Ny rapport kaller London og Silicon Valley som verdens viktigste knutepunkt for innovasjon

Hvordan legge grunnlaget for å bli en smart by TechRepublic's Jason Hiner snakket med Ted Smith, administrerende direktør i Revon Systems, om første skritt byer kan ta mot å bli smartere og mer effektive.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

London og Silicon Valley er to av verdens største innovasjonsdestinasjoner, ifølge Quids rapport om innovasjonskartlegging som ble utgitt på fredag. Begge lokasjoner har den største teknologiske oppstartsveksten, og investerer også mest tid og forskning på å utvikle nyskapende teknologier, heter det i pressemeldingen.

Disse to tech-knutepunktene skaper en vei for innovative nystartede teknologier, med nesten halvparten (47%) av alle nystartede selskaper i USA bosatt i Silicon Valley. I tillegg dypper London i syv av de raskest voksende teknologisektorene over hele verden: MedTech, Fintech, kunstig intelligens (AI), spill, AdTech, cybersecurity og smarte byer, heter det i utgivelsen.

Spesielt Silicon Valley har alltid dominert oppstartsmarkedet og mottatt mer enn $ 110 milliarder i risikokapital og private equity-midler til bevegelsen, heter det i utgivelsen. London har også vist sin styrke, og hentet inn 34, 2 milliarder dollar i vekstkapital, som er mer enn tre ganger så mye som finansieringen av andre teknologiske knutepunkter som Paris, Berlin og Tel Aviv har mottatt, la løslatelsen til.

Mengden nye patentsøknader begge steder har økt de siste syv årene i alle sju sektorer, heter det i utgivelsen. I 2018 overskred det totale antallet patenter fra både London og Silicon Valley allerede 700 - et antall som har økt med 500 de siste fem årene, heter det i utgivelsen.

"London og Silicon Valley leder an i å generere banebrytende ideer og skape verdensslagende selskaper innen kunstig intelligens og MedTech, " sa Rajesh Agrawal, Londons varaordfører for virksomhet, i utgivelsen. "Suksessen til våre teknologisamfunn er bygget på de delte verdiene om åpenhet og mangfold, så det er viktig at vi fortsetter å samarbeide for å oppmuntre til flyt av virksomhet, talent og investeringer mellom våre to regioner."

London og Silicon Valley er også vertskap for de raskt voksende AI- og maskinlæringssamfunnene, sier utgivelsen, et tempo som har gått utover Berlin, Paris og Tel Aviv de siste ti årene.

Hvis forretningsfolk ikke trodde at AI oversvømmet virksomheten allerede, har AI representert 31% av alle innovasjonspatenter som er innlevert i løpet av de siste fem årene.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Silicon Valley og London er de to største knutepunktene for innovasjon og tech-start-ups. - Quid, 2018
  • Begge lokasjoner er avansert teknologiutvikling, spesielt i AI, som overgår innovasjonshastigheten på andre store teknologiske steder som Berlin, Paris og Tel Aviv. - Quid, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com