MWC Americas 2018: Hvordan 5G vil muliggjøre teknologier som smarte bikuber til fjernkirurgi

MWC Americas 2018: Hvordan 5G vil gjøre det mulig for teknikk som smarte bikuber til fjernkirurgi På MWC Americas 2018 snakket TechRepublic med Ana Tavares Lattibeaudiere, leder for Nord-Amerika for GSMA, om flere innovative teknologier som demonstrerer potensialet for 5G-tilkobling.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Flere innovative teknologier demonstrerer 5G-tilkoblingspotensial, og GSMAs Ana Tavares Lattibeaudiere snakket med TechRepublics Teena Maddox om det.

"I år viser showet mange demonstrasjoner på 5G. Det er virkelig å bringe det til live, hva det betyr for brukeren, " sa Lattibeaudiere. "Her i Innovation City, for eksempel, har vi en bikube som er koblet til sensorer for temperatur og luftfuktighet, for å sikre at bønder kan kontrollere bikuber selv om de er på avsidesliggende steder. Vi har en AI smart kjøreapplikasjon. Og de fleste viktigere, jeg tror vi viser at det ikke bare handler om video, men om alle tingene som kommer til å bli sammen, mobil identitet. For å muliggjøre en fremtid som er trygg og muliggjør differensiering av tjenester.

"Så la meg fortelle deg litt mer om hva det betyr for brukeren. 5G vil absolutt muliggjøre raskere video og mer - mindre ventetid og mer kvalitet på video. Så når det gjelder smarte biler, for eksempel. Vi har her en flott demonstrasjon av et selskap som gjør Cloud-basiskartlegging, slik at du kan gjøre infrastrukturprosjekter og planlegge - ha en plan for en by på en måte som vil muliggjøre smart kjøring, smarte biler - kanskje kjørefrie biler i framtid.

"Vi har også ganske mange ting i utstillingsgulvet som du vil se hva det betyr for brukeren, for eksempel, live sport. 5G vil gjøre det mulig for deg å kunne ha liveidrett i en helt annen opplevelse. Et annet område som er ganske interessant er fjernkirurgi. Jeg vet at det virker veldig ute i fremtiden. Men vi har mange steder der vi ikke har leger som kan utføre visse operasjoner. Så vi aktiverer noen av maskinene vi har i dag som kan kontrolleres av leger fra et stykke. Lav latenstid vil definitivt gjøre det mulig.

"Jeg er også ganske spent på at vi demonstrerer her, et flott skritt inn i sikkerhet og muliggjør digital autentisering i fremtiden. GSMA har jobbet med transportører over hele verden for å distribuere en felles måte, et felles API for mobil identitet og USA transportører kunngjorde i går, at de ville ha her, en demonstrasjon av produktet de hadde tenkt å lansere.Det lar deg eliminere brukernavn og passord, og kunne bruke telefonen din til å autentisere når du blir medlem av en sosial app, og bli med en e-handelsplattform som gjør et kjøp. Autentisere deg i bedriftssystemet. Alle de tingene som i dag har de fleste Excel-regneark eller en bærbar PC som har 19 noe passord, vil kunne administreres fra en enkel smarttelefonapp i fremtiden ."

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com