Mobilnyheter: Apple selger 1,7m, Verizon for å få iPhone, Pepperkaker på vei

Juni var en helt sprø måned på mobilområdet. Vi har sett to høyprofilerede lanseringer (HTC EVO 4G og Apple iPhone 4), noen store produktannonser (Droid X) og hadde massevis av ting som gikk galt for alt dette. Det ser ut til at hastighet til markedet styrker kvalitetssikring i løpet av å skape den største, dårligste mobile enheten på planeten.

Verizon Wireless for å skaffe iPhone i januar

Bloomberg rapporterer at AT & T's eksklusive på iPhone snart er over. Verizon forventes å gjøre enheten tilgjengelig for sine 93 millioner amerikanske kunder i januar. Det er ikke flere detaljer akkurat nå, men Bloomberg hevder to kilder nær avtalen har bekreftet den.

Siden Bloomberg-kunngjøringen er det ytterligere spekulasjoner i blogosfæren om at Verizon iPhone vil være et 4G-håndsett som skal kjøres på transportørens nye LTE-nettverk.

Hvis det er sant, vil dette være en enorm gevinst for Apple og Verizon-kunder som har tålt disse ryktene de siste 18 månedene.

Apple selger 1, 7 millioner iPhones på tre dager

OK, så alle visste at iPhone 4-lanseringen kom til å bli enorm. Forhåndsbestillinger ba både AT&T og Apples systemer på kne, men jeg vet ikke at noen forventet at Apple ville flytte 1, 7 millioner iPhones på bare tre dager.

Dette tallet var mye høyere enn det ville ha vært hvis Apple ikke hadde endret oppdateringsberettigelsesdatoen for hundretusener av kunder. All Things Digital rapporterte at 77% av tidlig iPhone 4-salg var oppgraderinger fra nåværende kunder.

Steve Jobs sier at du holder iPhone feil

Mens salgstallene ikke var listet over, ble lanseringen av iPhone 4, som ville dominere nyhetene med historier om lange linjer og folk som campet utenfor butikker, beskjeftiget av en rekke problemer.

Enten det var en del av Apples plan eller en FedEx-feil, ble forhåndsbestillinger av iPhone 4 levert et døgn eller mer i forkant av offentlig lansering. Dette ga kundene en sjanse til å leke med den nye enheten, og dessverre for Apple, finne noen ganske alvorlige feil, inkludert gule flekker på skjermen, problemer med nærhetssensor og mottaksproblemer med den nye antennen Steve Jobs spionerte ved iPhone 4 kunngjøringen tilbake i April.

Antennespørsmålet viste seg å være det mest plagsomme fordi det påvirker evnen til å ringe. Kunder fant ut at ved å holde iPhone i venstre hånd (med huden din i metallantennen som pakker kanten av telefonen), fikk 3G-signalet til å falle helt ut.

Videoer og kommentarer oversvømmet sosiale nettverk, og Apple fant seg i å gjøre skadekontroll på lanseringsdagen. Da Apple til slutt svarte på antennespørsmålet, hadde Steve Jobs en enkel løsning; sa han til iPhone 4-eiere at de ikke hadde den feil, og at det ikke er noe mottaksproblem. Apple anbefalte også at kundene plukket opp en kofangertaske på $ 30, som raskt ble utsolgt, for å unngå å berøre antennen.

Senere i uken ble Apples interne kundeserviceskripter lekket. Skriptene beskriver prosedyren som kundeservicerepresentanter skal følge når du snakker med kunder med antenne- og mottaksproblemer. Representanter blir bedt om å ikke tilby gratis støtfangersaker til kunder; I stedet skal de forklare kunden at alle telefoner har mottaksproblemer, avhengig av hvordan du holder dem.

Forvent at denne historien vil fortsette å spille ut de neste ukene.

Pepperkaker kommer til avanserte Android-enheter i oktober

Detaljer om 3.0-versjonen av Android-operativsystemet Android kom frem denne uken. "Pepperkaker", som det vil bli kjent, kommer bare til å være tilgjengelige på avanserte enheter. Minimumspesifikasjonene for Gingerbread inkluderer en 1 GHz CPU, 512 MB RAM og minst en 3, 5 "skjerm. Det vil også støtte opp til en 1280x760 skjermoppløsning. Pepperkaker skal også gi et helt nytt brukergrensesnitt.

For mindre kraftige Android-enheter ser det ut til at Android 2.1 eller 2.2 vil være slutten på oppgraderingslinjen.

Pepperkaker forventes lansert i midten av oktober.

Få tips og nyheter om smarttelefoner i innboksen din TechRepublic Smartphones nyhetsbrev, levert hver torsdag, inneholder tips om hvordan du distribuerer og administrerer smarttelefoner i bedriften, produktanmeldelser, nyhetsoppdateringer, fotogallerier og mer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com