonferanser er viktigere enn noen gang. Slik fordeler det Zooms klienter og egne ansatte.

Den nyeste listen over Okta's raskest voksende apper i bedriften inkluderer de som alle ser ut til å bruke, for eksempel G Suite og Zoom, men den inkluderer også noen overraskende nykommere.

For første gang siden Okta begynte å rapportere om de raskest voksende appene i bedriften for seks år siden, inneholder listen over voksende apper og integrasjoner i rapporten seks data- eller sikkerhetsfokuserte verktøy.

Okta sin rapport bekrefter hva noen i teknologien vet: G Suite har fått trekkraft på Microsoft Office 365 og Atlassian Product Suite også fått grunn; to av de nye kunde-app-preferansene. På antall kundelister gjorde Lucidchart og GitHub topp 15 i år.

For aktive unike brukere ble Zoom og UltiPro med på listen.

"Den mest populære applisten har også utviklet seg, og inneholder nye konkurrenter blandet med noen av de samme selskapene år etter år, " sa Ming Wu, visepresident for data og analyse i Okta.

SE : Fuskark: Google Pixel-telefon (gratis PDF) ( TechRepublic )

Bilde: Okta

De mest populære appene, basert på antall kunder:

 1. Microsoft Office 365

 2. Salesforce

 3. Amazon AWS

 4. G Suite

 5. Atlassian Product Suite

 6. Slack

 7. Zoom

 8. Eske

 9. SAP er enige

 10. Cisco Meraki

 11. DocuSign

 12. Zendesk

 13. GitHub

 14. Dropbox

 15. Lucidchart

I 2018 fokuserte forretningsprioriteringer på sikkerhets- og samarbeidsapper, med seks av 10 apper som faller inn i disse kategoriene. Imidlertid, i 2019, de raskest voksende appene pluss prosent vekst, fokusert på big tech og sikkerhet. Fem apper som gjorde at listen ble første gang.

Snowflake, utvikler-favoritten Atlassian, Opsgenie og Splunk gjør første opptredener på den hurtigst voksende applisten. Okta's rapport vurderer om å lage listen med "raskest voksende app" korrelerer med selskapets suksess, og den siterer at nummer én-appene de siste fem årene har "gått til å gjøre store ting, sikre vekstkapital eller offentliggjøring: Slack (som holdt nummer én plassering to ganger), Zoom, Jamf og KnowBe4.

De raskest voksende appene:

 1. Snowflake (273%) - ny på listen i 2019

 2. Opsgenie (194%) - ny på listen i 2019

 3. Google Cloud Platform (108%) - ny på listen i 2019

 4. Splunk (102%) - ny på listen i 2019

 5. KnowBe4 (89%)

 6. Ser (86%)

 7. Jamf Pro (82%)

 8. Utsending (80%) - ny på listen i 2019

 9. Freshservice (77%)

 10. Zoom (76%)

Bilde: Okta

De mest populære utviklerverktøyene:

 1. Atlassian Product Suite

 2. GitHub

 3. PagerDuty

 4. Ny relikvie

 5. Datadog

 6. Statuspage

 7. Splunk

 8. Jenkins

 9. Sumo Logic

 10. Pingdom

Topp rangerte nisje-apper

Rapporten ser også på og rangerer apper for hotell og losji, nettbasert læring, HR-verktøy, transport på bakken (Uber topper listen, Lyft er ikke med på det, de fleste er leiebilselskaper), reiseplanlegging, bank og finans, og videokonferanserapper.

"Rapporten trekker virkelig frem hvor avhengig av teknologi den moderne virksomheten er, " sa Wu. I fjor var gjennomsnittlig antall apper per kunde 83. I år er det 88, og rapporten bemerker at 10% av kundene distribuerer betydelige 200 eller flere apper.

Cybersecurity-apper

Cybersecurity endres raskt, "det er en sky og mobil verden", erklærer rapporten, og legger til at den tradisjonelle omkretsen er borte, og at "folk er den nye omkretsen." Med nye apper kommer nye måter for selskapets sikkerhetsteam å beskytte kunder.

