Ny test vil vise utviklere hvor dyktige de er i et kodespråk

Dette er de beste programmeringsspråk hver utvikler bør lære Lær disse syv programmeringsspråk hvis du vil lande en jobb innen tech, sier Alison DeNisco Rayome fra TechRepublic.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Et nytt partnerskap mellom Pluralsight og Stack Overflow vil tillate utviklere å demonstrere sin erfaring, karrierehøydepunkter og teknologikompetanse ved å vise Pluralsight IQ i Stack Overflow Developer Story.
  • Det nye Pluralsight IQ-verktøyet hjelper utviklere med å måle sitt kunnskapsnivå, og motta en Pluralsight IQ for populære programmeringsspråk som Angular, C #, JavaScript og Python.

Vil du vise programmeringsferdighetene dine til arbeidsgivere og jevnaldrende? Et nytt partnerskap mellom enterprise-teknologilæringsplattform Pluralsight og online utviklersamfunn Stack Overflow vil tillate utviklere å vise frem sin erfaring, karrierehøydepunkter og teknologikompetanse på Stack Overflow Developer Story med et gratis verktøy som heter Pluralsight IQ.

Utviklere og andre teknologer kan bruke så lite som fem minutter på å svare på 20 spørsmål for å måle sitt kunnskapsnivå i populære programmeringsspråk, inkludert Angular, C #, JavaScript og Python. Resultatene deres vil produsere et bekreftet Pluralsight IQ-nummer, som kan deles på deres Developer Story med en tidsstempel for å demonstrere relevans.

Mens ansettelseslandskapet for utviklere forblir konkurransedyktig, kan det å vise frem ferdighetene dine på en stor plattform potensielt hjelpe deg å få mer oppmerksomhet og netto en høyere lønn.

Siden første verktøyet ble lansert på Pluralsight i september 2017, har brukerne tatt mer enn 700 000 Pluralsight IQ-vurderinger, ifølge en pressemelding.

"Pluralsight og Stack Overflow er begge dedikert til å hjelpe utviklere å lære, dele kunnskapen sin og nivå opp, " sa Joel Spolsky, medgründer og administrerende direktør i Stack Overflow, i utgivelsen. "Utviklere kommer til Pluralsight for å utvikle kjerneferdigheter og deretter gå til Stack Overflow for akkurat tidsnok kunnskap. Dette samarbeidet gjør det enkelt for utviklere å vise frem ferdighetene sine og fremme karrieren."

Pluralsight IQ representerer den første og eneste tredjeparts ferdighetsvurderingen som er arrangert på Stack Overflow, konstaterte utgivelsen. Mer enn 60 vurderinger er foreløpig tilgjengelige, og kan hjelpe teknologer med å vise ferdighetene sine bedre og komme inn i det alltid skiftende utviklermiljøet.

Programvareutvikling er et dynamisk felt der nye programmeringsspråk, rammer og teknologier kan leve og dø i løpet av få år. Sånn sett må utviklere stadig lære nye ferdigheter for å forbli relevante. For å lære hvilke språk som mest sannsynlig vil hjelpe utviklere å få en jobb i 2018, klikk her.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com