Ny databeskyttelsesfunksjon for skytjeneste

Amazon Web Services (AWS) portefølje blir raskt mer enn en rask lesing. Nye funksjoner som Virtual Private Cloud og forbedringer av funksjoner som tofaktorautentisering blir raskt utgitt, men er bare toppen av isfjellet. AWS kunngjorde nylig muligheten til å utføre øyeblikksbilder på Elastic Block Store (EBS) til Amazon Simple Storage Service (S3) skyen. Før jeg hopper inn hva det virkelig betyr, la oss identifisere disse komponentene, da dette er avgjørende for å få et konsept av hvordan skyløsninger kan fungere for deg.

EBS-skyen er et lagringstilbud som er assosiert med Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) -forekomster. En EC2-forekomst er noe de fleste “murstein og mørtel” IT-administratorer er kjent med, som oftest en server som Windows Server 2003 eller noe Linux-tilbud. Disse EC2-forekomstene har et lagringsbehov, og at lagring oppbevares i EBS-skyen. S3-skyen er en lagringsressurs som ofte nås via en API eller direkte gjennom andre skyer. Er du med meg så langt? Bra fordi her er det det blir kult.

Den nye stillbildefunksjonen i disse tilfellene gjør det mulig å sende øyeblikksbildet til S3-skyen. Dette betyr at EC2-serverforekomsten som kjører på en EBS-lagringssky kan få øyeblikksbildet sendt til S3-skyen. Dette tilsvarer effektivt en skyforening, om enn i Amazon-familien. Etter min mening er dette et stort skritt fremover i å bygge legitime saker for bruk av skyløsninger for tradisjonelle IT-butikker som flørter med å gå til en skyløsning.

Det er ganske enkelt å bruke stillbildefunksjonaliteten til EBS-volumet. Som en primer er det viktig å forstå at et EBS-volum er festet til en kjørende EC2-instans som ekstra lagring. Et EBS-øyeblikksbilde er ikke analogt med et øyeblikksbilde av virtuell maskin som tar hele arbeidsmengden på et tidspunkt. EBS-stillbilde brukes på et volum som er festet til en EC2-forekomst, som vist i figur A. Figur A

Klikk på bildet for å forstørre det.

Øyeblikksbilder av EBS-volum sendes til Amazon S3-skyen når de brukes. Lagringskostnadene er priset litt forskjellige for de to tilbudene. EBS er $ 10, 00 per tildelt GB per måned og $ 0, 10 per 1 million I / O-forespørsler per måned. S3-lagring er priset til $ 0, 15 per måned per GB, og det er prisoverføringsnivåer for data samt avgifter per forespørsel som er beskrevet her.

Rør skybilder av interesse litt interesse? Jeg synes det burde være det. Dette nye området gir raskt funksjonalitet og komfort til ideen om å legge et teknologisk fotavtrykk i skyen. Del kommentarene nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com