Bilde: Okta

I følge International Data Corporation er "verdensomspennende utgifter til sikkerhetsrelatert maskinvare, programvare og tjenester forventet å nå 106, 6 milliarder dollar i 2019, en økning på 10, 7% i løpet av 2018." Det gjennomsnittlige selskapet benytter mer enn 150 sikkerhetsfokuserte verktøy, og Okta konkluderer, basert på funn fra de siste fire årene, at det er en ny moderne sikkerhetsstabel som består av fire lag med sikkerhet, som den utpeker som:

 • mennesker (ikke bare med fokus på kontoer og legitimasjon, men fysisk sikkerhetsløsning)

 • enheter (inkluderer verktøy for sikkerhetsanalyse, endepunktstyring og sikkerhets- og sertifikathåndtering)

 • nettverk (sikre webgateway-verktøy, VPN-er og brannmurer, og proxy)

 • Infrastruktur (leverandører av innholdsleveringsnettverk, servertilgang og overvåking av infrastrukturverktøy)

Ved å bruke det mest populære verktøyet i hvert av de fire sikkerhetslagene, presenterer rapporten hvordan det vil se ut:

 1. mennesker: KnowBe4
 2. enheter: Jamf Pro
 3. nettverk: Palo Alto Networks Prisma Access (tidligere GlobalProtect)
 4. infrastruktur: New Relic

Okta sin rapport bemerket at selskaper er mer fokusert på å implementere andre sikkerhetstiltak enn passord (23 millioner offerkontoer ble hacket over hele verden, og det faktum at de to øverste passordene var "12345" og "qwerty" hjalp sannsynligvis ikke; 69% deling passord med kolleger, og 55% bruker ikke totrinnsvarsling på jobb). Det er en potensiell forvirrende økonomisk bekymring, med brudd på data som koster i gjennomsnitt 3, 9 millioner dollar (opp fra 2018). I 2019 ble gjennomsnittlig 25.575 poster kompromittert, og det tok 279 dager å identifisere og inneholde bruddet.

"Jeg er tydelig at det er et skifte mot datainnsamling, analyse og visualiseringsverktøy samt sikkerhetsverktøy i stedet for samarbeidsapper når det gjelder de raskest voksende teknologiene, " sa Wu. "Denne økningen i adopsjon av nettskyer og datasikkerhetsapper er et annet bevis poeng for hvordan SaaS-apper tilbyr bedrifter nye muligheter til å utnytte skydeevnen og ledelsesfordelene til skyen, med SaaS sikkerhetsapper som tilbyr nye muligheter."

Samarbeidsprogramvare

Det er en rystelse i samarbeidsområdet: bedrifter vender seg fra samarbeidssuiter og beveger seg mot relative nykommere som Slack og Zoom for å jobbe effektivt og produktivt.

C # og Java rangerer de mest populære verktøyene som brukes til å bygge kundeidentitetsløsninger. Okta spurte 100 kunder og 89% rapporterte å bygge tilpassede apper, og 81% rapporterte å ha et programutviklingsteam på ansatte. Rapporten fant at selskaper baker apper for god innsats i strategier for sosial påvirkning, og overraskende 70% sa at frivillighetsaktiviteter sannsynligvis vil øke bedriftsmoralen mer enn selskapets sponsede happy hours.

Fremtiden til apper

Okta sin rapport konkluderer, "Skriptet er i endring. Datahåndteringsverktøy er i sentrum. Utviklerverktøyer beveger seg ut fra vingene og inn i søkelyset. Sikkerhetsverktøy er som sprettere som dukker opp ved hver dør og vindu. App-adopsjon vokser over hele når kundene blir best-of-breed apps største fans. Bak kulissene er brukere avhengige av bedrifts- og personlige apper for å få jobben gjort. Det er en fullsatt scene for apper og verktøy, og showet har et langt løp foran den."

Okta brukte data fra 7.400 kunder og mer enn 6.500 integrasjoner i sky, mobil og webapp for å utarbeide rapporten.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com