MWC19 Los Angeles: Hvordan digital transformasjon påvirker butikkopplevelsen

MWC19 Los Angeles: Hvordan digital transformasjon påvirker butikkopplevelsen i detaljhandelen. Opplevelsesopplevelsen transformerer seg digitalt, og detaljister må hoppe om bord for å være konkurransedyktige.

TechRepublics Macy Bayern snakket med Mary Clark, hovedproduktansvarlig og CMO for Synchronoss, på Mobile World Congress 2019 i Los Angeles om digital transformasjon og dens effekter på detaljhandelen. Følgende er et redigert utskrift av samtalen.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Mary Clark: Det pleide å være at jeg hele tiden skulle til en butikk for å kjøpe noe. Fremkomsten av Amazon og muligheten til å slå opp noe på nettet og e-handel i seg selv har utviklet seg i en slik grad at nå en murstein-mørtel-opplevelse helt må endres, og den må endres på en måte som å fortsette å tiltrekke seg hos forbrukere, men de må også endre måten de helt samhandler med deg på. Deres engasjementstrategier når det gjelder hva er deres tilstedeværelse på nettet? Hva er appens tilstedeværelse? Vi ser på noe som heter RCS-teknologi. Det vi snakker om egentlig er samtalehandel der implementering av en ny meldingsplattform, for eksempel, vil få en dramatisk endring i måten vi samhandler med merkevarer på.

Digital transformasjon: En IT-pro-guide (gratis PDF) (TechRepublic)

Hvis en helt ny butikk identifiserer seg selv som en murstein og mørtelbutikk som ikke kan gjøre det lenger. De må tenke på, "Hva er mitt forhold til deg som individ? Og hva er teknologiene jeg skal bringe for å få den opplevelsen og at forholdet til deg virkelig er en-til-en og relevant ? Og ting som RCS, ting som måten vi endrer på bare hele det digitale samspillet med deg. " Så opplevelsen i butikken er så sømløs og friksjonsfri som mulig. Hvordan er det konkurransedyktig og konstant du får verdi for dollar som hever muligheten for forbrukeren til å få den verdiutvekslingen? Dette er strategier som som detaljhandel, som forhandler, de må gå utover og skyve ut av konvolutten til virkelig deres komfortsone og omfavne teknologi.

Jeg nevnte RCS, så Rich Communications Systems er hva det er. Jeg tenker på å ha en app på telefonen min som er alt: Det er vennene mine, og det er også merkene jeg samhandler med hele tiden, alt på ett sted. Jeg planlegger å si at to, tre, fire år vi kunne se på en omstendighet der jeg stadig kommuniserer med merker som jeg vil, de gir meg verdi, de anerkjenner mine interesser og preferanser, og de er designer nesten for meg som en forbruker. Det er slutttilstanden vi må komme oss til og teknologiene som kommer til å bære nå gjennom digital transformasjon og undersøkelsen av en ekte forbrukerreise gjennom og utnytte det jeg egentlig er, det som oftest blir omtalt som samtale handel kommer virkelig til å være der vi havner. Det vil være der forbrukeren endrer ansiktet til detaljhandel, bare på grunn av måten vi som enkeltpersoner ønsker å bli behandlet på.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com