Millennials flytter mest for arbeid, mer enn halvparten av sin egen krone

De 5 beste (og verste) byene for kvinnelige gründere Tatt i betraktning sikkerhetsvurderinger, faglige ressurser og markedsstørrelse, er dette de byene kvinnelige gründere bør flytte til og unngå, ifølge Fitsmallbusiness.

Den viktigste grunnen til at amerikanere flytter er for en ny jobb, fant en Hire a Helper-rapport. Imidlertid er det sannsynlig at millennials flytter av denne grunn, med 41% som siterer en ny jobb som motivasjon for flytting. Rapporten fant at baby boomers (27%) og Gen Xers (29%) i stedet siterte en "ny start" som hovedårsaken til å flytte.

Rapporten kartla nesten 1000 amerikanere for å finne ut hvorfor folk opprører livet for å flytte til et nytt sted. Mens jobber er den viktigste grunnen til at folk flytter totalt sett, tilbyr ikke de fleste selskaper som forårsaker flyttingen økonomisk støtte.

Rekruttering og ansettelse av topptalenter: En guide for bedriftsledere (gratis PDF) (TechRepublic)

Mer enn halvparten (58%) av de spurte som flyttet på jobb sa at selskapet deres ikke ga økonomisk hjelp under flyttingen. Gjennomsnittlig kostnad for et lokalt trekk er $ 1.300, mens en langdistanse-flytting typisk utgjør omtrent $ 6000, og blir belastende for noen mennesker, heter det i rapporten.

De betydelige kostnadene for å flytte hadde enten en moderat eller stor effekt på 51% av respondentenes beslutning om å akseptere et jobbtilbud, noe som indikerer at selskaper kanskje vil vurdere økonomiske fordeler når de leter etter ikke-lokalt talent.

Å flytte til en ny by eller stat er skremmende for ansatte, noe som gjør økonomisk hjelp spesielt nyttig for å redusere stress. Nesten 40% av de ansatte sa at de ikke føler seg som eksperter i sin nye by, fant rapporten. Folk som følte seg overveldet på sin nye beliggenhet tok i gjennomsnitt 3, 7 måneder å komme seg rundt uten å bruke veibeskrivelse.

Bedrifter må også ønske velkommen til ansatte som flytter, siden 35% av de ansatte rapporterte å gjøre sine første venner på jobb. Andre respondenter som flyttet til en ny by for arbeid, sa at de brukte sosiale medier (24%), klubber / grupper (20%), et treningsstudio (20%) og bybegivenheter (17%) for å få venner.

Hvis bedrifter ønsker å lande topptalent, må de tilby topp fordeler, spesielt for ansatte som flytter lange avstander, heter det i rapporten.

Hvis du vil ha råd om hvordan du kan tiltrekke deg disse ansettelsene, kan du sjekke hvordan du rekrutterer en ny utleie fra utlandet, og oppbevar dem på lang sikt på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
  • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
  • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com