NVIDIA viser frem autonom tech for kort og roboter på CES 2020

NVIDIAs Pegasus AI-brikke kan autonome kjøretøy NVIDIAs nye Pegasus-brikke lover å levere selvkjørende avgifter innen 2018. Alison DeNisco fra TechRepublic beskriver den nye plattformen, og hvorfor selvkjørende biler kunne komme raskere enn forventet.

NVIDIAs utvalg av CES 2020 har spillmaskinvare og programvare, men selskapet viser også sitt engasjement for GPU-drevet kunstig intelligens (AI) verktøy for autonome kjøretøyer og roboter.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Spillfunksjoner som strålesporingsteknologi, nye 360Hz-skjermer designet for esports og andre generasjonsspillprodukter er tilgjengelig for forbrukere å sikle over, men det er langt større sannsynlighet for at bedriftsledere blir fascinert av den autonome teknologien NVIDIA viser seg.

To av NVIDIAs ledere i autonom programvare er to produkter: NVIDIA Isaac, dens plattform for utvikling av robotikk, og DRIVE AGX Orin, den siste komponenten i NVIDIAs programvaredefinerte automatiserte kjøretøy (AV) -plattform.

All dekning av TechRepublic CES 2020 (TechRepublic)

NVIDIA DRIVE: En ny bølge i samarbeid med maskinlæring?

DRIVE, NVIDIAs AV-plattform, har eksistert i noen tid, men to store utbygginger i plattformen gjør den til en stor aktør i det voksende AV-markedet.

Først opp er den nylige kunngjøringen av DRIVE AGX Orin, en ny plattform basert på Orin system-on-a-chip (SoC). Orin er angivelig syv ganger raskere enn NVIDIAs siste SOC, Xavier. Orin ble designet med AV-er i tankene, og er en del av en skalerbar plattform som NVIDIA skal rulles ut i kjøretøy som starter i 2022.

NVIDIA DRIVE er en ende-til-ende-plattform, noe som betyr at den er bygd for datainnsamling, modelltrening, simuleringer og læring i den virkelige verden. Alle dataene som samles inn av DRIVE, brukes til å bygge modeller som kan modifiseres for å passe OEM-behov, og mange OEM-er, som Mercedes-Benz, Volvo og Uber, bruker allerede den.

Her kommer den andre store AV-kunngjøringen: NVIDIA åpner plattformen for alle AV-selskaper og prøver å bygge et "federated learning" -system som vil gjøre NVIDIA DRIVE til en av de smarteste, mest velmodifiserte AV-plattformene som er tilgjengelige.

CES 2020-dekning fra CNET (CNET)

De ferdigtrente modellene som er tilgjengelige i NVIDIA DRIVE, som er tilgjengelige fra NVIDIA-skyen til DRIVE-kunder, vil nå inkorporere data fra alle kunder som deltar i det delte læringssystemet. Privat data vil forbli privat, slik at selskaper ikke trenger å bekymre seg for at forretningshemmeligheter blir stjålet, men de viktige erfaringene fra forskjellige modeller vil alle flyte inn i et stort lager av AV-kunnskap.

Hvis det fungerer, kan det være et stort skritt fremover for å lage et delt AV-system som fungerer sammen for å gjøre veiene tryggere og automatiserte kjøretøy smartere.

NVIDIA Isaac på skjermen

NVIDIA kunngjorde nye funksjoner i Isaac Robotics dev-settet i midten av desember, og det kommer til å vise disse funksjonene på CES.

Inkludert i den nylige utgivelsen er funksjoner som 3D-posisjonsestimering, 2D menneskelig positurestimering, Isaac Sim (et virtuelt treningsmiljø) og et overføringslæringsverktøy som vil gi trente modeller muligheten til å tilpasse seg ny maskinvare.

Flere Isaac-drevne roboter vil være utstilt på CES 2020, inkludert en autonom rullestol fra WHILL (en innovasjonsvinner fra CES 2019), en flygende sikkerhetsdrone for hjemmet, Toyota T-HR3 humanoid-partnerrobot og andre.

NVIDIAs produkter vil vises på sin CES-messe, mens roboter som bruker programvaren vil vises på partnerboder i hele showet.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com