Nytt Uber-initiativ kan gjøre det lettere for eldre å få tilgang til helsetjenester

5 måter å gjøre det enklere å ri Populære tjenester som Lyft og Uber gjør det enkelt å finne en tur. Her er fem måter å gjøre prosessen enda enklere.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Uber samarbeider med helseorganisasjoner for å gi pasienter pålitelig transport til og fra legeavtaler.
  • Initiativet kan hjelpe eldre og de uten pålitelig transport lettere å få tilgang til helsetjenester.

Uber kjemper transportbarrierer for helsetjenester ved å slå seg sammen med helseorganisasjoner for å gi pasienter pålitelig transport til og fra avtaler, kunngjorde selskapet torsdag.

Uber Health lar helsepartnere og omsorgspersoner bestille turer for pasienter som kanskje ikke er i stand til å kjøre bil, eller som kanskje ikke har egen pålitelig transport, heter det i pressemeldingen. Initiativet kan hjelpe underserverte befolkninger til å få tilgang til helsevesenet de trenger.

Omtrent 3, 6 millioner amerikanere, inkludert nesten 1 million barn, savner legeavtaler hvert år fordi de ikke har pålitelig transport, ifølge en rapport fra Community Transportation Association.

Ved hjelp av et dashbord vil helsepersonell kunne bestille turer for pasienter opptil 30 dager i forveien, slik at transport kan planlegges når det er behov for oppfølgingsavtaler, heter det i utgivelsen. En omsorgsperson kan administrere ritt for flere personer på samme dashbord, samt se faktureringsuttalelser. Det er uklart hvem som vil være ansvarlig for kostnadene for turen.

Initiativet kan også være nyttig for å skaffe turer for mennesker uten smarttelefoner som ikke har tilgang til Uber ride-appen. Flere sårbare lokalsamfunn, spesielt eldre, har kanskje ikke tilgang til en smarttelefon eller vet hvordan de bruker appen på egenhånd. I stedet fungerer all Uber Healths kontakt med pasienten via tekstmelding.

Initiativet kan føre til at andre teknologigiganter ser på hvordan deres produkter eller tjenester kan brukes til å hjelpe mennesker, inkludert de som kan være utenfor det typiske markedet.

Andre teknologiselskaper har allerede begynt å bruke teknologi til fordel. For eksempel kunngjorde AT&T planer om et dedikert nettverk for første svarere, spesielt de i mindre sammenkoblede områder, i desember. I november la programvareselskapet Hc1 planer om hvordan de skulle bruke kunstig intelligens og big data for å bekjempe opioidepidemien.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com