MWC19 Los Angeles: Hvordan skalere IoT-løsningene på riktig måte

MWC19 Los Angeles: Hvordan skalere IoT-løsningene på riktig måte IoT-løsningene er kraftige uavhengig av hverandre, men den reelle verdien kommer fra å skalere teknologien riktig for en organisasjon.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

TechRepublic's Macy Bayern snakket med Kiva Allgood, sjef for Internet of Things hos Ericsson, på Mobile World Congress 2019 i Los Angeles om hvordan skalere bruken av IoT-enheter. Følgende er et redigert utskrift av samtalen.

Kiva Allgood: Hvilke IoT-løsninger er mest populære? Jeg pleier å snu det spørsmålet mer rundt, hvilke resultater ser bedrifter etter og i hvilke bransjer driver egentlig digital transformasjon?

Sikre IoT i din organisasjon: 10 beste fremgangsmåter (gratis PDF) (TechRepublic)

Jeg tror de industrielle aktørene først og fremst er det. De forstår hva økning i produktivitet betyr. Så de leder definitivt flokken når det gjelder å forstå hvordan teknologi kan løse problemene deres. Enten det er å sette sensorer i hele fabrikken, eller om det er å automatisere visse ting som beveger seg over hele fabrikken og spore og spore. Men det har vært mye innovasjon i industrirommet.

Skalerbarhet er et av de viktigste spørsmålene jeg får hele tiden. Jeg sier ofte at du først må kjøre for interoperabilitet, og så må du kjøre for standardisering, og så får du skalerbarhet. Et av våre mål innen Ericsson er å gjøre tilkoblingen enkel. Og når du snakker om mobiltelefonforbindelser, er det mange ganger vanskeligere mange ganger. Eller du har kanskje allerede distribuert en hel haug wifi-sensorer.

Hvordan jobber vi heterogent for å kombinere de forskjellige teknologiene sammen for å få den ultimate løsningen for bedriften? Vi må gjøre en bedre jobb. Noe av det vi fokuserer på hos Ericsson er å gjøre det enkelt for fabrikker å bruke innebygd Universal Integrated Circuit Card (EUICC) eller i det minste noe teknologi fra fabrikkgulvet. Så kan de sende produktet hvor som helst i verden og koble til. For oss er det veldig viktig å gjøre det så enkelt.

Jeg tror skalerbarhet kommer med resultatet. Jeg sier alltid at vi kobler resultater. Vi kobler ikke ting. Det jeg mener med det, er at hvis du bare bruker en teknologi for å teste den, for å se om den vil fungere, vil det vanligvis ikke resultere i nok verdi til å gjøre det skalerbart.

Hvis du virkelig er fokusert på å løse et problem, igjen, enten det er å øke produktiviteten, redusere feilene, eller bruke droner for videoanalyse, mange forskjellige brukssaker - hvis du er fokusert på utfallet og deretter tar det tilbake til ned til overskuddet og tapet, det er vanligvis slik du får skalerbarheten.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com