Ny eBay-plattform som bruker AI for å muliggjøre bildesøk og intern innovasjon

Kunstig intelligens: Hva bedriftsledere trenger å vite Brandon Vigliarolo forklarer hva kunstig intelligens egentlig er, og hvordan bedrifter kan implementere AI.

Mange av de største teknologiselskapene som Google, Facebook og Amazon har innsett verdien av å lage sine egne AI-plattformer for både interne og kundevender tjenester.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Facebooks FBLearner Flow hjelper nettstedet på sosiale medier med å filtrere ut krenkende innlegg, mens Ubers Michelangelo gir brukerne tidspådommer for matleveranser.

For å følge med i konkurransen har eBay avduket sin AI-plattform, Krylov, som har gitt selskapet et bredt spekter av nye muligheter, fra forbedrede språkoversettelsestjenester til søk med bilder.

I et blogginnlegg diskuterte eBay’s Sanjeev Katariya, visepresident og sjefsarkitekt for eBay AI og plattformer, og Ashok Ramani, direktør for produktstyring, datamaskinvisjon, natur- og språkbehandling, opprettelsen av Krylov og hvordan det har endret ting både på eBay og for brukere av nettstedet.

"Med datamaskinsyn drevet av eBay sin moderne AI-plattform, hjelper teknologien deg med å finne elementer basert på klikk på kameraet eller et bilde. Brukere kan gå inn på eBay-appen og ta et bilde av det de leter etter og innen millisekunder, plattformen overflater elementer som samsvarer med bildet, "skrev Katariya og Ramani i desember.

"Brukeren har ikke bare aktivert datorsynteknologi, men de har også utnyttet noen avanserte AI-funksjoner, inkludert dyp læring, distribuert trening og inferencing. Datasynsalgoritmen går gjennom mer enn en halv milliard bilder og eBay's 1, 4 milliarder oppføringer for å finne og viser deg de mest relevante oppføringene som er visuelt like. "

Kunstig intelligens: En bedriftsleders guide (gratis PDF) (TechRepublic Download)

Arbeidet med å lage Krylov, som er oppkalt etter den berømte matematikeren Nicolai Krylov, utviklet seg over tid da eBay begynte å gjøre rede for alle dataene og hvordan de var nyskapende, sa de.

I følge Katariya og Ramani bruker dataforskere på eBay nå Krylov til å utføre tusenvis av modelltreningseksperimenter per måned som spenner over en rekke AI-brukstilfeller, inkludert datamaskinvisjon, naturlig språkbehandling, merchandisinganbefalinger, kundetilpasning, selgerprisveiledning, risiko, tillit, leveringsanslag og mer.

Dataforskere på eBay pleide å bruke uker og måneder på å bygge modeller for å teste nye funksjoner for nettstedet, og kaste bort tid, penger og energi på prosesser som måtte påskyndes og strømlinjeformes, sa de.

Krylov har gjort det mulig for eBay’s forskere å automatisere modelltrening og distribuere modellene over individualiserte eller en vanlig slutning som plattform på dager i stedet for måneder.

Plattformen brukes nå til å forbedre eBay sitt anbefalingssystem og aktivere kraftige bildesøkfunksjoner som har åpnet for en helt ny aveny for hva slags søk brukere kan utføre. Shoppere kan nå bare laste opp et bilde av hva de vil og bla etter lignende elementer.

Selskapet sier at det har troves av data, og Krylov lar eBay utnytte kraften i informasjonen deres, slik at de kan utvikle seg for å hjelpe brukerne bedre.

Med Krylov har eBay’s forskere tilgang til Notebooks, Tensorflow, PyTorch og H20, samt muligheten til å trene modeller som BERT eller ResNet i skala.

"Krylov lar våre AI-team maksimere kraften i de enorme lagringene av data, både batch og sanntid, som eBay har. Hvis du tenker på data som drivstoff for kunstig intelligens og maskinlæring, er Krylov det sofistikerte kjøretøyet som drives av det drivstoffet, ”skrev Katariya og Ramani.

De sa at AI-plattformen har vært nøkkelen for eBays maskinoversettelsesteknologi, en betydelig bidragsyter til å muliggjøre handel over landegrensene, som utgjør nesten 60% av eBay sine internasjonale inntekter.

I et intervju sa Katariya at et enhetlig kjerneteam for AI-initiativ ble opprettet for å lede spissen for initiativet, og gruppen inkluderte ansatte som jobber på AI-plattformen, så vel som andre som jobber med maskinvare, nettverk, lagring og datatjenester.

Plattformen fikk også en enorm mengde innspill fra alle deler av eBay som kunne dra nytte av Krylov, inkludert avdelinger som jobber med ingeniørfag innen annonser, datamaskinvisjon, NLP, risiko, tillit og markedsføring.

"Vi hadde så mange ingeniører og forskere i hele selskapet som trengte hjelp med å lage modeller og skyve ut modellene sine til produksjon. Vi trengte en fullstendig lukket loop på livssyklusstyring av maskinlæringsalgoritmer som var åpenbare. Vi trengte en enhetlig AI-plattform for å virkelig bringe dataforskere og ingeniører, moduser og ledelseseksperimenter alle sammen, "sa Katariya.

Han la til at etableringen av Krylov brakte forskere og ingeniører og plattformbyggere og var organisert gjennom kjerneteam så vel som maskinlæringsstipendsprogrammer.

Katariya sa at hvert medlem av teamet jobbet for å utdanne hverandre, dele kode og bygge det ut med kvalitet.

"Hvis jeg ser tilbake på hvordan vi har kommet, er jeg super stolt av samarbeidet, åpenheten, den interne open source og hvordan opplæringen og utdanningen har gått utover for å bygge en virkelig kraftig plattform som er global og tar for seg omfanget av eBay, "sa han.

"Krylov tok en stund å bli gammel, men målet var klart, at det var å sikre at ingeniørene og forskerne våre over hele kloden, uansett hvor de var, var i stand til å få tilgang til riktig data til rett tid, det være seg tids- eller batchorienterte datasjøer eller datavarehus eller transaksjonsdata på en programmatisk måte. "

Katariya bemerket den enorme datamengden eBay har på hendene, og fremhevet nettstedets 1, 4 milliarder oppføringer, 190 markeder og 183 millioner brukere.

Krylov er nå kraftig nok til å fungere som ryggraden i eBays system for reklame, merchandising, anbefaling og personalisering.

Katariya forklarte at eBay's datamaskinvisjon nå er bygget på toppen av Krylov, slik at den kan ta inn bilder og utføre objektgjenkjenning eller objektdeteksjon. Dette gjør det mulig for sin plattform å kombinere bildesøk med tekstlig søk for å komme opp med sammenhengende rangeringssystemer.

"Som alle foreldre er jeg veldig stolt av det vi har kunnet oppnå med Krylov. Det er ganske betydelig fremskritt i å bygge en plattform av denne art fordi det er en polyglot, du kan programmere på flere forskjellige språk, " Katariya sa.

"Det er veldig unikt i hvordan vi bygde det. Det er helhetlig. Selve konstruksjonen ble bygget med mangfold og diversifisering i tankene. Noe som har resultert i en utrolig kraftig plattform."

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com